- 26 Mayıs 2014
- 348
- 182
- 73
- Konu Sahibi kardelen384
- #3.381
Kizlar beni listeye eklemenize gerek kalmadi düşmüş bebegim hic bisey kalmamış içimde
allah hakkınızda herşeyin en hayırlısını versin,herşeyde vardır bir hayır.sakın üzülme yine olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar beni listeye eklemenize gerek kalmadi düşmüş bebegim hic bisey kalmamış içimde
canım yok sac varsa bebişte vardir endişe etmeKızlar benimki boş gebelik olabilir mi doktor yolk sac izlendi embriyo izlenmedi yazdı ultrason kağıdına betam. Çok yüksek kesin görürüm diyodum ben bosmu acaba
ellerine sağlık canımGÜNAYDIN KIZLAR
Listemizi doğum sırasına göre sıraladım. Özel dua isterim Excele sıraladın,ne yaptın ki diyen olursa maalesef öyle değil daha karmaşık, kodlu
Caniiimmm ne yaptin kontrolun kacta bugun dimi duydunmu kalp atislarini guzel haberlerini bekliyorumİyi aksamlar kızlarrr herkes iyi mi ?. Bu gece çok heycanlıyım. Yarın kontrolümüz var. 4+6da keseyi gördük. Yarın 5+6 oluyorum inşallah gelişme vardır bebişte. Oğlumda 5+6da kalbini dinlemiştik. Umarım herkes iyi haberler alırrr...
Ellerin dert görmesin tatlım çok teşekkürlerGÜNAYDIN KIZLAR
Listemizi doğum sırasına göre sıraladım. Özel dua isterim Excele sıraladın,ne yaptın ki diyen olursa maalesef öyle değil daha karmaşık, kodlu vs.
weryew
@Kumsalpoyraz
cibi35
@kirgincicekler
@ilknur32
@hiye
@Sevinclihayat
@Dilaraginosss
@m3rf392
@mersah22
@fancy life
@fcevriye
@nazligul85
@Bebegimhadi
Pamukprncess
@Assos
@polyannadunya
UykucuSirine
Beth18
@sahra41
@zenderu
ANNONA
@elifahsen
@toist
@Alemonia
@merve714
@obirannekulan
@pedike
@prettywoman89
@Ayse1995
@-huzur-
@yesilkubbe
@TgNcNc
@sofiarya
senilk
Gokfer
@nrcnzyrk
@seydaemrah
@La Petit
@ulkuu
@beren20
@tobemother
@pepitoo
@Hayatimmm70
@plojovic
@Zeyno1979
Benim de tiroidim 2.9du 25mg ilaca basladik hamile kaldim. ilaca basladiktan yaklasik 8 hafta sonra ve 7 haftalik hamileyken ( gecen hafta ) kan verdigimde baktik ki 3.1 olmus. doktor iyi sikinti yok diye online sistemden mesaj atmis, ama bir telefonla benim hamile oldugumu yine unuttu bu doktor diye asistanlarina cemkirince tiroid ilacimi aninda 50mg a cikardilar. Internette okudum oyle olmasi gerekiyor, ben halimden memnunum. Doktorumdan daha iyi biliyorum diye geziniyorum simdi . TSH'in ilk 3 ayda 2 nin altinda olmasi lazimmis.
Sağolsunlar doktorlarımız okadar ilgililerki bu yüzden hep kendi kendimizin doktoru olmak zorunda kaldık tabi hep kaybede kaybede. Daha benim hiç bir değerime bakmadılar ben daha önceden bildiğim için bu troid olayını ilacımı kendim kullanıyorum ihmal etmiyorum
Beni yazmamışsınGÜNAYDIN KIZLAR
Listemizi doğum sırasına göre sıraladım. Özel dua isterim Excele sıraladın,ne yaptın ki diyen olursa maalesef öyle değil daha karmaşık, kodlu vs.
