Bende de dis fircalarkende oluyor. Gerci eskidende olurdu
Çok haklısınız daha önce aklıma gelmedi maydonozdan bahsetmiş arkadaşlar öyle geldi ancak üzgünüm
Dun aksam yarim tabak nar yedim. Simdi mi soyluyorsunuz...
Baska arkadaslar yazmislar zaten. Ben 9. Haftaya kadar panik yapmiyor yazayim bari..
Gecmis olsun. Cok uzuldum. Yapacak bir sey yok sanirim. Eve gidin biraz uyuyun. Istiyorsaniz aglayin. Ama aglamaniz bitince bir daha geriye bakip dusunmeyin. Bir kac hafta gebelik dusunmeyin. Hep ileriye bakin. Umarim en kisa zamanda saglikli bir bebeginizin olur.
Cok merak ediyorum ben de nasil ne goruyorsunuz.
Bir sey olmaz insallah. Zarari oldugu kadar faydasi da varmis. Ben gecen haftalarda cok yemistim artik dikkat ediyorum. Yine de abartmayalim.
Mide bulantisi iyidir. Bos gebelikle ilgisi varmidir bilmiyorum ama.
Dikkat ediyorum ama bu hafta is yerinde yiyemeyince sardim Cheetos, hamurisi gibi seylere. Esim de sagolsun send tatli aserirsin diyip tatli alip duruyor.
Ins bu sefer saglikli olur.
Cok gecmis olsun
Bazi belirtiler gidip geliyordur, bazilari sonradan geliyo. Cok takmayin. Ama folik asit icin gec kaliyorsunuz. Hamileligin 4uncu haftasinda ihtiyaciniz vardi, ihmal etmeyin artik. Burada doktorlarin olmazsa olmaz dedigi tek sey. Hemen eczaneye gidin.
been girdim ama icim rahat etmedi hic. Normalde rahmin kalin bir duvari var ama klor gecer mi bilemedim. Deniz havuzdan daha iyi olabilir o acidan