• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Teşekkür ederim kızlar içim rahatladı o zaman cuma günü görürüm tatlisimi oğlumda 6 haftalıkken kendisininde kalbinide görmüştüm o yüzden endişe ettim sanırım

İyi aksamlar kızlarrr herkes iyi mi ?. Bu gece çok heycanlıyım. Yarın kontrolümüz var. 4+6da keseyi gördük. Yarın 5+6 oluyorum inşallah gelişme vardır bebişte. Oğlumda 5+6da kalbini dinlemiştik. Umarım herkes iyi haberler alırrr...
Caniiimmm ne yaptin kontrolun kacta bugun dimi duydunmu kalp atislarini guzel haberlerini bekliyorum

Benim de tiroidim 2.9du 25mg ilaca basladik hamile kaldim. ilaca basladiktan yaklasik 8 hafta sonra ve 7 haftalik hamileyken ( gecen hafta ) kan verdigimde baktik ki 3.1 olmus. doktor iyi sikinti yok diye online sistemden mesaj atmis, ama bir telefonla benim hamile oldugumu yine unuttu bu doktor diye asistanlarina cemkirince tiroid ilacimi aninda 50mg a cikardilar. Internette okudum oyle olmasi gerekiyor, ben halimden memnunum. Doktorumdan daha iyi biliyorum diye geziniyorum simdi :dondurma:. TSH'in ilk 3 ayda 2 nin altinda olmasi lazimmis.
Sağolsunlar doktorlarımız okadar ilgililerki bu yüzden hep kendi kendimizin doktoru olmak zorunda kaldık tabi hep kaybede kaybede. Daha benim hiç bir değerime bakmadılar ben daha önceden bildiğim için bu troid olayını ilacımı kendim kullanıyorum ihmal etmiyorum

kardelen384 kardelen384 canim ellerine saglik.hayirli dogumlarin ilsun insallah. Benim midem su icince bulanmaya basladi cok su icerdim simdi zor iciyorum. Bugun salatada maydonoz yedim bende ama tereddut ede ede. Bisey olmaz dimi ??

Bir de kizlar bos gebelik olunca mide bulantisi falan oluyor mu?

Kızlar benimki boş gebelik olabilir mi doktor yolk sac izlendi embriyo izlenmedi yazdı ultrason kağıdına betam. Çok yüksek kesin görürüm diyodum ben bosmu acaba
Yolk sac olması boş olmadığını gösteriyor ama bence Dr yanıldı. Kafanda soru işaretleri olmasın ultrasonu iyi olan bir yere daha görün

bende internette yolk sac denilen şeyin bebeğin içinde geliştiğine dair en önemli bulgu oldugunu okudum .belki kalp atıslarını duyulamamsına onu yazmıstır
bende de yolk sac pozitif ama fka değerlendirelemedi yazmıslar bide güya hastaların girdiği ultrasona girdim
moralini bozma

ve hatta sunu okudum once zaten yolk sac ızlenırmıs ondan sonra embriyo gözükürmüş yani şuan cok normal bence vesveselerle hiç moralini bozma bidahaki gittiğinde inş herşey net olur .bende o yüzden 2 -3 hafta sonra gidicem bu sefer duyulmayınca felan ınsanın canı sıkılıyo.

Gestasyonel kese çapı transvajinal ultrasonografide 10 milimetreye ulaştığında yolk kesesi izlenmelidir. Bu oluşumun izlenmesi gebeliğin normal olduğu şeklinde yorumlanır. Yolk kesesinin izlenmesi gebeliğin içinde embryo içermeyen boş gebelik olmadığını kanıtlar. ANNONA ANNONA

Benim de tiroidim 2.9du 25mg ilaca basladik hamile kaldim. ilaca basladiktan yaklasik 8 hafta sonra ve 7 haftalik hamileyken ( gecen hafta ) kan verdigimde baktik ki 3.1 olmus. doktor iyi sikinti yok diye online sistemden mesaj atmis, ama bir telefonla benim hamile oldugumu yine unuttu bu doktor diye asistanlarina cemkirince tiroid ilacimi aninda 50mg a cikardilar. Internette okudum oyle olmasi gerekiyor, ben halimden memnunum. Doktorumdan daha iyi biliyorum diye geziniyorum simdi :dondurma:. TSH'in ilk 3 ayda 2 nin altinda olmasi lazimmis. Bebege zarar verip dusuk yaptirabilirmis.

