- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
- 298
- Konu Sahibi kardelen384
- #2.861
Herkese hayirli olsun.Kalabaliklasmis cok :) Ikizler olanlar var ne guzel :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet oyledir aslinda :) Daha Haziran meydanda yok zaten.Bakalim olcumlerle hareket ederim :)
Hala cok saskinim.Bildigin adet oldum.Doktorla o kadar inatlastim ki guldu bana
İyi bari canım ya cok sevindim gercekten. Aklımdan hiç çıkmadın inan. Allah sağlık sıhhat versin ikinizede. Bebeğini sana bağışlasin. Kontrole gidince haber et mutlaka.Gunaydin canimm dün igne sonrasi agrim ve kanama biraz artti ama sonra azaltti iyiyim suan kanama az az devam ediyor ama agrim yok yarin kontrole gidicem
Ne güzel bir sürpriz yapmış annesine :)) Çok sevindim canım yeniden hoş geldin
Merhaba hayırlı olsun :) Bende kızımı emziriyorum düşük tehlikem olmadığından emzirmee de devam edeceğim inşallah:)Herkese merhaba, kadınlar kulübüne tam 1 yıl önce bu gün katılmışım o zaman sanırım 9 haftalık hamileydim, forumu sürekli takip ediyordum ve sayesinde çok faydalı bilgiler edindigim o hamileligimden çok tatlış bir oglum oldu, simdi bebegim 5.5 aylik.Daha cok yeni bu gün içind e öğrendim ki bir bebisimiz daha olacakmış bu 3. Çocuğum olacak, allah'ım bize ve isteyen herkese sağlıklı bir evlat versin inşallah, bu arada daha bebegim sadece anne sütü ile besleniyordu ek besin vermeye başlamamıştım memeden kesmeli miyim yoksa devam mi etmeliyim bilmiyorum.
daha 4 haftalikKac haftalikken? Kaldirmayin. Yastik batteniye ortun uyusun orada
mecburum cunku babasi gec geliyo onu oldugu yerde oyle birakamam bazen yerde bile uyuyo cunku allah verir onun sabrinida ya oyle inaniyorumbenimde 2 yasinda oglum var ve baya kilolu bende kaldiriyorum malesef cok sukur simdilik bi sorun yok
bende yaa,inşallah bir sorun olmaz ileride.Ben kesinlikle obez bir anneyim seni anlıyorum
Aaa ne güzel belki karşılaşırız :)Kızlar aynı hastanedeyiz ne güzel Hatta denizcan la aynı doktor figen hanım. Çok memnunum ben de
Ben de gidiyordum canım ama kesinlikle gelmemi soylediler daha. Riske atmamak lazım. Önce bebişkizlar gebelikde yuze lazer epilyasyon yapilirmi? seans zamanim geliyor.yaptirmak zorundayim banu ciftci sitesinde kesinlikle zarari yok yaziyor
Canım ben de ona inanıyorum yani 2 yasında oğlum var. 14 kilo Sürekli kucak istiyor mama sandalyesine çıkar uyut derken bir çok kez kucağıma alıyorum yalnızım mecburum.mecburum cunku babasi gec geliyo onu oldugu yerde oyle birakamam bazen yerde bile uyuyo cunku allah verir onun sabrinida ya oyle inaniyorum
Çok su içmeye başladığımız için aynen benim de öyle :)benim gibi surekli cisi gelen var mi yaa
ben aslinda cok su da icemiyorum ama yine de sık sık tuvaletteyimÇok su içmeye başladığımız için aynen benim de öyle :)
:) normaldir sanırım. Ben hiç su içen bi insan değilimdir. Ama şimdi korkudan günde en az 1.5 lt içmeye başladım.:)ben aslinda cok su da icemiyorum ama yine de sık sık tuvaletteyim
ben aslinda cok su da icemiyorum ama yine de sık sık tuvaletteyim
Çokk sevindim canım yarın güzel haberler duyacagız ımsAgri da kanama da azaldi canim şükür
Canım merhaba yaa fotodan çok tanıdık geldin cekmekoy demi yaşıyorsunÇok su içmeye başladığımız için aynen benim de öyle :)