• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar bebisler ayaklarini tutmaya agzina götürmeye basladimi
1 hafta falandır Ayakları hep ağzında, yuvarlanıp gidiyor.
ay senin yine kuzenmiş benim kendi annem abimin 3.5 yaşındaki kızının kucağına verdi.kızınca da biz yanındayız ya diyor
Ay o daha küçüğe verilmiş, nasıl taşısın, bebişler kıpır kıpır,Kendilerini geri itiyorlar falan

Kızlar sabah 5te uyandık kızımla, kvlerdeyiz, kv de kalktı, dün gece yine tartışmıştım kv ve eşimle, erkenden bişiler yedirmeye falan da çalıştılar kızıma bende erken yattım kızımı alıp. Sabah karanlığında kv ile başbaşa kaldık salonda yarım ağız konuştuk hak vermiş bana, kusura bakma dedi sonra sohbet falan da ettik. Siz daha iyisini bilirsiniz zaman değişmiş falan bişiler dedi. Fazla yüzüme bakmadan. Bidaha senle alırız yada sen al ben para vereyim dedi. Para getirdi hemen mama sandalyesi istiyorsun galiba ben vereyim dedi. 79 tlye beğenmiş bi tane alacakmış almamış. Onun parasını verdi. Dedim iyiki almamışsın. Sallanır falan ayakları öyle ucuzların, benim bir kontrol etmem lazım dedim. İstemedim zorla verdi parasını teşekkür ettim. Onunla gider alırım eşime söylerim ayarlarım artk. Yürüteç ve erken yürütmeye çalışma mevzusu da biraz tatlıya bağlandı. Hala bana evhamlısın ilk çocuğun diye diyor. Bidaha yapsan onun üstüne böyle düşmezsin diyor. 10 tane yapsam yine üstüne titrerim dedim. 2. Yi yap bakalım dedi. Ama bu tartışmalarımızda ben de hep sabırla anlatmaya çalışmıştım kalp kırmadan ama çata çat cevap verip. Eşimle feci tartışmıştım. O odaya çekip çekip baya kötü konuşmuştu bana. Ne oldu ben uyuduktan sonra bilmem. Sabah biara eşim de uyandı senle çok güzel çocuk yapmışız be bidaha yapalım dedi geri uyudu.

hadi onlar cahil,dün işyerinden arkadaşlarım geldi.ikisininde 2 çocuğu var.daha 4 ayı dolmamış çocuğu ikiside kucağında oturtuyor.biride yürütmeye çalışıyor.siz rahat oturun diye bahane edip çocuğu almaya çalışıyorum ama vermiyorlar :sinirli::sinirli:
Canım benim doktor da oturmasına izin verdi. Belden destek olup kendini öne atmadığı sürece oturmasında sakınca yokmus

Kızlar herkese selam. Bugün 4. ay aşısı oldu kızım. Hemşire kan ilacı verdi. Tahlil VS yok tabii. Neye göre karar veriyorlarsa. Ben kullanmayı düşünmüyorum. Sizler vbu konuda ne düşünüyorsunuz? Aramızda kullanan var mı? Birde mamayla beslenip ek gıdaya geçecek olan var mı dört dört buçuk ay civarı?

Kızlar herkese selam. Bugün 4. ay aşısı oldu kızım. Hemşire kan ilacı verdi. Tahlil VS yok tabii. Neye göre karar veriyorlarsa. Ben kullanmayı düşünmüyorum. Sizler vbu konuda ne düşünüyorsunuz? Aramızda kullanan var mı? Birde mamayla beslenip ek gıdaya geçecek olan var mı dört dört buçuk ay civa

Kızlar herkese selam. Bugün 4. ay aşısı oldu kızım. Hemşire kan ilacı verdi. Tahlil VS yok tabii. Neye göre karar veriyorlarsa. Ben kullanmayı düşünmüyorum. Sizler vbu konuda ne düşünüyorsunuz? Aramızda kullanan var mı? Birde mamayla beslenip ek gıdaya geçecek olan var mı dört dört buçuk ay civarı?

Bizde bugün aşı olduk, hemşire 2.ayda ateşi çıkmadıysa bunda çıkmaz, yarın banyo yaptırabilirsiniz dedi.
Kan ilacını bize doktor verdi, iq gelişimi için gerekliymiş günde 7 damla olacak şekilde veriyorum.

Anne sütü aldığından ek gıdaya geçmedim ama doktor 5.5 aylıkta geçeriz 6’yı beklemeye gerek yok dedi. Bir sonra ki ay ne tavsiye edecek nasıl başlayacağız detaylı anlatacakmış.

Bizde yarin olcaz ama dr derse kulkanirim saglik ocagina gore hareket etmem.
Biz emme + mama gidiyoruz ek gidayi ogun olarak vermeyi düşünmüyorum ama meyvelerin ufak ufak tatlarina baktiriyorum cunku fena halde yemek yerken rahatsiz edici bakiyo :)

5E33EF2D-B397-42E2-AAFA-E1B9E5C5B48E.png
Ek gıdaya erken geçmeyi düşünenler okumalı

neden vermek istemoyosun. Sanırım bende vermicem kusturuyor cunku

Bizde bugün aşı olduk, hemşire 2.ayda ateşi çıkmadıysa bunda çıkmaz, yarın banyo yaptırabilirsiniz dedi.
Kan ilacını bize doktor verdi, iq gelişimi için gerekliymiş günde 7 damla olacak şekilde veriyorum.

Anne sütü aldığından ek gıdaya geçmedim ama doktor 5.5 aylıkta geçeriz 6’yı beklemeye gerek yok dedi. Bir sonra ki ay ne tavsiye edecek nasıl başlayacağız detaylı anlatacakmış.
bana dört damla dediler günde. Dört aylikken

bize de saglik ocagindan kan ilaci verdiler gunde 4 damla. ben henuz vermedim kendi doktoruna danisacagim belki baska marka onerir. cunku d vitamininde saglik ocaginin verdigini degil baska markayi tavsiye etmisti. bu hafta zaten kontrolu olacak ona soracagim, buraya yazarim

Bizde yarin olcaz ama dr derse kulkanirim saglik ocagina gore hareket etmem.
Biz emme + mama gidiyoruz ek gidayi ogun olarak vermeyi düşünmüyorum ama meyvelerin ufak ufak tatlarina baktiriyorum cunku fena halde yemek yerken rahatsiz edici bakiyo :)
bizimki de sofraya dikkatle bakiyor, sanki istiyor gibi :)) ama hic ona uygun seyler yemiyoruz tattiramiyorum bile. meyveler de hep sekerli olunca tattirmadim, belki hosuna gider hep sekerli seyler ister ilerde diye. herkes yok princi ezdim verdim, muzu ezip verdim sen de ver diye baski yapiyor ama bizimki zaten 1 ayerken dogdu, doktor ver demeden bisey veremem heralde korkumdan

bize de saglik ocagindan kan ilaci verdiler gunde 4 damla. ben henuz vermedim kendi doktoruna danisacagim belki baska marka onerir. cunku d vitamininde saglik ocaginin verdigini degil baska markayi tavsiye etmisti. bu hafta zaten kontrolu olacak ona soracagim, buraya yazarim

D vitamini hangisini onermisti doktorun?

Back