- 3 Aralık 2014
- 916
- 1.294
- 83
- 30
- Konu Sahibi kardelen384
- #2.881
Aaa öyle mi :) çekmeköye çok sık gidiyorum canım. Sancaktepede oturuyoruz ama. Çekmeköyde iki abim var :)Canım merhaba yaa fotodan çok tanıdık geldin cekmekoy demi yaşıyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa öyle mi :) çekmeköye çok sık gidiyorum canım. Sancaktepede oturuyoruz ama. Çekmeköyde iki abim var :)Canım merhaba yaa fotodan çok tanıdık geldin cekmekoy demi yaşıyorsun
bende madenlerdeyim metrogarden da gördüm seni demekki oğlun çok tatliydi hatta çok genç anne ne güzel diyorduk arkadaşımla biz biraz orta yaş anneyiz deAaa öyle mi :) çekmeköye çok sık gidiyorum canım. Sancaktepede oturuyoruz ama. Çekmeköyde iki abim var :)
Hayırlı olsun. Kalbi dakikada kaç atıyordu? Doktor birşey söyledi mi?canlarrrr çok mutluyummm kalbini dinledikk. ALLAHA ÇOKKK ŞÜKÜR hepinizdenn allah razı olsun. cokk destek oldunuz hepiniz .7 mm olmuş yavrucak. dünkünün cihazı kötüymüş. kızlar başınıza gelirse hiç endişe etmeyin. 8. haftaya kadar yolu varmış.
bu arada saat 18 gibi yazmıstım ama gitmemiş şimdi farkettim tekrar yolladım. hepinizden allah razı olsun
Aaa gerçekten mi :) çok yakınız :) çok teşekkür ederim biraz erken anne oldum ama şükür alışıyor insan. Annelik her yaşta güzel. Metrogardena çok sık gidiyoruz görüşürüz belki birgün :)bende madenlerdeyim metrogarden da gördüm seni demekki oğlun çok tatliydi hatta çok genç anne ne güzel diyorduk arkadaşımla biz biraz orta yaş anneyiz de
aynen cnm mecburen tasiyoruz onunda bize ihtiyaci var karnimizdakini koruyan Rabbim korur elbetmecburum cunku babasi gec geliyo onu oldugu yerde oyle birakamam bazen yerde bile uyuyo cunku allah verir onun sabrinida ya oyle inaniyorum
Gözünaydın canım darısı bizlere insallahcanlarrrr çok mutluyummm kalbini dinledikk. ALLAHA ÇOKKK ŞÜKÜR hepinizdenn allah razı olsun. cokk destek oldunuz hepiniz .7 mm olmuş yavrucak. dünkünün cihazı kötüymüş. kızlar başınıza gelirse hiç endişe etmeyin. 8. haftaya kadar yolu varmış.
bu arada saat 18 gibi yazmıstım ama gitmemiş şimdi farkettim tekrar yolladım. hepinizden allah razı olsun
gözün aydın bende aynısını yaşadım.özel hastanede ve iyi bir özel hastanede kalp atışını duyamadım pazartesi gelin dedi.ertesi gün zekai tahir burak hastanesine gördüm doktor kalp atışını gördü ve duydu bana da sesi açtı.çok şikayetçiyim bende bu konudacanlarrrr çok mutluyummm kalbini dinledikk. ALLAHA ÇOKKK ŞÜKÜR hepinizdenn allah razı olsun. cokk destek oldunuz hepiniz .7 mm olmuş yavrucak. dünkünün cihazı kötüymüş. kızlar başınıza gelirse hiç endişe etmeyin. 8. haftaya kadar yolu varmış.
Bizde sık gidiyoruz canım ınsaallah denk geliriz yine.. instagram kullaniyorsan sevincugursude eklersen ordan da görüşürüz başka eklemek isteyen de olursa sevinirim takibe takipAaa gerçekten mi :) çok yakınız :) çok teşekkür ederim biraz erken anne oldum ama şükür alışıyor insan. Annelik her yaşta güzel. Metrogardena çok sık gidiyoruz görüşürüz belki birgün :)
İnsallah çok isterim burdan tanışıp çok çok yakın olduğum arkadaşım var eylül annelerinden. Eşlerimiz de çok iyi anlaştı. Güzel dostluklara vesile olabiliyor. Ekledim ben de miracegeninannesi :)Bizde sık gidiyoruz canım ınsaallah denk geliriz yine.. instagram kullaniyorsan sevincugursude eklersen ordan da görüşürüz başka eklemek isteyen de olursa sevinirim takibe takip
benimde randevum 10ekim buyysun biraz bencede )
Aynen yaa geceleri hiç kalkmazken 3 defa kalkmaya başladımbenim gibi surekli cisi gelen var mi yaa
Nasıldı acaba kan değerleriniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah cok güzel bi haberBe
ben bugün 5+2 haftalığım ve keseleri gördük.
Hoşgeldin canımmm gözünaydın. Sağlıkla gelsinler inşallahMerhaba arkadaslar hepimiz yavrularimizi sag salim kucagimiza aliriz insallah.. Nasip olursa mayista gelecek benim bebisim cok heyecanliyim
Hosbulduk canim insallah Sen galiba ikinci kez anne olucaksin ne hosHoşgeldin canımmm gözünaydın. Sağlıkla gelsinler inşallah
Ben de gebelik öncesi gitmiştim. Yaptırdığım kadın ebe.kizlar gebelikde yuze lazer epilyasyon yapilirmi? seans zamanim geliyor.yaptirmak zorundayim banu ciftci sitesinde kesinlikle zarari yok yaziyor
Offf beeen. Normalde gece wc ye hiç kalkmam. Hamilelikten beri 2-3 posta tuvaletteyim.benim gibi surekli cisi gelen var mi yaa
Rica ederim faydalı olduysa ne mutluHemen indirdim ve kullanmaya başladım canım teşekkür ederim
Allah izin verirse öyle olucak sürpriz oldu ama çok da iyi olduuH
Hosbulduk canim insallah Sen galiba ikinci kez anne olucaksin ne hos