Canm kvler sürekli bizde haftada en az 1 kez mutlaka görüşüyoruz. Bu hafta sonu için eşimin ısrarı ile onlarda kalıyoruz. Dün gece çocuğu alır almaz yürütmeye başlattılar tüm vücut ağırlığını ayaklarına verip, eşime öyle bir baktım ki baba erken daha dedi, zaten onlar hep oruttuyorlar kızımı, sonra yere yatırıp hızlı hızlı yuvarlamaya başladılar dön hadi dön die.
Yavrumun çaresiz bakışları gözümün önünden gitmiyor. Bana öyle uzun acıklı baktı ki kv kayınpedere onda meme var ya ondan bakıyor dedi
Sonra hadi konuş dediler sanki çocuk sağır ne bağırmak kulağının dibinde
konuşmuyor yürümüyor bu ya sorun mu var diyorlar bana bide. çarşafa yatırıp sallıyorlar hayır ben sallamıyorum alıştırmayın diyorum. Bunlar 10 dk içinde oluverdi. Deli deli telaşlı hareketler ile sözde çok seviyorlar. Küt küt totosunu sırtına vuruyorlar yavrumun sevmekmiş o, gazı da çıkarmış. Artk onlardan birinin koluna gidince cıyak cıyak ağlıyor önce kızım. Eşim Yürüteç mevzusunu açtı, dedim görümceme verelim onun da küçük bebeği var. Kv dediki yürüteç zararlı die o kullanmak istemiyor verme ona
Eşim bana sen çekemiyorsun normal yaptıkları diyor. Yine tartıştık. Biz boşanırız bu gidişle.