- Konu Sahibi kardelen384
- #3.421
Biga da güzel yer. Orda can hastanesi varmış oraya mı gidiyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstanbul'da yaşıyorum canım yazları gidiyorum bigaya can hastanesi iyiymiş evet arkadaslarim var orda onlar bahsetmisti :)Biga da güzel yer. Orda can hastanesi varmış oraya mı gidiyorsun
Ellerine sağlık canım. Kuş gibi sorunsuz bir hamilelik geçirmen dileğiyle. Sen ve tüm kızlar içinde olsunGÜNAYDIN KIZLAR
Listemizi doğum sırasına göre sıraladım. Özel dua isterim Excele sıraladın,ne yaptın ki diyen olursa maalesef öyle değil daha karmaşık, kodlu vs.
@weryew
@Kumsalpoyraz
@butterfly_gns
@kirgincicekler
I ilknur32
@hiye
@Sevinclihayat
@Dilaraginosss
@m3rf392
@mersah22
@fancy life
@fcevriye
@nazligul85
@Bebegimhadi
@Pamukprncess
@Assos
@polyannadunya
@UykucuSirine
@limonlutarcinlikek
@sahra41
@zenderu
ANNONA
@elifahsen
@toist
@Alemonia
@merve714
@obirannekulan
@pedike
@prettywoman89
@Ayse1995
@-huzur-
@yesilkubbe
@TgNcNc
@sofiarya
@senilk
Gokfer
@nrcnzyrk
seydaemrah
@La Petit
@ulkuu
@beren20
@tobemother
@pepitoo
Hayatimmm70
@plojovic
@Zeyno1979
Amin hepimize sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin Allahım inşallahKaybın için çok üzüldüm canım. Allah bu bebişini sağ salim almanı nasip eder inşallah. Doktora sordum o da normal dedi. Rahim kalınlaşıcak büyücek bazılarnda erken çıkar vs dedi
Bebişin hayırlı olsun canım. Önemli olan hcg değerinin 48 saatte 2 kat artış göstermesi seninkide göstermiş sorun yok yani. Bende ecopirin ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.Kızçeler benim p.tesi günü adet olmam gerekiyordu test yaptım evde çift çizgiyi gördum. Çarşamba sabahı test yapıldı saglik ocağında beta hcg 365 çıktı. Cuma günü kadın doğum doktoruma gittim. Test yapıldı netten baktım beta hcg 879 çıktı. Bu artış normalmidir onu sorucaktim. Yarında özelde test yaptırayım diyorum. Artış varmı . Çünkü doktorum artışa göre kan sulandırıcı iğne vericek. Geçen sene bebegimi bu sebepten kaybetmistim. P. Tesi günü tahlillere baktığında pazar günkü restore getireyim diyorum. Sizce
Offf basın sağolsun senin 22 haftalık çok zor . Başladım coraspineCanım ben de 22 haftalık kızımı kan pihtilasmasindan kaybettim bir buçuk sene önce. Şimdi yine hamileyim öğrendiğimde 3 haftalikti doktor coraspin verdi 6 haftalikken de keseyi ve kalp atışını görünce igneye başlattı coraspine başla hemen kan sulandiriyor çünkü gebelikte damarlar gevsermis ve pihtilasma artarmis ınş sağlıkla kucagimiza alırız hepimiz
Offf basın sağolsun senin 22 haftalık çok zor . Başladım coraspine . İnşallah sağlıkla gelsinCanım ben de 22 haftalık kızımı kan pihtilasmasindan kaybettim bir buçuk sene önce. Şimdi yine hamileyim öğrendiğimde 3 haftalikti doktor coraspin verdi 6 haftalikken de keseyi ve kalp atışını görünce igneye başlattı coraspine başla hemen kan sulandiriyor çünkü gebelikte damarlar gevsermis ve pihtilasma artarmis ınş sağlıkla kucagimiza alırız hepimiz
