• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Evet oyledir aslinda :) Daha Haziran meydanda yok zaten.Bakalim olcumlerle hareket ederim :)
Hala cok saskinim.Bildigin adet oldum.Doktorla o kadar inatlastim ki guldu bana:KK48:

Ne güzel bir sürpriz yapmış annesine :)) Çok sevindim canım yeniden hoş geldin :anneadayı:

Gunaydin canimm dün igne sonrasi agrim ve kanama biraz artti ama sonra azaltti iyiyim suan kanama az az devam ediyor ama agrim yok yarin kontrole gidicem:KK200:
İyi bari canım ya cok sevindim gercekten. Aklımdan hiç çıkmadın inan. Allah sağlık sıhhat versin ikinizede. Bebeğini sana bağışlasin. Kontrole gidince haber et mutlaka.

kizlar gebelikde yuze lazer epilyasyon yapilirmi? seans zamanim geliyor.yaptirmak zorundayim :( banu ciftci sitesinde kesinlikle zarari yok yaziyor

Herkese merhaba, kadınlar kulübüne tam 1 yıl önce bu gün katılmışım o zaman sanırım 9 haftalık hamileydim, forumu sürekli takip ediyordum ve sayesinde çok faydalı bilgiler edindigim o hamileligimden çok tatlış bir oglum oldu, simdi bebegim 5.5 aylik.Daha cok yeni bu gün içind e öğrendim ki bir bebisimiz daha olacakmış bu 3. Çocuğum olacak, allah'ım bize ve isteyen herkese sağlıklı bir evlat versin inşallah, bu arada daha bebegim sadece anne sütü ile besleniyordu ek besin vermeye başlamamıştım memeden kesmeli miyim yoksa devam mi etmeliyim bilmiyorum.
Merhaba hayırlı olsun :) Bende kızımı emziriyorum düşük tehlikem olmadığından emzirmee de devam edeceğim inşallah:)

SekerPancarii SekerPancarii Kanaman ara ara devam mı ediyor? Tum sayfalari okuyamadim.Iyisindir insallah.

pepitoo pepitoo Benimde 3bucuk yasinda kizim,mecbur kaldiriyorum zaman zaman.Sevmesi var,tuvaleti var fln :) Elden geldikce dikkat edilir.Ben bebis oldugunu bile bilmiyordum rahattim.

Ben kesinlikle obez bir anneyim seni anlıyorum
bende yaa,inşallah bir sorun olmaz ileride.
bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız Allah'ın izniyle

doğumdan sonra veririz herhalde de benim korktuğum gebelik şekeri,hamile kalmaya çalışırkende herkes korkutuyordu şekerin çıkar kesin hamilelikte kilolusun diyorlardı şimdi nerdeyse hergün tartılıyorum.
şimdi soracaksınız niye zayıflamadın diye ama olmadı işte

mecburum cunku babasi gec geliyo onu oldugu yerde oyle birakamam bazen yerde bile uyuyo cunku allah verir onun sabrinida ya oyle inaniyorum
Canım ben de ona inanıyorum yani 2 yasında oğlum var. 14 kilo :KK64:Sürekli kucak istiyor mama sandalyesine çıkar uyut derken bir çok kez kucağıma alıyorum yalnızım mecburum.

Back