- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
- 298
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #3.341
Can'ım ben yaptırırsam yaptırma amacım o olmayacak zaten. Bilmem hiçbirseyi değiştirmeyecek. Zaten kesin bir bilgi olmuyor ki. Sadece yüzde veriyorlar. Tanıdığım kaç kişiye risk çok yüksek denildi. Çok şükür sapasağlam oldu bebekler. Aksine risk düşük denende de down sendromlu olan var.
Sadece bir yüzdelik için hamileliği zor süreç haline getirmeye gerek Yok bence. Zaten ben sadece ikiliyi yaptırıcam. Orda yüksek çıksa bile diğerlerini yaptırmayı düşünmüyorum.
492 canim
dinleniyorum aslinda yemek harici biseyde yapmiyorum bi kucuk oglum var onunla ilgileniyorum gerisi allahin takdiri artik sali gunu doktora gitcem
Canım kese zaten gorunuyo ve büyük dedi karından baktı göremeyince alttan baktı illaki görürdü gibi geliyor evet devlete gittim aletler eski ama kalbi görünmese de embriyo görülür du gibime geliyor kafamda deli sorular sanırım.ozele gidicem
Bende kese ve kalp atisini duyanlardanim ama ozel hastaneye gittim ayrica sata gore bir hafta geri dedi dr folio kullaniyorum troit te olunca iyotlu oldugu icin bunu kullaniyorum ayrica listeye baktimda rekor bende 4 cocukla.. bu arada ben erken evlenenlerdenim cocuklarim buyuk ve ben onlara henuz soylemwdim haberleri bile yok 19 yasinda oglum 17 yasinda kizim 10 yasinda bi kizim daha var .. nasil soylesem bilemiyorum sizce ne yapmaliyim
İyi aksamlar kızlarrr herkes iyi mi ?. Bu gece çok heycanlıyım. Yarın kontrolümüz var. 4+6da keseyi gördük. Yarın 5+6 oluyorum inşallah gelişme vardır bebişte. Oğlumda 5+6da kalbini dinlemiştik. Umarım herkes iyi haberler alırrr...
İlk defa duyuyorum maydonozun hamilelikte yenmediğini. Ben çok severim, hep yerim. Ayrıca çok da yararlıdır. Nedir sıkıntısı?
Merhaba kızlar burda aynı zaman dilimide ve tecrübeli anneler var. Sizlere bişey sormak istiyorum. Sat 3 Ağustos 14 agustosta aşılama oldu. Sonrasında hiç birlikte olmadık ve tuttu 5+4 de keseyi gördük Dün 7.haftadan gün aldim sadece kese vardı bebek yoktu Boş gebelik olabilir dedi pazartesi tekrar gel dedi dünya başıma yikildi ama ben çarşamba gidicem o zaman 7+4 olcak Siz ne zaman gördünüz fasulyeyi ben çok mu acele ettim Tecrübenizi paylaşırsanız sevinirim Tesekkurler
İlk defa duyuyorum maydonozun hamilelikte yenmediğini. Ben çok severim, hep yerim. Ayrıca çok da yararlıdır. Nedir sıkıntısı?
