- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.482
- 248
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #3.461
Ne gördüğümü ben de anlamadımBende de dis fircalarkende oluyor. Gerci eskidende olurdu
Dun aksam yarim tabak nar yedim. Simdi mi soyluyorsunuz...
Baska arkadaslar yazmislar zaten. Ben 9. Haftaya kadar panik yapmiyor yazayim bari..
Gecmis olsun. Cok uzuldum. Yapacak bir sey yok sanirim. Eve gidin biraz uyuyun. Istiyorsaniz aglayin. Ama aglamaniz bitince bir daha geriye bakip dusunmeyin. Bir kac hafta gebelik dusunmeyin. Hep ileriye bakin. Umarim en kisa zamanda saglikli bir bebeginizin olur.
Cok merak ediyorum ben de nasil ne goruyorsunuz.
Bir sey olmaz insallah. Zarari oldugu kadar faydasi da varmis. Ben gecen haftalarda cok yemistim artik dikkat ediyorum. Yine de abartmayalim.
Mide bulantisi iyidir. Bos gebelikle ilgisi varmidir bilmiyorum ama.
Dikkat ediyorum ama bu hafta is yerinde yiyemeyince sardim Cheetos, hamurisi gibi seylere. Esim de sagolsun send tatli aserirsin diyip tatli alip duruyor.
Ins bu sefer saglikli olur.
Cok gecmis olsun
Bazi belirtiler gidip geliyordur, bazilari sonradan geliyo. Cok takmayin. Ama folik asit icin gec kaliyorsunuz. Hamileligin 4uncu haftasinda ihtiyaciniz vardi, ihmal etmeyin artik. Burada doktorlarin olmazsa olmaz dedigi tek sey. Hemen eczaneye gidin.
been girdim ama icim rahat etmedi hic. Normalde rahmin kalin bir duvari var ama klor gecer mi bilemedim. Deniz havuzdan daha iyi olabilir o acidan
Vallaa gecmiorbenimde pazartesi randevum :) vakitte gecmiyor.
Gecmis olsun.tüp bebekle embriyonu 5. Gune getirip genetige gonderirsen sağlıklı embriyo transfer edilmis olur.bende bu yolla hamileyim.hanımlar merhabalar dün akşam boş gebelikten kürtaj oldum. bu 2. boş gebeliğim ne yapmalıyım? emin olun o psikoloji ile ağlamaktan doktora bişey soramadım.
Canım benim aşırı bulantim var eğer dışarı cikacaksam alıyorum adı zofer süper bisey çünkü sokakta yuruyemiyorum balıkçı kebapçı kanatci nefret ettim hepsinden..evdeysem de sürekli bulantım oluyorda devamli ilaç zararlı gibi geliyor evde kullanmıyorumHepimizin tırtıllarına maşallahAllah saklasın . Ya bulantın var mı ilaç kullanıyor Musun canım? Bi kaç mesaj önce sordum da dönen olmadı . Kullansam mı bilmiyorum
Evde dışarda farketmiyor feci durumdayım bugün doktora söyledim multivitamşn yazdı ama tedavimi yapan doktorum kullanmama izin vermedi bulantı hapı kullanabilirsin çok kötüysen iç dddi . Napıcağımı bilmiyorum sanırım yarın yutucam sanırım böyle beslenemiyorum . Sanki eksik kalıyorum çocuğumaCanım benim aşırı bulantim var eğer dışarı cikacaksam alıyorum adı zofer süper bisey çünkü sokakta yuruyemiyorum balıkçı kebapçı kanatci nefret ettim hepsinden..evdeysem de sürekli bulantım oluyorda devamli ilaç zararlı gibi geliyor evde kullanmıyorum
GÜNAYDIN KIZLAR
Listemizi doğum sırasına göre sıraladım. Özel dua isterimExcele sıraladın,ne yaptın ki diyen olursa maalesef öyle değil daha karmaşık, kodlu vs.
