• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Şimdi muayeneden çıktım kese var fakat bebek göremedik erken olduğu için olabilir dedi doktor haftaya cuma tekrar çağırdı hakkimda hayırlısı artık inşallah boş gebelik değildir bide Protestan yazdı çarşamba günü lekelenme olmuştu tedbir amaçlı dedi
Günümüz aynı seninle sabah yazmıstım bende carsamba gittim göremedim haftaya cuma cagırdı ben duramadım dün testler icin gidince bi daha baktırdım gördüm o zaman sende bekle biraz görüncek inşallah son adete göre 6+4 olması lazımken ultrasona göre 6+1 çıktım ben dün

Şimdi muayeneden çıktım kese var fakat bebek göremedik erken olduğu için olabilir dedi doktor haftaya cuma tekrar çağırdı hakkimda hayırlısı artık inşallah boş gebelik değildir bide Protestan yazdı çarşamba günü lekelenme olmuştu tedbir amaçlı dedi
Bence senin kesin geç döllenme geç inplantasyon gibi durumlar olmuştur,spirali vardı ne de olsa yıllarca içerde.oyüzden görememiştir sıkma hiç canını..

kizlar maydanoz yiyomusunuz yada yemeklere katiyomusunuz?

Zaten gebelikte ilk zamanlar ve risk bol aslinda.Yememekte fayda var,ozellikle riskli gebeliklerde.
Ama canin cektiysede abartmadan azcik nefsini koreltebilirsin :)

Günümüz aynı seninle sabah yazmıstım bende carsamba gittim göremedim haftaya cuma cagırdı ben duramadım dün testler icin gidince bi daha baktırdım gördüm o zaman sende bekle biraz görüncek inşallah son adete göre 6+4 olması lazımken ultrasona göre 6+1 çıktım ben dün
Bilmiyorum ki kese büyük bebek görmedi bakalim hayırlısı artık sabredemezsem özele gidicem

Bence senin kesin geç döllenme geç inplantasyon gibi durumlar olmuştur,spirali vardı ne de olsa yıllarca içerde.oyüzden görememiştir sıkma hiç canını..
Öylede olabilir tabi ama HCG değerine göre gormem lazım gibiydi biraz beklicem olmazsa özele giderim

Kızlar bir de ikili tarama testi yaptıracak mısınız?
Allah korusun olumsuz bir durumda aldırmak gibi bir niyetimiz Yok. Doktorla da konuştuk.
Ama doktorum sadece ikili tarama testini ve ayrıntılı ultrasonu yaptırmamızı önerdi. Üçlü dörtlü vs gibi onlara gerek Yok dedi. Tedbir amaçlı bence yaptırın dedi.
Sigortam karsilamiyor ama yaptirmayi dusunuyoruz. Simdiden bilip gerekirse aileleri be kendimizi hazirlamak icin. Bebek geldiginde bunun saskinligi ve uzuntusu ile ugrasmak istemiyorsaniz onceden bilmekte fayda var.

Merhaba! Ben yeni katiliyorum araniza. Allah nasip ederse insAllah mayis annesi olacam. Ilk gebeligimde kese bos oldugu icin kurtaj olmak zorunda kalmistim. 8 ay sonra tekrar hamile kaldim suan 4 haftadayim HCG 1579.2 cikti ama keseyi goremedik daha. Normalmi acaba?
Normal daha kucuk. Abd de doktorlar Anne uzulmesin kafa karismasin diye 9. Haftaya kadar bakmiyor. Kanamaniz be asiri sanciniz olmadigi sure doktora gitmiyorsunuz bile. Tabi imkaniniz varsa gidin ama 9uncu haftaya kadar keseymis, kalp atisiymis uzulmeyin

kizlar hafif boyle kahverengi akinti var bende normalmi oglumda hic olmamisti:110:
Kanama hayra alamet degil ama kahverengi ise kotu degil. Kirmiziysa veya cok yogunsa kotu. Hafifse siz yine bugun ayaklarinizi kaldirip uzanin, kalkmayin. Yarinda tedbir amacli doktora gidin. Belki progestan verir
Bu arada hemen uzulmeyin sakin olun dinlenin

Kanama hayra alamet degil ama kahverengi ise kotu degil. Kirmiziysa veya cok yogunsa kotu. Hafifse siz yine bugun ayaklarinizi kaldirip uzanin, kalkmayin. Yarinda tedbir amacli doktora gidin. Belki progestan verir
Bu arada hemen uzulmeyin sakin olun dinlenin
kanama yok allaha sukur sadece akinti yatmam pek mumkun olmuyo bi tane oglum var ve surekli ilgi istiyo bakalim allah nasip ederse olucak zaten

Merhaba arkadaşlar bende 5+5 haftalık hamileyim 3 ay önce tüp bebek yaptırmıştı tutunamayip 1 hafta içinde düştü şimdi kendiliğinden hamile kaldım. Ben kan pıhtılaşması olduğu için hergün iğne vuruyorum kendime. Allah sağ salim kulağımıza alıp büyütmeyi nasip eder inşaallah. Allah isteyen herkese nasip etsin bu güzelliği. Sizler kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz. 5+1 günlükken kese 3mm hcg 13200 çıkmıştı. Daha önce 3 düşüğüm olduğu için korkuyorum açıkçası. Bende de ilk öğrendiğim zamanlar kahverengi leke geldi progesteron fitil kullandım şimdi geçti çok şükür.

Normal daha kucuk. Abd de doktorlar Anne uzulmesin kafa karismasin diye 9. Haftaya kadar bakmiyor. Kanamaniz be asiri sanciniz olmadigi sure doktora gitmiyorsunuz bile. Tabi imkaniniz varsa gidin ama 9uncu haftaya kadar keseymis, kalp atisiymis uzulmeyin

Evet Hollanda'da ayni sekilde 9 ve 10 hafta arasi ultrasona ilk kez gidiliyor. Bende ilk gebelikte gec gittim rahatsizligim olmadigi icin ama malesef kese bos oldugunu ogrendim. Bunda erkenden gitmek istedim o yuzden

Kalp atışını henüz duyan yokmu arkadaşlar birde ek olarak hangi ilaçları kullanıyorsunuz. Ben troid ve ecopirin haric omega3 ve vinalac multivitamin kullanıyorum.

kizlar hafif boyle kahverengi akinti var bende normalmi oglumda hic olmamisti:110:

Kontrol olmadan hic bisy denemez aslinda.Yerlesme ya da ilerleme lekelenmeleri olabilir ve daha cesitleri var kanama sebeplerinin ama risk varsa ilac verir en azindan.Sen yine de dinlenebilmeye calis dikkat edebildigin kadar.

Back