2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
senin ne kadarlık takvim yapmamışsın da

Gözünaydın canım. Değerler benimle aynı hemen hemen. benim de 144 dü ilkinde 5 gün sonra 1650 idi. Sadece keseyi gördük o da zorla. Senin beklenen doğum tarihin nedir :)

Yaa benim 6 haftalık 2 kilo aldım bileee

İnşallah cok teşekkür ederim

Canım iki gun once aynısını yasadım 20mm kese içinde bebegı goremedi baska doktora gittim gordu bebek 7mm imiş cihazdan kaynaklanabiliyor canım
Banada 24-25 milim dedi keseye cihazda baya yeni ve iyiydi alltan muayne edelim demedi bende teklif etmedim siz karından mı gördünüz günlerimiz yakın birbirine

bende cocuk için tedavi görüyordum 10 kilo aldım sonra tedaviyi bıraktım ve diyetisyene başladım 8 kilo verdimki hamile kaldım 61 kiloyla hamile kaldım diyetisyene devam edicem cunku bende insilün direncide var cok dikkat etmem gerek

Gözünaydın canım. Değerler benimle aynı hemen hemen. benim de 144 dü ilkinde 5 gün sonra 1650 idi. Sadece keseyi gördük o da zorla. Senin beklenen doğum tarihin nedir :)

Tesekkur ederim cnm. Senin de gozun aydin.
Benim beklenen dogum tarihim belli degil. Cunku epey bir gec dollenme olmus. Sat 15 temmuz ama iste anca 4 5 haftalik sanirim. Kese tam gorununce doktor yeni tarih belirler diye dusunuyorum

Hayirli olsun :)
Kana ilk baktirdigin ne zamandi?

Benimki cok karisik. Benim sat 15 temmuz. Ve korundugumuzu dusunuyorduk. Hamilelik gibi bir suphem yoktu
Ama adet olmayinca yine de kontrole gideyim dedim. 5 eylul de gitmistim sanirim. Sata gore bebek varsa coktan buyumus olmasi lazimdi. Ultrasonda gorunmedi. Kan verdim onda da 8 cikti. Yani net degildi var mi yok mu. Sonra 22 cikti 118 cikti ve en son dun 1525 cikti. Artisi gayet normal.
Benim son adet tarihim tekrae hesaplanacak sanirim gec dollenme oldugu icin.

ayy ben şok nasıl 90 :) ama senın ödemmiş geçmiş benim bariz löp löp kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…