- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
- 298
- Konu Sahibi kardelen384
- #3.341
Can'ım ben yaptırırsam yaptırma amacım o olmayacak zaten. Bilmem hiçbirseyi değiştirmeyecek. Zaten kesin bir bilgi olmuyor ki. Sadece yüzde veriyorlar. Tanıdığım kaç kişiye risk çok yüksek denildi. Çok şükür sapasağlam oldu bebekler. Aksine risk düşük denende de down sendromlu olan var.
Sadece bir yüzdelik için hamileliği zor süreç haline getirmeye gerek Yok bence. Zaten ben sadece ikiliyi yaptırıcam. Orda yüksek çıksa bile diğerlerini yaptırmayı düşünmüyorum.
Detayli ultrason onemli canim.
Ikili test icinde yaptirmayacaz desekte doktorlar yonlendirecektir zaten normal kontrolde o haftalarda ense kalinligina dikkat ediyorlar ve bilgilendiriyorlar.O tedirgin ederse ve bilmek istedigini bilirse devaminda kan vermeni isteyecektir.
492 canim
411 küsür cikti benimde Persembe gunu,ama Eylul 6-7 de kanamam ve sonra lekelenmelerim oldugu icin takibe aldi.Yarin kontrolum var yine.Insallah bebisin sıkı sıkı duruyordur :)
dinleniyorum aslinda yemek harici biseyde yapmiyorum bi kucuk oglum var onunla ilgileniyorum gerisi allahin takdiri artik sali gunu doktora gitcem
Onlarla ilgilenmemek mumkun degil.Benimde kızım var.Sabah ogle aksam derken arada tuvalet vs derken en basiti ister istemez aktif oluyor insan.
Canım kese zaten gorunuyo ve büyük dedi karından baktı göremeyince alttan baktı illaki görürdü gibi geliyor evet devlete gittim aletler eski ama kalbi görünmese de embriyo görülür du gibime geliyor kafamda deli sorular sanırım.ozele gidicem
Ben kizimda devlete gitmistim ve gorememisti cidden,aytintili ultrasonun yapildigi bolume gondermisti orda duymustum kalp atisini :) Cihazlar sorun oluyor.
Bende kese ve kalp atisini duyanlardanim ama ozel hastaneye gittim ayrica sata gore bir hafta geri dedi dr folio kullaniyorum troit te olunca iyotlu oldugu icin bunu kullaniyorum ayrica listeye baktimda rekor bende 4 cocukla.. bu arada ben erken evlenenlerdenim cocuklarim buyuk ve ben onlara henuz soylemwdim haberleri bile yok 19 yasinda oglum 17 yasinda kizim 10 yasinda bi kizim daha var .. nasil soylesem bilemiyorum sizce ne yapmaliyim
Allah bagislasinn :)
Once fikirlerini almak daha mi iyi olur acaba bilemedim.Belki de cok cok sevecekler biraz zaman gecince soyleyebilirsin :)
İyi aksamlar kızlarrr herkes iyi mi ?. Bu gece çok heycanlıyım. Yarın kontrolümüz var. 4+6da keseyi gördük. Yarın 5+6 oluyorum inşallah gelişme vardır bebişte. Oğlumda 5+6da kalbini dinlemiştik. Umarım herkes iyi haberler alırrr...
Hadi insallah :) Benimde sabah kontrolum insallah biraz aydinlanirim.
Guzel haberleriniz olsuun :)
İlk defa duyuyorum maydonozun hamilelikte yenmediğini. Ben çok severim, hep yerim. Ayrıca çok da yararlıdır. Nedir sıkıntısı?
Maydonozun yapraklarinda bulunan yagi rahim kasilmalarina sebep olabilir.Evet cok yararlidir ayni zamanda.
Mesela hurmada abartildiginda ayni etkiyi verebilir.Genelde son ayda duzenli ve fazlaya kacarak kullanmaya daha cok dikkat edilir.