HosgeldinHayırlı olsun bende yeniyim
Cnm bende tiroit icin ilac kullaniyorum senin onceden varmiudi hamileliktemi cikti ben iki yildir kullaniyodum ama hamilelijte dr arttirdi
Canım benim normalde 3. Küsüratını hatırlamıyorum. Ben hamile kalamiyordum bu yuzden bırakmışlardı ozaman biraz yüksek dediler gebelik öncesi 25 mg kullanıyordum. Gebelikte daha çok arttığı için 50 mg çıkardık. Dikkat edilmesi gerekilen bir durum
maydonoz cok iyi besindir yararlidir ama rahmi idrar yolu enfeksiyonlarinda temizleyicidir kaynanam cok yer rahim icin idrar yollari icin ve Maydanoz yağı düşük ve kürtajı kolaylaştırmak için uyarıcı olarak kullanılan apiol ve myristicin içerir. Bu yağ, adet kanamasını uyarıp, uterus kasılmalarına yol açabilir. Bileşenleri de prematüre doğuma neden olabilir ve anne ile bebek için potansiyel sağlık riski oluşturabilir. ben ikinci hamileligimde yedim bu ne kadar etkiledi bilmiyorum. dusuk yaptim kaynanamdanda duymustum ve cok yer. bu yuzden riskli buluyorum. tabi herkez doktoruna danissin. yararida cok benim bildigim cok iyi enfeksiyon temizledigi rahmi yeniledigi
bu arada suan canim nasil maydonozlu marullu cig kofte cekti anlatamam ama icimde o dusukden sonra korkuda kaldi canim ceksede yemiyorum maydonoz
Merhaba kızlar burda aynı zaman dilimide ve tecrübeli anneler var. Sizlere bişey sormak istiyorum. Sat 3 Ağustos 14 agustosta aşılama oldu. Sonrasında hiç birlikte olmadık ve tuttu 5+4 de keseyi gördük Dün 7.haftadan gün aldim sadece kese vardı bebek yoktu Boş gebelik olabilir dedi pazartesi tekrar gel dedi dünya başıma yikildi ama ben çarşamba gidicem o zaman 7+4 olcak Siz ne zaman gördünüz fasulyeyi ben çok mu acele ettim Tecrübenizi paylaşırsanız sevinirim Tesekkurler
Öğretmenim öğrenciler veliler çok yaklaşıyor bazen benim de aşırı hassas burnum aynı tepkiyi veriyor izin istiyorum kusura bakmayın lavaboya gitmem gerekiyor diyorum ve gidip kusuyorum ama elimde kraker var surekliBenim de tiroidim 2.9du 25mg ilaca basladik hamile kaldim. ilaca basladiktan yaklasik 8 hafta sonra ve 7 haftalik hamileyken ( gecen hafta ) kan verdigimde baktik ki 3.1 olmus. doktor iyi sikinti yok diye online sistemden mesaj atmis, ama bir telefonla benim hamile oldugumu yine unuttu bu doktor diye asistanlarina cemkirince tiroid ilacimi aninda 50mg a cikardilar. Internette okudum oyle olmasi gerekiyor, ben halimden memnunum. Doktorumdan daha iyi biliyorum diye geziniyorum simdi. TSH'in ilk 3 ayda 2 nin altinda olmasi lazimmis. Bebege zarar verip dusuk yaptirabilirmis.
Ne oldugunu soylemeyim ama gecen hafta bol maydonozlu bir sey yedim. Cok lezzetliydi :) neyse bir sey olmadi biz iyiyiz herhalde. Cok severim o seyi ama bir daha yemem.
Bu arada bayanlar, calistigim yerin etrafinda bir cok yemek yeri var ama ben pizza, meyve ve krakerden baska yiyecek bir sey bulamiyorum. zaten yemek secerdim simdi daha kotu oldum. Etler pismemis, salatalar yikanmamis, corbalar cok tuzlu yapilmis gibi. bir cok yemekten bir isirik alip is arkadaslarimdan gizlice bir sekilde cope atiyorum, baskasina israrla yediriyorum filan. cok mizmizim.
Midem Bulanmiyor diyordum ama simdi baya bulanmaya basladi. Dun sirkette tuvalette kustum. butun yemekhaneler kokuyor. Bir gun kusacam ulu orta diye korkuyorum. Disarda, is yerinde ogurmeye basladiktan sonra bununla nasil basediyorsunuz.
kizlar ben dis fircalarken.sabahlari afedersiniz cok oguruyorum..midemi bulandiran tek sey o
acken yaptigim icin oluyor belkide
K kardelen38 Ellerine sağlık :)
Kizlar kan verdim bekliyorum dualarinizi esirgemeyin,şu durumum netleşsin inşallah,böyle iyice garip oldu
Bi iyi haber bi kotu haber bi iyi haber bi kotu haber
eline saglik bebegini hayirla kucagina al insallah tabi hepimizdeGÜNAYDIN KIZLAR
Listemizi doğum sırasına göre sıraladım. Özel dua isterimExcele sıraladın,ne yaptın ki diyen olursa maalesef öyle değil daha karmaşık, kodlu vs.