Bence artış iyi bir de benim doktorum aynı laboratuarda yaptir hcg yi demişti artışı net görelim hastaneye sağlık ocağına göre degisiyormus aynı yerde kan ver benceKızçeler benim p.tesi günü adet olmam gerekiyordu test yaptım evde çift çizgiyi gördum. Çarşamba sabahı test yapıldı saglik ocağında beta hcg 365 çıktı. Cuma günü kadın doğum doktoruma gittim. Test yapıldı netten baktım beta hcg 879 çıktı. Bu artış normalmidir onu sorucaktim. Yarında özelde test yaptırayım diyorum. Artış varmı . Çünkü doktorum artışa göre kan sulandırıcı iğne vericek. Geçen sene bebegimi bu sebepten kaybetmistim. P. Tesi günü tahlillere baktığında pazar günkü restore getireyim diyorum. Sizce
Allah razı olsun, iyi düşünelim iyi olsun biz igne ilac ve sagligimiza dikkat edelim de gerisi de ınş iyi olur Allahın izniyleOfff basın sağolsun senin 22 haftalık çok zor . Başladım coraspine . İnşallah sağlıkla gelsin
Çok sağol canım. Aslında kişiye ve durumuna göre farklılıklar gösteriyor. 4 doktor da hamile iken iğne ye gerek yok diye konuştular. Sonradan kadın doğum doktorum ve genetik doktorum Yasimda 40 olduğu için hap ile beraber iğne de yapalı lim riske atmayalim diye karar verdik . Kismet artık. Birde tıbbi genetik doktorum hamile olursan mutlaka gel demisti. Çarşamba günü randevu aldım. Bakalım ona da görüneyim.Bebişin hayırlı olsun canım. Önemli olan hcg değerinin 48 saatte 2 kat artış göstermesi seninkide göstermiş sorun yok yani. Bende ecopirin ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.
Benimde pazartesi randevum banada erkenmiki acaba kalp icinCanım merhaba. Çok teşekkürler. Evet çok şükür bugün gittik. Bebeği gördük 5+6 dayız. Kalp atışı için erken dedi 5 gün sonra çağırdı inşallah duyarız
Görün tabi canım ihmal etme hayırlısı olsun hepimiz içinÇok sağol canım. Aslında kişiye ve durumuna göre farklılıklar gösteriyor. 4 doktor da hamile iken iğne ye gerek yok diye konuştular. Sonradan kadın doğum doktorum ve genetik doktorum Yasimda 40 olduğu için hap ile beraber iğne de yapalı lim riske atmayalim diye karar verdik . Kismet artık. Birde tıbbi genetik doktorum hamile olursan mutlaka gel demisti. Çarşamba günü randevu aldım. Bakalım ona da görüneyim.
Insallah bizlerde goruruz masallahh supanallah diyelimEki Görüntüle 2048398
5+6daki görüntü bu şekilde kızlar :) darısı göremeyenlerin başına.hepimiz için mutlu sağlıklı hamilelikler diliyorım. İnsallah
Belki duyamasanız bile görürsünüz canım kalp atışını. Bilmiyorum ki ben deBenimde pazartesi randevum banada erkenmiki acaba kalp icin
Ben kendim yapıyorum. Biraz zor oluyor. Ama tavsiyem iğnenin içindeki havayı alın. Hava aldıktan sonra çok daha rahat oldu.Kan pihtilasmasi icin igne vurulan arkadaslara bir sorum var gobekdenmi yapiorsunuz birde sizlerinde morariyormu gobegi ben kendime yapamiorum o konuda hic cesarwtim yok esime ogretti hemsire esim vuruyor ama gobegim bayagi morardi birde acaip yakiyor yaa yada benim canim cok tez
Havayi alioruz cnm sagol cevabin icinnnBen kendim yapıyorum. Biraz zor oluyor. Ama tavsiyem iğnenin içindeki havayı alın. Hava aldıktan sonra çok daha rahat oldu.