2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Detayli ultrason onemli canim.
Ikili test icinde yaptirmayacaz desekte doktorlar yonlendirecektir zaten normal kontrolde o haftalarda ense kalinligina dikkat ediyorlar ve bilgilendiriyorlar.O tedirgin ederse ve bilmek istedigini bilirse devaminda kan vermeni isteyecektir.

411 küsür cikti benimde Persembe gunu,ama Eylul 6-7 de kanamam ve sonra lekelenmelerim oldugu icin takibe aldi.Yarin kontrolum var yine.Insallah bebisin sıkı sıkı duruyordur :)

dinleniyorum aslinda yemek harici biseyde yapmiyorum bi kucuk oglum var onunla ilgileniyorum gerisi allahin takdiri artik sali gunu doktora gitcem

Onlarla ilgilenmemek mumkun degil.Benimde kızım var.Sabah ogle aksam derken arada tuvalet vs derken en basiti ister istemez aktif oluyor insan.

Ben kizimda devlete gitmistim ve gorememisti cidden,aytintili ultrasonun yapildigi bolume gondermisti orda duymustum kalp atisini :) Cihazlar sorun oluyor.

Allah bagislasinn :)
Once fikirlerini almak daha mi iyi olur acaba bilemedim.Belki de cok cok sevecekler biraz zaman gecince soyleyebilirsin :)

Hadi insallah :) Benimde sabah kontrolum insallah biraz aydinlanirim.
Guzel haberleriniz olsuun :)

İlk defa duyuyorum maydonozun hamilelikte yenmediğini. Ben çok severim, hep yerim. Ayrıca çok da yararlıdır. Nedir sıkıntısı?

Maydonozun yapraklarinda bulunan yagi rahim kasilmalarina sebep olabilir.Evet cok yararlidir ayni zamanda.
Mesela hurmada abartildiginda ayni etkiyi verebilir.Genelde son ayda duzenli ve fazlaya kacarak kullanmaya daha cok dikkat edilir.

Canim bu konuyla ilgili sikinti yasayan cok oluyor.Genelde beklemekten yana doktorlar.

İlk defa duyuyorum maydonozun hamilelikte yenmediğini. Ben çok severim, hep yerim. Ayrıca çok da yararlıdır. Nedir sıkıntısı?

maydonoz cok iyi besindir yararlidir ama rahmi idrar yolu enfeksiyonlarinda temizleyicidir kaynanam cok yer rahim icin idrar yollari icin ve Maydanoz yağı düşük ve kürtajı kolaylaştırmak için uyarıcı olarak kullanılan apiol ve myristicin içerir. Bu yağ, adet kanamasını uyarıp, uterus kasılmalarına yol açabilir. Bileşenleri de prematüre doğuma neden olabilir ve anne ile bebek için potansiyel sağlık riski oluşturabilir. ben ikinci hamileligimde yedim bu ne kadar etkiledi bilmiyorum. dusuk yaptim kaynanamdanda duymustum ve cok yer. bu yuzden riskli buluyorum. tabi herkez doktoruna danissin. yararida cok benim bildigim cok iyi enfeksiyon temizledigi rahmi yeniledigi
bu arada suan canim nasil maydonozlu marullu cig kofte cekti anlatamam ama icimde o dusukden sonra korkuda kaldi canim ceksede yemiyorum maydonoz

Son düzenleme:
Cnm bende tiroit icin ilac kullaniyorum senin onceden varmiudi hamileliktemi cikti ben iki yildir kullaniyodum ama hamilelijte dr arttirdi

Benim de tiroidim 2.9du 25mg ilaca basladik hamile kaldim. ilaca basladiktan yaklasik 8 hafta sonra ve 7 haftalik hamileyken ( gecen hafta ) kan verdigimde baktik ki 3.1 olmus. doktor iyi sikinti yok diye online sistemden mesaj atmis, ama bir telefonla benim hamile oldugumu yine unuttu bu doktor diye asistanlarina cemkirince tiroid ilacimi aninda 50mg a cikardilar. Internette okudum oyle olmasi gerekiyor, ben halimden memnunum. Doktorumdan daha iyi biliyorum diye geziniyorum simdi . TSH'in ilk 3 ayda 2 nin altinda olmasi lazimmis. Bebege zarar verip dusuk yaptirabilirmis.

Ne oldugunu soylemeyim ama gecen hafta bol maydonozlu bir sey yedim. Cok lezzetliydi :) neyse bir sey olmadi biz iyiyiz herhalde. Cok severim o seyi ama bir daha yemem.

Bu arada bayanlar, calistigim yerin etrafinda bir cok yemek yeri var ama ben pizza, meyve ve krakerden baska yiyecek bir sey bulamiyorum. zaten yemek secerdim simdi daha kotu oldum. Etler pismemis, salatalar yikanmamis, corbalar cok tuzlu yapilmis gibi. bir cok yemekten bir isirik alip is arkadaslarimdan gizlice bir sekilde cope atiyorum, baskasina israrla yediriyorum filan. cok mizmizim.

Midem Bulanmiyor diyordum ama simdi baya bulanmaya basladi. Dun sirkette tuvalette kustum. butun yemekhaneler kokuyor. Bir gun kusacam ulu orta diye korkuyorum. Disarda, is yerinde ogurmeye basladiktan sonra bununla nasil basediyorsunuz.

Ultrason makinesine gore de goremiyebilirlermis. cok uzmeyin kendinizi. Beklemekten baska yapilacak bir sey yok. yurtdisinda bakmiyorlar 9uncu haftaya kadar. 7+4 gorunmezse 8bucuk 9 u beklersiniz. insallah hayirlisi olur.

Öğretmenim öğrenciler veliler çok yaklaşıyor bazen benim de aşırı hassas burnum aynı tepkiyi veriyor izin istiyorum kusura bakmayın lavaboya gitmem gerekiyor diyorum ve gidip kusuyorum ama elimde kraker var surekli
ya da simit ayran da bastırıyor ama işte yurtdışında bulabilir misin bilmiyorum

kizlar ben dis fircalarken.sabahlari afedersiniz cok oguruyorum..midemi bulandiran tek sey o

Açken yapma ya da hemen yemekten sonra degil biraz bekle canim.

F fcevriye Genelde acikmadan atistirmaktir caresi ama olacahin onunede gecilmiyor.Kendin hazirlasan ogunlerini buarada acaba zorlanir misin cok?

Bende su icince tiksiniyorum.

acken yaptigim icin oluyor belkide
bende su icemiyorum pek..tiksinti geliyor

K kardelen38 Ellerine sağlık :)

Kizlar kan verdim bekliyorum dualarinizi esirgemeyin,şu durumum netleşsin inşallah,böyle iyice garip oldu
Bi iyi haber bi kotu haber bi iyi haber bi kotu haber

Cok cok guzel bir değer cikar ins. Mutlu, hayirli haberlerle gel

Canim emeğine sağlık tesekkurler
K kardelen38 Ellerine sağlık :)

Kizlar kan verdim bekliyorum dualarinizi esirgemeyin,şu durumum netleşsin inşallah,böyle iyice garip oldu
Bi iyi haber bi kotu haber bi iyi haber bi kotu haber
Iciniı ferah tut canım inşallah güzel haberlerle geliceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…