- 28 Aralık 2015
- 528
- 611
- 53
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #67.241
1 hafta falandır Ayakları hep ağzında, yuvarlanıp gidiyor.Kizlar bebisler ayaklarini tutmaya agzina götürmeye basladimi
Ay o daha küçüğe verilmiş, nasıl taşısın, bebişler kıpır kıpır,Kendilerini geri itiyorlar falanay senin yine kuzenmiş benim kendi annem abimin 3.5 yaşındaki kızının kucağına verdi.kızınca da biz yanındayız ya diyor
Olmaz o gün olmadıysa sanmam canımHadi yaaa, benim ebe ve aile hekimi aşı günü yıkayabilirsin dedi yıkadım bir sorun olmadı ama görünen, olmaz da inşallah. Yıkamayım madem bidaha
Canım benim doktor da oturmasına izin verdi. Belden destek olup kendini öne atmadığı sürece oturmasında sakınca yokmushadi onlar cahil,dün işyerinden arkadaşlarım geldi.ikisininde 2 çocuğu var.daha 4 ayı dolmamış çocuğu ikiside kucağında oturtuyor.biride yürütmeye çalışıyor.siz rahat oturun diye bahane edip çocuğu almaya çalışıyorum ama vermiyorlar
Benimki arada sirada tutuyo ama cok umrunda degil gibiKizlar bebisler ayaklarini tutmaya agzina götürmeye basladimi
Kızlar herkese selam. Bugün 4. ay aşısı oldu kızım. Hemşire kan ilacı verdi. Tahlil VS yok tabii. Neye göre karar veriyorlarsa. Ben kullanmayı düşünmüyorum. Sizler vbu konuda ne düşünüyorsunuz? Aramızda kullanan var mı? Birde mamayla beslenip ek gıdaya geçecek olan var mı dört dört buçuk ay civa
Kızlar herkese selam. Bugün 4. ay aşısı oldu kızım. Hemşire kan ilacı verdi. Tahlil VS yok tabii. Neye göre karar veriyorlarsa. Ben kullanmayı düşünmüyorum. Sizler vbu konuda ne düşünüyorsunuz? Aramızda kullanan var mı? Birde mamayla beslenip ek gıdaya geçecek olan var mı dört dört buçuk ay civarı?
Bizde yarin olcaz ama dr derse kulkanirim saglik ocagina gore hareket etmem.Kızlar herkese selam. Bugün 4. ay aşısı oldu kızım. Hemşire kan ilacı verdi. Tahlil VS yok tabii. Neye göre karar veriyorlarsa. Ben kullanmayı düşünmüyorum. Sizler vbu konuda ne düşünüyorsunuz? Aramızda kullanan var mı? Birde mamayla beslenip ek gıdaya geçecek olan var mı dört dört buçuk ay civarı?
Bizimde gunduz uykumuz yok :) o nasil isterse sekilleniyoruz 6 aya kadarda nasil isterse oyle sekillenicek misafir gelirse zaten hic bisey beklemesin mümkünseDoktorla görüştün mü bu durumu peki
neden vermek istemoyosun. Sanırım bende vermicem kusturuyor cunkuKızlar herkese selam. Bugün 4. ay aşısı oldu kızım. Hemşire kan ilacı verdi. Tahlil VS yok tabii. Neye göre karar veriyorlarsa. Ben kullanmayı düşünmüyorum. Sizler vbu konuda ne düşünüyorsunuz? Aramızda kullanan var mı? Birde mamayla beslenip ek gıdaya geçecek olan var mı dört dört buçuk ay civarı?
bana dört damla dediler günde. Dört aylikkenBizde bugün aşı olduk, hemşire 2.ayda ateşi çıkmadıysa bunda çıkmaz, yarın banyo yaptırabilirsiniz dedi.
Kan ilacını bize doktor verdi, iq gelişimi için gerekliymiş günde 7 damla olacak şekilde veriyorum.
Anne sütü aldığından ek gıdaya geçmedim ama doktor 5.5 aylıkta geçeriz 6’yı beklemeye gerek yok dedi. Bir sonra ki ay ne tavsiye edecek nasıl başlayacağız detaylı anlatacakmış.
2 dr birden gidiyorum ve ikisinin söylediği normal diyorlarDoktorla görüştün mü bu durumu peki
bizimki de sofraya dikkatle bakiyor, sanki istiyor gibi :)) ama hic ona uygun seyler yemiyoruz tattiramiyorum bile. meyveler de hep sekerli olunca tattirmadim, belki hosuna gider hep sekerli seyler ister ilerde diye. herkes yok princi ezdim verdim, muzu ezip verdim sen de ver diye baski yapiyor ama bizimki zaten 1 ayerken dogdu, doktor ver demeden bisey veremem heralde korkumdanBizde yarin olcaz ama dr derse kulkanirim saglik ocagina gore hareket etmem.
Biz emme + mama gidiyoruz ek gidayi ogun olarak vermeyi düşünmüyorum ama meyvelerin ufak ufak tatlarina baktiriyorum cunku fena halde yemek yerken rahatsiz edici bakiyo :)
Bizimki yedibuçuğu geçmiştir artık.tembel benimki ya.babaya çekti sanırım
bize de saglik ocagindan kan ilaci verdiler gunde 4 damla. ben henuz vermedim kendi doktoruna danisacagim belki baska marka onerir. cunku d vitamininde saglik ocaginin verdigini degil baska markayi tavsiye etmisti. bu hafta zaten kontrolu olacak ona soracagim, buraya yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?