• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
canlarrrr çok mutluyummm kalbini dinledikk. ALLAHA ÇOKKK ŞÜKÜR hepinizdenn allah razı olsun. cokk destek oldunuz hepiniz .7 mm olmuş yavrucak. dünkünün cihazı kötüymüş. kızlar başınıza gelirse hiç endişe etmeyin. 8. haftaya kadar yolu varmış.
bu arada saat 18 gibi yazmıstım ama gitmemiş şimdi farkettim tekrar yolladım. hepinizden allah razı olsun
Hayırlı olsun. Kalbi dakikada kaç atıyordu? Doktor birşey söyledi mi?

bende madenlerdeyim metrogarden da gördüm seni demekki oğlun çok tatliydi hatta çok genç anne ne güzel diyorduk arkadaşımla biz biraz orta yaş anneyiz de :anne:
Aaa gerçekten mi :) çok yakınız :) çok teşekkür ederim biraz erken anne oldum ama şükür alışıyor insan. Annelik her yaşta güzel. Metrogardena çok sık gidiyoruz görüşürüz belki birgün :)

canlarrrr çok mutluyummm kalbini dinledikk. ALLAHA ÇOKKK ŞÜKÜR hepinizdenn allah razı olsun. cokk destek oldunuz hepiniz .7 mm olmuş yavrucak. dünkünün cihazı kötüymüş. kızlar başınıza gelirse hiç endişe etmeyin. 8. haftaya kadar yolu varmış.
bu arada saat 18 gibi yazmıstım ama gitmemiş şimdi farkettim tekrar yolladım. hepinizden allah razı olsun
Gözünaydın canım darısı bizlere insallah

gözün aydın bende aynısını yaşadım.özel hastanede ve iyi bir özel hastanede kalp atışını duyamadım pazartesi gelin dedi.ertesi gün zekai tahir burak hastanesine gördüm doktor kalp atışını gördü ve duydu bana da sesi açtı.çok şikayetçiyim bende bu konuda

Aaa gerçekten mi :) çok yakınız :) çok teşekkür ederim biraz erken anne oldum ama şükür alışıyor insan. Annelik her yaşta güzel. Metrogardena çok sık gidiyoruz görüşürüz belki birgün :)
Bizde sık gidiyoruz canım ınsaallah denk geliriz yine.. instagram kullaniyorsan sevincugursude eklersen ordan da görüşürüz başka eklemek isteyen de olursa sevinirim takibe takip En Büyük KK

Bizde sık gidiyoruz canım ınsaallah denk geliriz yine.. instagram kullaniyorsan sevincugursude eklersen ordan da görüşürüz başka eklemek isteyen de olursa sevinirim takibe takip En Büyük KK
İnsallah çok isterim burdan tanışıp çok çok yakın olduğum arkadaşım var eylül annelerinden. Eşlerimiz de çok iyi anlaştı. Güzel dostluklara vesile olabiliyor. Ekledim ben de miracegeninannesi :):KK200:

Kızlar progestan kullanan var mı aranızda? Ben oğlumda 4 ay kullanmıştım. Şimdi onu kucağıma aldıkça belim ağrıyor. Tekrar kullanayım diyorum. Zaten dr herhangi bir test yapmadan veriyor önlem amaçlı. Ufak çocukta olunca o da ilgi istiyor. Taşımadan olmuyor malesef. Allah'a emanet hepimizin bebisleri

kizlar gebelikde yuze lazer epilyasyon yapilirmi? seans zamanim geliyor.yaptirmak zorundayim :KK43: banu ciftci sitesinde kesinlikle zarari yok yaziyor
Ben de gebelik öncesi gitmiştim. Yaptırdığım kadın ebe.
Kanıtlanmış bir zararı Yok dedi. Cihaz kıl köklerinden aşağı inmiyor. Söylenenler bu. O kadar ultrasona giriliyor. Ondan daha çok zararı olacağını sanmıyorum, sadece gebeler için değil lazerin uzun vadede ne gibi zararları olacak o kanıtlanmış değil demişti.
Yine de çok mecbur kalmadıkça riske atmamak lazım.

benim gibi surekli cisi gelen var mi yaa:halay:
Offf beeen. Normalde gece wc ye hiç kalkmam. Hamilelikten beri 2-3 posta tuvaletteyim.

Merhaba arkadaslar. Dun kontrole gittim ilk defa. Keseye benzetti birseyi ama cok kucuk kana bakalim yine dedi. Kan en son 118di. Simdi 1525 olmus normal yukselmis yani. Haftaya tekrar gel dedi :KK16:
Bu arada benimde 3.5 yasinda ve 18 kilo oglum var mecburen kucagima aliyorum.
Hatta bu aralar bilerek yapar gibi hep kucak istiyor. Babasi almak istese bile gitmiyor :KK70:

Back