Ne oldugunu soylemeyim ama gecen hafta bol maydonozlu bir sey yedim. Cok lezzetliydi :) neyse bir sey olmadi biz iyiyiz herhalde. Cok severim o seyi ama bir daha yemem.

Bu arada bayanlar, calistigim yerin etrafinda bir cok yemek yeri var ama ben pizza, meyve ve krakerden baska yiyecek bir sey bulamiyorum. zaten yemek secerdim simdi daha kotu oldum. Etler pismemis, salatalar yikanmamis, corbalar cok tuzlu yapilmis gibi. bir cok yemekten bir isirik alip is arkadaslarimdan gizlice bir sekilde cope atiyorum, baskasina israrla yediriyorum filan. cok mizmizim.

Midem Bulanmiyor diyordum ama simdi baya bulanmaya basladi. Dun sirkette tuvalette kustum. butun yemekhaneler kokuyor. Bir gun kusacam ulu orta diye korkuyorum. Disarda, is yerinde ogurmeye basladiktan sonra bununla nasil basediyorsunuz.

kokulara karsi benimde hasasiyetim var normalde bulanmiyo ama bazi kokular cok etkiliyo ac kaldikca daha bulanir saglikli beslenmeye dikkat et sevdin veya hafifseyler al disarda

Benim de tiroidim 2.9du 25mg ilaca basladik hamile kaldim. ilaca basladiktan yaklasik 8 hafta sonra ve 7 haftalik hamileyken ( gecen hafta ) kan verdigimde baktik ki 3.1 olmus. doktor iyi sikinti yok diye online sistemden mesaj atmis, ama bir telefonla benim hamile oldugumu yine unuttu bu doktor diye asistanlarina cemkirince tiroid ilacimi aninda 50mg a cikardilar. Internette okudum oyle olmasi gerekiyor, ben halimden memnunum. Doktorumdan daha iyi biliyorum diye geziniyorum simdi :dondurma:. TSH'in ilk 3 ayda 2 nin altinda olmasi lazimmis. Bebege zarar verip dusuk yaptirabilirmis.

Ne oldugunu soylemeyim ama gecen hafta bol maydonozlu bir sey yedim. Cok lezzetliydi :) neyse bir sey olmadi biz iyiyiz herhalde. Cok severim o seyi ama bir daha yemem.

Bu arada bayanlar, calistigim yerin etrafinda bir cok yemek yeri var ama ben pizza, meyve ve krakerden baska yiyecek bir sey bulamiyorum. zaten yemek secerdim simdi daha kotu oldum. Etler pismemis, salatalar yikanmamis, corbalar cok tuzlu yapilmis gibi. bir cok yemekten bir isirik alip is arkadaslarimdan gizlice bir sekilde cope atiyorum, baskasina israrla yediriyorum filan. cok mizmizim.

Midem Bulanmiyor diyordum ama simdi baya bulanmaya basladi. Dun sirkette tuvalette kustum. butun yemekhaneler kokuyor. Bir gun kusacam ulu orta diye korkuyorum. Disarda, is yerinde ogurmeye basladiktan sonra bununla nasil basediyorsunuz.

kokulara karsi benimde hasasiyetim var normalde bulanmiyo ama bazi kokular cok etkiliyo ac kaldikca daha bulanir saglikli beslenmeye dikkat et sevdin veya hafifseyler al disardan

ne demek o kadar emek verdin Allah hepimizin bebegini saglikli sihatli uzun mubarek eyler insallah kuran okumak lazim kizima hatim yaptim bastan sona buna daha baslayamadim

Back