weryew
@Kumsalpoyraz
@butterfly_gns
kirgincicekler
I ilknur32
hiye
Sevinclihayat
Dilaraginosss
m3rf392
mersah22
@fancy life
F fcevriye
N nazligul85
Bebegimhadi
Pamukprncess
Assos
P polyannadunya
UykucuSirine
@limonlutarcinlikek
@sahra41
Dolunay22
ANNONA
elifahsen
toist
Alemonia
merve714
O obirannekulan
P pedike
prettywoman89
A Ayse1995
-huzur-
yesilkubbe
T TgNcNc
sofiarya
senilk
Gokfer
nrcnzyrk
seydaemrah
@La Petit
ulkuu
beren20
T tobemother
pepitoo
Hayatimmm70
plojovic
Z Zeyno1979
Ellerine saglik canimm Allah im saglikla huzurla kucagina aldigini gostersin size AminGÜNAYDIN KIZLAR
Listemizi doğum sırasına göre sıraladım. Özel dua isterimExcele sıraladın,ne yaptın ki diyen olursa maalesef öyle değil daha karmaşık, kodlu vs.
weryew
@Kumsalpoyraz
@butterfly_gns
kirgincicekler
I ilknur32
hiye
Sevinclihayat
Dilaraginosss
m3rf392
mersah22
@fancy life
F fcevriye
N nazligul85
Bebegimhadi
Pamukprncess
Assos
P polyannadunya
UykucuSirine
@limonlutarcinlikek
@sahra41
Dolunay22
ANNONA
elifahsen
toist
Alemonia
merve714
O obirannekulan
P pedike
prettywoman89
A Ayse1995
-huzur-
yesilkubbe
T TgNcNc
sofiarya
senilk
Gokfer
nrcnzyrk
seydaemrah
@La Petit
ulkuu
beren20
T tobemother
pepitoo
Hayatimmm70
plojovic
Z Zeyno1979
Canim emeğine sağlık tesekkurlerGÜNAYDIN KIZLAR
weryew
@Kumsalpoyraz
@butterfly_gns
kirgincicekler
I ilknur32
hiye
Sevinclihayat
Dilaraginosss
m3rf392
mersah22
@fancy life
F fcevriye
N nazligul85
Bebegimhadi
Pamukprncess
Assos
P polyannadunya
UykucuSirine
@limonlutarcinlikek
@sahra41
Dolunay22
ANNONA
elifahsen
toist
Alemonia
merve714
O obirannekulan
P pedike
prettywoman89
A Ayse1995
-huzur-
yesilkubbe
T TgNcNc
sofiarya
senilk
Gokfer
nrcnzyrk
seydaemrah
@La Petit
ulkuu
beren20
T tobemother
pepitoo
Hayatimmm70
plojovic
Z Zeyno1979
Iciniı ferah tut canım inşallah güzel haberlerle geliceksinK kardelen38 Ellerine sağlık :)
Kizlar kan verdim bekliyorum dualarinizi esirgemeyin,şu durumum netleşsin inşallah,böyle iyice garip oldu
Bi iyi haber bi kotu haber bi iyi haber bi kotu haber
Emeklerine sağlık Can'ım.GÜNAYDIN KIZLAR
weryew
@Kumsalpoyraz
@butterfly_gns
kirgincicekler
I ilknur32
hiye
Sevinclihayat
Dilaraginosss
m3rf392
mersah22
@fancy life
F fcevriye
N nazligul85
Bebegimhadi
Pamukprncess
Assos
P polyannadunya
UykucuSirine
@limonlutarcinlikek
@sahra41
Dolunay22
ANNONA
elifahsen
toist
Alemonia
merve714
O obirannekulan
P pedike
prettywoman89
A Ayse1995
-huzur-
yesilkubbe
T TgNcNc
sofiarya
senilk
Gokfer
nrcnzyrk
seydaemrah
@La Petit
ulkuu
beren20
T tobemother
pepitoo
Hayatimmm70
plojovic
Z Zeyno1979
Gunaydin canım. Tesekkur ederiz ellerine saglikGÜNAYDIN KIZLAR
weryew
@Kumsalpoyraz
@butterfly_gns
kirgincicekler
I ilknur32
hiye
Sevinclihayat
Dilaraginosss
m3rf392
mersah22
@fancy life
F fcevriye
N nazligul85
Bebegimhadi
Pamukprncess
Assos
P polyannadunya
UykucuSirine
@limonlutarcinlikek
@sahra41
Dolunay22
ANNONA
elifahsen
toist
Alemonia
merve714
O obirannekulan
P pedike
prettywoman89
A Ayse1995
-huzur-
yesilkubbe
T TgNcNc
sofiarya
senilk
Gokfer
nrcnzyrk
seydaemrah
@La Petit
ulkuu
beren20
T tobemother
pepitoo
Hayatimmm70
plojovic
Z Zeyno1979
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?