2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Hayirli olsun :)
Kana ilk baktirdigin ne zamandi?

Kizlar tahmini ne kadardir sizce 321.69 kan sonucum :)

Biraz durumum karisik ama benim.
Eylul 3 bat'tı.
2sinde lekelenmem basladi.
3unde ve 5inde kan tahlili yaptirdim sonuncusu 6.64 cikmisti ve idrar testlerinde de pozitif cikti.

Sonra ben 6 Eylulde regl oldum.Yani normal regl oldum cok.2 gun surdu ve 3.gun hicbisy olmadi.Sonra 2-3 normal azalarak bitti.Kimyasal gecirdigimi dusunmustuk.
Daha sonrasinda da 3 gun hicbisy olmadi ve tekrsr kahverengi lekelenmeler basladi.Oyle gittim doktora kan verdim ve hormon.Sag tarafta kistim var ama onunla ilgili sonuc iyi cikti.Kan degerlerimde cikti dun gittim iste 229.81di.Hamilesin dedi doktor ustune gormusum.Yine kan verdim dun 321.69.
Hala bi saskinim :)

Bende dr dan geldim şimdi 6+3 üm bugün keseyi gördük ama bebek henüz girmemiş keseye ilk hamileliğimde de aynısı yasadım gec döllenme olmustu sanırım buda öyle oldu ama bunda değerim cok yüksekti normal zamanda yumurtladım heralde diye düşündüm ama doktorum değerle alakası yok aralıklar cok geniş cünkü dedi adetlerim hep düzensiz 35 bazen 40 günü bulduğu bile oluyo kese düzgün ve olması gereken yerde dedi doktorum 25 mm ymiş kese boyutu eğer 30 mm ve üzeri olsa bebek olmasa o zaman boş gebelik olabilirdi dedi ama suan cok arada dedi 29 unda tekrar gidicem inşallah görebilirim bebeğimi Allah hakkımda hayırlısını nasip etsin inşallah oğlumda cok üzülmüştüm 1 hafta hep ağlamıştım ama bunda daha sakinim Rabbim neylerse güzel eyler yiyecek lokması varsa ailemize katılır inşallah.Sizlerden kese ölçüsü bilen kağıtta yazan var mı acaba

ben ogluma ilk hamile kaldigimda canim hep eksi cekiyodu bundada asiri tatli istiyorum hatta bitter hic sevmem koyu koyu bitter selaleri geciyo gozumden neler oluyo boyle

Bende ilk kizimda eksi yedim hep limonu yiyordum meyve gb bide tatli geliyordu :)
Simdi tatli cekiyor canim
Tam aksine olmus bizimkiler :)
Vucudun tepkisi aslinda sanirim,genelde insan cok tukettiklerinden tiksiniyor yemediklerini cani istiyor :)

Şuan kendimi gördüm sende. Evet veremedik olmadı bi şekilde. Bizler biliyoruz elbet kilo çok fena bir şey ama olmuyor işte bazen. Ama sen içini ferah tut canım tek kilolu gebe biz değiliz. Şimdilik şekerim falan normal benim ama ileride ne olur bilmem. O yüzden şimdiden glisemik indeksi yüksek dediğimiz yiyeceklerdrn uzak durmalıyız. Gerçi tüm hamileler için bu aynı ama biz extra dikkat etmeliyiz. İçini ferah tut inşallah sağ salim çatır çatır doğururuz.
Ha birde ben polikistik sıkıntısı olan bir gebeyim. Gebe kalmamı şu glisemik indesk zımbırtısını vücuduma sokmamakla ve kilo vermeye borçluyum. Doktoruma göre hala kilo verebilirim ki ben inanıyorum diyetisyene başvurucam en yakın zamanda. Sana da tavsiye ederim. çenem düştü galiba.

Normal bir hamilelikte ilk 20 hafta en fazla 2.5 kg alınmalıdır. Daha sonra her hafta yarım kg kilo alınması uygun ve dengeli olur.ben diğerinde 27 kilo aldım inşallah bu sefer dengeli olur ama iştah yine çok açık

Ay kuzum ölüp ölüp dirildim ya

Bende aynı hafta ve günde seninle aynı şeyi yaşadım. 1 hafta sonra bebeğimin kalp atışlarını duydum canım ve sata göre 7+4 olması gerekirken 6+5 çıktı. Üstelik çatlatma iğnesi ile hamile kaldığım için o kadar emindim ki geç döllenme olmadığından yedim bitirdim kendimi. İnşallah sende bir daha ki muayene de pıt pıtları duyup rahatlarsın canım :)

Canım iki gun once aynısını yasadım 20mm kese içinde bebegı goremedi baska doktora gittim gordu bebek 7mm imiş cihazdan kaynaklanabiliyor canım

Slm kızlarrr,,şuanda işteyim ve kafam düşüyor,,inanılmaz yorgun hissediyorum kendimi,,halbuki dün akşamda 22.00 olmadan uyuya kaldım yine..sizler de de böyle halsizlik varmı???kalp atışlarını duymadan bebişlerimin iş te kimseye söylemeyi düşünmüyorum.masa başı işi,,memurum ama yinede kafam götürmüyor.eskiden 5 dk da yaptığım işi şimdi 15 dk da zor bitiriyorum.3 ekimde dr randevum.dayanmam lazımmm

bende aynı çok uyku bastırıyor yaa uyudum uyuyacam

17.00 o
sabahları hafta sonu da dahil alarm çalmış gibi hergün 7.00 de uyanıyorum.hafta içi zaten kalkmam lazım da cumartesi pazar sinir oluyorumm;( kızımda da böyle olmuştu benim.3 aydan sonra geçmişti.inşallah öyle olur yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…