• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar benimde dun aksam hafif mide bulantim oldu ama oyle cok degil her seyi yiyorum. Bugunde oldu biraz. Acaba diyorum psikolojik mi?
Canım artık bulanma vakitlerimiz yaklaştı , psikolojik olmayabilir , benimde şiddetlenmeye başladı, Doktorum Zofer isminde bi ilaç yazdı, 40 tl içinde 10 tane var ama anında kesiyor bulantıyı , çok ilerlerse aklında bulunsun

ben simdiden kilo aldim karnim kalcalarim bariz brlli 50 kiloydum ama 54 bile olabilirim suan geliyo bana bana simdiden odemde basladi kiyafetlerimden gobis ortaya cikiyo bariz artik oys cokda birsey yemiyorum
Ben de de cikti. Hamilelik oncesi vitamin kullaniyordum o yuzden zaten ayda yarim kilo yarim kilo artiyirdum. Ise bisikletle gidiyordum gunde iki kere hizli tempo yarimsar saat iyi oluyordu. onu da yasakladilar. Kisa boyluyum top gibi olurum ben artik

Bulantı için hangi hapları kullanıyorsunuz . Hat safhaya geldi bulantılarım artık ilaç istedim doktorumda dremamine vermiş. Faydasını gören varmıdır ? Yada başka önersi olan ? :rolleyes:
Canım benim doktorum Zofer isimli bir ilaç yazdı pahalı ama etkili, 40 tl içinde 10 adet var sanırım. Ama anında gecırdı benim bulantımı

Kızlar hamilelikte havuza girmenin bir sakıncası varmı doktora sormayı unutmuşum. Oğlum havuza gitmek istiyor sürekli. Bende tereddütte kaldım
Canım bende ekimin 15 nde tatile gitmeyi düşünüyorum ama pazartesi Dr. A gitcem sorucam zararlımı burdan yazarım söylediklerini

Ben de de cikti. Hamilelik oncesi vitamin kullaniyordum o yuzden zaten ayda yarim kilo yarim kilo artiyirdum. Ise bisikletle gidiyordum gunde iki kere hizli tempo yarimsar saat iyi oluyordu. onu da yasakladilar. Kisa boyluyum top gibi olurum ben artik

Ilk zamanlar gobek sis oldugundan cok cikiyo zamanla bebis belirginlesiyo simdiki gobekler goz korkutmasin :KK68:

Bulantı için hangi hapları kullanıyorsunuz . Hat safhaya geldi bulantılarım artık ilaç istedim doktorumda dremamine vermiş. Faydasını gören varmıdır ? Yada başka önersi olan ? :rolleyes:
Bana da aynısını verdi canim hiç faydasını görmedim bence hafta geçince azalıyor yavaş yavaş insallah birkaç hafta sonra bitecek diye umut ediyorum zira dışarda elimde poşetle dolaşıyorum her an çıkarma modundayim

kardelen384 kardelen384
Canım sağol :)
Bana dün yatıs verdi doktorum hemoglobin cok dusuk dun aksam 1 unite kan verildi degerlerin takibine gore devam edecek simdilil 2 tane daha verilecek galiba bu gece de hastanedeyim.Eger dis gebelik olarak ilerlerse ve kan daha da duserse şoka girermis hasta.Yani bi mudahale gerekirse diye onlem amacli daha cok.
Gebelik degerimde aksam en son alinan kandan sonra azalmaya basladi :) Yani mudahaleye gerek kalmadan sonlanir galiba.Garip olacak ama sevindim boylesi iyi haber iyi gitmeyen artislarda,zaten durumum cok muammaydi :)

Allah sizlere saglikla sonuna kadar tamamlamayi nasip etsin :)

kardelen384 kardelen384
Bana dün yatıs verdi doktorum hemoglobin cok dusuk dun aksam 1 unite kan verildi degerlerin takibine gore devam edecek simdilil 2 tane daha verilecek galiba bu gece de hastanedeyim.Eger dis gebelik olarak ilerlerse ve kan daha da duserse şoka girermis hasta.Yani bi mudahale gerekirse diye onlem amacli daha cok.
Gebelik degerimde aksam en son alinan kandan sonra azalmaya basladi :) Yani mudahaleye gerek kalmadan sonlanir galiba.Garip olacak ama sevindim boylesi iyi haber iyi gitmeyen artislarda,zaten durumum cok muammaydi :)

Gecmis olsun cnmm herseyin hayirlisi Allahim aratmadan tekrar tez zamanda saglikla nasip eder ins

kardelen384 kardelen384

Gecmis olsun. Hayirli olsun en kisa zamanda saglikli bir bebege kavusursunuz ins

kardelen384 kardelen384

Çok geçmiş olsun tez vakitte şifa bulun Rabbim istediğiniz sizin için en uygun vakitte tekrar yerini doldursun inşallah

kardelen384 kardelen384

Cnm cok geçmiş olsun. Hic bir isleme gerek kalmadan sonlanir ins. Allah en yakin zamanda evladina saglikli, hayirli kardeslerle sevindirsin seni.

Back