• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
K kardelen38 Ellerine sağlık :)

Kizlar kan verdim bekliyorum dualarinizi esirgemeyin,şu durumum netleşsin inşallah,böyle iyice garip oldu
Bi iyi haber bi kotu haber bi iyi haber bi kotu haber:KK17:
Dualar seninlede cnm guzel dusunelim guzel olsunn hayirli haberlerini bekliyiruz

Günaydın hanımlar. Ben maydonoz nane çilek nar nar suyu mısır yemiyorum. Etrafimdan söylenenler ve benim okuduğum yazılardan aklımda kalanlar. Kesinliği yok belki ama Allah korusun vicdan azabı çekmek istemedigim için.
Nar nar şuyu ve çilek yenmemesini söylemelerinin tahminimce sebebi yüze falan suyu değerse bebekte de aynı leke olur inancı gibi geldi.

Güzel anneler günaydın dün doktora gittim kontrol vardı düşük tehlikesi olduğu için sık sık gitmem gerekiyor keseyi ilk gün görmüştük yaklaşık sata göre 4 haftayken dünde içinde yolk ve minik pıt pıt atan bi kalp 1 haftadır kanama ve lekelenme yok çok şükür düşük tehliken devam ediyor ama dinlen bebek çok sağlıklı dedi tam haftasını söyleyemem çok küçük dedi bebek nerdeyse 2 mm Yine haftada bir iğne günde 2 kere progestan fitil ve triod ilaçlarına devam :halay: diyeceğim şu ki iki kere kanamam oldu birer damla bir başka doktora gittim yerleşme olabilir çnkü çok küçük daha yerini arıyodur dedi gerçektende dediği gibi oldu çnkü yeride değişmiş o yüzden tabiki hafife almayın ama benim yaptığım gibide kendinizi yıpratmayın moral önemli:anne: hepimize bol dinlenmeli güzel haberli haftasonları:dua:

Kızlar benimki boş gebelik olabilir mi doktor yolk sac izlendi embriyo izlenmedi yazdı ultrason kağıdına betam. Çok yüksek kesin görürüm diyodum ben bosmu acaba

hanımlar merhabalar dün akşam boş gebelikten kürtaj oldum. bu 2. boş gebeliğim ne yapmalıyım? emin olun o psikoloji ile ağlamaktan doktora bişey soramadım.

Kızlar benimki boş gebelik olabilir mi doktor yolk sac izlendi embriyo izlenmedi yazdı ultrason kağıdına betam. Çok yüksek kesin görürüm diyodum ben bosmu acaba
Yolk sac varsa sıkıntı yok diye biliyorum ya ultrasondan cnm yada daha bebek için zaman var önce yolk sac olusuyo diye biliyorum internetten baksana bi bizde yanlıs bişey demeyelim

Ben 5.haftadayım canım doktor bana da yolk var hemuz kendısı yok dedi ama yoll olması çok iyi bu gebelıgın saglıklı oldugu anlamına gelır dedı kalp atışı için gün verdi yolk kese olması bebegın olucağı anlamıma gelırmıs olması gereken oymuşş sıkıntı yapma :))

Back