2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
hosgeldin canim.seni burada gormek cok guzel evet gorduk cok sukur.gecen sali gunu..bugun 8+1olduk Rabbime cok sukur..senin adina cok sevindim.sagsalim kavusalim insallah :)
Hoş buldum canım amin çok sağol. Maşallah subhanallah sana ve bebeğine inşallah ben de görürüm dua et benim için olur mu?

Günaydin kizlar,
Bilgisayar basinda cok oturamiyorum. Su anda da bir sorun var, çözemedim. Ara ara girip ekleyecegim bilgilerinizi. Merak etmeyin
Günaydın canım beni de ekler misin?

Ankara
Sat: 17.08.2017
Bebegimin dogum tarihi: 25.05.2018
İlk bebek
Allahim nasip eder inşallah

Kızlar günaydın. Bugün 6+5 olduk. Doktor kontrolüm yarındı ama iş için aradılar. (Başka şehirden) en geç pazartesi işbaşı yapmamı istiyorlar. O yüzden bir gün öne çektim. Eğer ikiz devam ediyorsa işten vazgeçeceğim maalesef. Haftasonu taşınma ev bulma bir sürü iş olacak
Bugün kalp atışları duyulur mu acaba? Çok mu erken? Genelde 8. Haftada duyulmuş sanırım

Günaydın canım. 6. Haftamda bebek zarar görebilir yüksek frekans gönderiyor diye dinleymemisti bize ama görüntü olarak göstermişti. Yanıp sönen bir ışık vardı bu kalbi dedi. İsten vazgrcmesen iş başı yapsan ama rapor alsan özel durumun var sonuçta. Sınava hazırlanması vs çok zor tekrardan çünkü. Tabiki karar senin nacizane fikrimi söyledim. Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Haklısın canım ama ikiz devam ederse şimdi gitsem bile bebekler olduktan sonra iki tane bebeği kime bırakıcam ki. Mecburen o zaman işi bırakıcam. Bu zamanda bakıcı bulmak bile sıkıntı. Gideceğim yer küçük bir ilçe. Yapacağım işin gece nöbetleri var 24 saat 3-4 günde bir. Annem gelse dahi ikisi ile ilgilenmesi çok zor.
Zaten bu saatten sonra oturup tekrar sınava hazırlanamam. Çok yoruldum yıllardır. Geçici öğretmenliklere devam ederim en kötü.
İnan dünden beri çok stresliyim. İkisini de yıllardır bekledim oysaki.

Gokfer
seydaemrah

Ben de epey kiloluyum. Polikistik over vardı aynı zamanda insülin direnci vardı ve hala var. Adetlerim epeeey düzensiz ve hatta neredeyse hiç olmuyordu. Doktor bu kilo ile mümkün değil hamile kalman dedi. Çatlatma iğnesi falan bahsetti ama ben inat ettim. Geç olsun güç olmasın hesabı Diyetisyen kontrolü ve spor ile 20 kilo verdim. son adetim ramazan bayramıydı. Ve hiç kafaya takmadan iki ayı adetsiz atşattlatmışım farkında bile değildim. sonradan mı acaba diyip test yaptım ki gebeymişim. Diyetisyene ilk fırsatta tekrar gidicrm. Doktorum kilo vermenin mümkün olduğunı söyledi. Hedefim en azından kilo almadan bu süreci atlatabilmek

yasim 32 ilk cocuk sakarya sat 1 agustos kardelen384

Merhaba :) Bende Sakarya'dayım.Neresindensiniz acaba?

gunaydin kizlar.. plojovic tekrar hosgeldin :) ne guzel surpriz yapmis bebis boyle.bence erken yumurtlamissin.ustune gorme oldugunu sanmiyorum canim.hayirli olsun :) sagsalim kucagimiza alalim insallah

Tesekkur ederiim :) Amiinnn
Nasil yani? :) Bu ay olmadigina eminim :)

Allah kolaylik versin.Ben kizimda 6 haftalikken duydum.Duymasanda stres yapma erken :)

İyi akşamlar arkadaşlar, konuyu devraldım. İlk sayfadaki tabloya eklememi isterseniz ''yaş. şehir, sat, doğum tarihi. kaçıncı bebek'' bilgilerini yazıp beni etiketleyin lütfen
kardelen384
Yaş 24
Şehir Çorum
Sat 30–07–17
Dt. 07–05–18
İlk bebiş

İyi akşamlar arkadaşlar, konuyu devraldım. İlk sayfadaki tabloya eklememi isterseniz ''yaş. şehir, sat, doğum tarihi. kaçıncı bebek'' bilgilerini yazıp beni etiketleyin lütfen
kardelen384
23
Ankara
Sat: 13.08.2017
2. Bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…