2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ne gördüğümü ben de anlamadım YouTube da baktığım haftamla uyumlu videolarda bebeğin kafası bacak kısmı ayırt edilebiliyordu bizimki tırtıl gibiydi fasulye gibi . Herhalde bebişe benzemesi için daha çok var

hanımlar merhabalar dün akşam boş gebelikten kürtaj oldum. bu 2. boş gebeliğim ne yapmalıyım? emin olun o psikoloji ile ağlamaktan doktora bişey soramadım.
Gecmis olsun.tüp bebekle embriyonu 5. Gune getirip genetige gonderirsen sağlıklı embriyo transfer edilmis olur.bende bu yolla hamileyim.

Hepimizin tırtıllarına maşallah Allah saklasın . Ya bulantın var mı ilaç kullanıyor Musun canım? Bi kaç mesaj önce sordum da dönen olmadı . Kullansam mı bilmiyorum
Canım benim aşırı bulantim var eğer dışarı cikacaksam alıyorum adı zofer süper bisey çünkü sokakta yuruyemiyorum balıkçı kebapçı kanatci nefret ettim hepsinden..evdeysem de sürekli bulantım oluyorda devamli ilaç zararlı gibi geliyor evde kullanmıyorum

Evde dışarda farketmiyor feci durumdayım bugün doktora söyledim multivitamşn yazdı ama tedavimi yapan doktorum kullanmama izin vermedi bulantı hapı kullanabilirsin çok kötüysen iç dddi . Napıcağımı bilmiyorum sanırım yarın yutucam sanırım böyle beslenemiyorum . Sanki eksik kalıyorum çocuğuma

Kızlar dün rv güzel geçti şükür ki şimdi 15 gün sonraki rv için heyecanlıyımbebiş boyu 9mm gibi bisi dedi doktor. 0.99cm mi ne. Kalp duyduk 7+1sin dedi. Clexane 0.4 kullanıyordum 10 gündür. Coraspirin 100 e başlattı iğneyi vurmak zordu ve morarıyordu. Doktor sorun olmaz iğne yerine hap kullan dedi. Umarım sorun olmaz

Amin canım inşallah çok güzel bekleyişler bunlar bak şimdiden kıskandım sen daha erken göreceksin ben gittiğimde 12 haftalık olacak ikili test için çağırdı
Bana ikili test falan demedi ama bir ay sonra görüşelim demilti. Benim gittiğimde de 12. Hafta içinde olacak inşallah. Çok heyecanlıyım herhalde bana da yapar ikili testtesti.

Çok haklısınız. Daha önce aklıma gelmedi arkadaşlar maydonozdan bahsetmiş öyle geldi ancak yazmak. Çok üzgünüm

Ben göbekten yapıyorum başka yerden denemedim henüz göbek yumuşak ya daha kolay gibi geliyor benim de morluklar var ama zamanla geçiyor doktora sordum kan sulandirici olduğu için morluk oluyor normal bir durum dedi. Evet vurduktan sonra ilac dağılırken çok yakıyor ben de zorlanıyorum. Ama mecbur ışte

ben simdiden kilo aldim karnim kalcalarim bariz brlli 50 kiloydum ama 54 bile olabilirim suan geliyo bana bana simdiden odemde basladi kiyafetlerimden gobis ortaya cikiyo bariz artik oys cokda birsey yemiyorum

10 hafta oldugumuzda asagi yukari birseye benziyolar kol bile sallicaklar 12 haftalarda

Iyi aksamlar arkadaslar. Nasilsiniz?
Ben sali günü gidicem kontrole. Sadece kese gorunur sanirim kalp atisi icin erken olur diye dusunuyorum.
Zaman geciyor zaten oglumdaki gibi sabirsiz degilim bu sefer

kizlar nar ne kadar dogru bilmiyorum ama bana batil geliyordu ama kizimda esime cok nar yaptim yiyordumda suanda 2 bucuk yasinda dogumdan beri var basinin tam ortasi ve ensesinde lekelenme gibi pembe boyle benekli benekli haladaha duruyo farkeden cocuga birseymi oldu diyor onun etkisimi bilmiyorum artik kafama felanda asla tutmadim ama iyiki gene orasinda baska yerinde degil sac kamufile ediyor

Belki geç döllenme olmuştur kaçıncı haftadasın ki şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…