weryew
@Kumsalpoyraz
@butterfly_gns
@kirgincicekler
@ilknur32
hiye
Sevinclihayat
Dilaraginosss
m3rf392
@mersah22
@fancy life
@fcevriye
@nazligul85
Bebegimhadi
@Pamukprncess
@Assos
@polyannadunya
@UykucuSirine
Beth18
@sahra41
@zenderu
@ANNONA
@elifahsen
@toist
@Alemonia
@merve714
@obirannekulan
P pedike
@prettywoman89
@Ayse1995
@-huzur-
@yesilkubbe
@TgNcNc
@sofiarya
@senilk
Gokfer
@nrcnzyrk
@seydaemrah
@La Petit
@ulkuu
@beren20
@tobemother
@pepitoo
@Hayatimmm70
plojovic
@Zeyno1979
Hormonlardün dizi izleyip saatlerce ağladım . Eşim tv nin fişini çekti acı çektiriyorsun çocuğa diyerek
Bana ikili test falan demedi ama bir ay sonra görüşelim demilti. Benim gittiğimde de 12. Hafta içinde olacak inşallah. Çok heyecanlıyımAmin canım inşallah çok güzel bekleyişler bunlarbak şimdiden kıskandım sen daha erken göreceksin ben gittiğimde 12 haftalık olacak ikili test için çağırdı
Öyledir o zaman canım. Olabilir.Teknolojik bişey sanırım sesi olduğu gibi kaydetmiyor herhalde. Başka çeken olursa paylaşsın bakalım bizim 2 telefonda aynı şekildeydi.
Çok haklısınız. Daha önce aklıma gelmedi arkadaşlar maydonozdan bahsetmiş öyle geldi ancak yazmak. Çok üzgünümBende de dis fircalarkende oluyor. Gerci eskidende olurdu
Çok haklısınız daha önce aklıma gelmedi maydonozdan bahsetmiş arkadaşlar öyle geldi ancak üzgünüm
Baska arkadaslar yazmislar zaten. Ben 9. Haftaya kadar panik yapmiyor yazayim bari..
Gecmis olsun. Cok uzuldum. Yapacak bir sey yok sanirim. Eve gidin biraz uyuyun. Istiyorsaniz aglayin. Ama aglamaniz bitince bir daha geriye bakip dusunmeyin. Bir kac hafta gebelik dusunmeyin. Hep ileriye bakin. Umarim en kisa zamanda saglikli bir bebeginizin olur.
Bir sey olmaz insallah. Zarari oldugu kadar faydasi da varmis. Ben gecen haftalarda cok yemistim artik dikkat ediyorum. Yine de abartmayalim.
Dikkat ediyorum ama bu hafta is yerinde yiyemeyince sardim Cheetos, hamurisi gibi seylere. Esim de sagolsun send tatli aserirsin diyip tatli alip duruyor.
Cok gecmis olsun
Bazi belirtiler gidip geliyordur, bazilari sonradan geliyo. Cok takmayin. Ama folik asit icin gec kaliyorsunuz. Hamileligin 4uncu haftasinda ihtiyaciniz vardi, ihmal etmeyin artik. Burada doktorlarin olmazsa olmaz dedigi tek sey. Hemen eczaneye gidin.
been girdim ama icim rahat etmedi hic. Normalde rahmin kalin bir duvari var ama klor gecer mi bilemedim. Deniz havuzdan daha iyi olabilir o acidan
Ben göbekten yapıyorum başka yerden denemedim henüz göbek yumuşak ya daha kolay gibi geliyor benim de morluklar var ama zamanla geçiyor doktora sordum kan sulandirici olduğu için morluk oluyor normal bir durum dedi. Evet vurduktan sonra ilac dağılırken çok yakıyor ben de zorlanıyorum. Ama mecbur ışteKan pihtilasmasi icin igne vurulan arkadaslara bir sorum var gobekdenmi yapiorsunuz birde sizlerinde morariyormu gobegi ben kendime yapamiorum o konuda hic cesarwtim yok esime ogretti hemsire esim vuruyor ama gobegim bayagi morardi birde acaip yakiyor yaa yada benim canim cok tez
Bana da eczacim oda sıcaklığında dursun dediAşağı yukarı aynı şeyi uyguluyorum ben de. Çok güzel anlatmışsınız :) yalnız ben iğnemi oda sıcaklığında saklıyorum.
Bende de dis fircalarkende oluyor. Gerci eskidende olurdu
Cok gecmis olsun
Ne gördüğümü ben de anlamadımYouTube da baktığım haftamla uyumlu videolarda bebeğin kafası bacak kısmı ayırt edilebiliyordu bizimki tırtıl gibiydi fasulye gibi . Herhalde bebişe benzemesi için daha çok var
Belki geç döllenme olmuştur kaçıncı haftadasın ki şuanSelam kızlar
Birkaç kez yazmıştım ama genelde forumu okuyarak takip ediyorum ve seviyorum burayı. Bugun randevum vardı maalesef bebek hala görünmedi tahminimce boş gebelik. Pazartesi tekrar kontrole çağırdı dr ama pek umudum yok. İlk gebeliğimdi sanırım nasip değilmiş. Sizlerin sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı temenni ediyorum. Çok heveslenmiştim ama başka zaman inşallah. Sağlıcakla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?