weryew
@Kumsalpoyraz
cibi35
@kirgincicekler
@ilknur32
@hiye
@Sevinclihayat
@Dilaraginosss
@m3rf392
@mersah22
@fancy life
@fcevriye
@nazligul85
@Bebegimhadi
Pamukprncess
@Assos
@polyannadunya
UykucuSirine
Beth18
@sahra41
@zenderu
ANNONA
@elifahsen
@toist
@Alemonia
@merve714
@obirannekulan
@pedike
@prettywoman89
@Ayse1995
@-huzur-
@yesilkubbe
@TgNcNc
@sofiarya
senilk
Gokfer
@nrcnzyrk
@seydaemrah
@La Petit
@ulkuu
@beren20
@tobemother
@pepitoo
@Hayatimmm70
@plojovic
@Zeyno1979
Beni yazmamışsın
GÜNAYDIN KIZLAR
weryew
@Kumsalpoyraz
cibi35
@kirgincicekler
@ilknur32
@hiye
@Sevinclihayat
@Dilaraginosss
@m3rf392
@mersah22
@fancy life
@fcevriye
@nazligul85
@Bebegimhadi
Pamukprncess
@Assos
@polyannadunya
UykucuSirine
Beth18
@sahra41
@zenderu
ANNONA
@elifahsen
@toist
@Alemonia
@merve714
@obirannekulan
@pedike
@prettywoman89
@Ayse1995
@-huzur-
@yesilkubbe
@TgNcNc
@sofiarya
senilk
Gokfer
@nrcnzyrk
@seydaemrah
@La Petit
@ulkuu
@beren20
@tobemother
@pepitoo
@Hayatimmm70
@plojovic
@Zeyno1979
Yolk sac olması boş olmadığını gösteriyor ama bence Dr yanıldı. Kafanda soru işaretleri olmasın ultrasonu iyi olan bir yere daha görünKızlar benimki boş gebelik olabilir mi doktor yolk sac izlendi embriyo izlenmedi yazdı ultrason kağıdına betam. Çok yüksek kesin görürüm diyodum ben bosmu acaba
Benim de tiroidim 2.9du 25mg ilaca basladik hamile kaldim. ilaca basladiktan yaklasik 8 hafta sonra ve 7 haftalik hamileyken ( gecen hafta ) kan verdigimde baktik ki 3.1 olmus. doktor iyi sikinti yok diye online sistemden mesaj atmis, ama bir telefonla benim hamile oldugumu yine unuttu bu doktor diye asistanlarina cemkirince tiroid ilacimi aninda 50mg a cikardilar. Internette okudum oyle olmasi gerekiyor, ben halimden memnunum. Doktorumdan daha iyi biliyorum diye geziniyorum simdi . TSH'in ilk 3 ayda 2 nin altinda olmasi lazimmis. Bebege zarar verip dusuk yaptirabilirmis.
Ne oldugunu soylemeyim ama gecen hafta bol maydonozlu bir sey yedim. Cok lezzetliydi :) neyse bir sey olmadi biz iyiyiz herhalde. Cok severim o seyi ama bir daha yemem.
Bu arada bayanlar, calistigim yerin etrafinda bir cok yemek yeri var ama ben pizza, meyve ve krakerden baska yiyecek bir sey bulamiyorum. zaten yemek secerdim simdi daha kotu oldum. Etler pismemis, salatalar yikanmamis, corbalar cok tuzlu yapilmis gibi. bir cok yemekten bir isirik alip is arkadaslarimdan gizlice bir sekilde cope atiyorum, baskasina israrla yediriyorum filan. cok mizmizim.
Midem Bulanmiyor diyordum ama simdi baya bulanmaya basladi. Dun sirkette tuvalette kustum. butun yemekhaneler kokuyor. Bir gun kusacam ulu orta diye korkuyorum. Disarda, is yerinde ogurmeye basladiktan sonra bununla nasil basediyorsunuz.
Benim de tiroidim 2.9du 25mg ilaca basladik hamile kaldim. ilaca basladiktan yaklasik 8 hafta sonra ve 7 haftalik hamileyken ( gecen hafta ) kan verdigimde baktik ki 3.1 olmus. doktor iyi sikinti yok diye online sistemden mesaj atmis, ama bir telefonla benim hamile oldugumu yine unuttu bu doktor diye asistanlarina cemkirince tiroid ilacimi aninda 50mg a cikardilar. Internette okudum oyle olmasi gerekiyor, ben halimden memnunum. Doktorumdan daha iyi biliyorum diye geziniyorum simdi . TSH'in ilk 3 ayda 2 nin altinda olmasi lazimmis. Bebege zarar verip dusuk yaptirabilirmis.
Ne oldugunu soylemeyim ama gecen hafta bol maydonozlu bir sey yedim. Cok lezzetliydi :) neyse bir sey olmadi biz iyiyiz herhalde. Cok severim o seyi ama bir daha yemem.
Bu arada bayanlar, calistigim yerin etrafinda bir cok yemek yeri var ama ben pizza, meyve ve krakerden baska yiyecek bir sey bulamiyorum. zaten yemek secerdim simdi daha kotu oldum. Etler pismemis, salatalar yikanmamis, corbalar cok tuzlu yapilmis gibi. bir cok yemekten bir isirik alip is arkadaslarimdan gizlice bir sekilde cope atiyorum, baskasina israrla yediriyorum filan. cok mizmizim.
Midem Bulanmiyor diyordum ama simdi baya bulanmaya basladi. Dun sirkette tuvalette kustum. butun yemekhaneler kokuyor. Bir gun kusacam ulu orta diye korkuyorum. Disarda, is yerinde ogurmeye basladiktan sonra bununla nasil basediyorsunuz.
GÜNAYDIN KIZLAR
weryew
@Kumsalpoyraz
cibi35
@kirgincicekler
@ilknur32
@hiye
@Sevinclihayat
@Dilaraginosss
@m3rf392
@mersah22
@fancy life
@fcevriye