- 7 Aralık 2013
- 3.265
- 3.577
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
- #2.841
Çok teşekkür ederim canım inşallah heyecan tavan yapmış durumdaHerşey çok güzel olcak canım enerjin yüksek git güzel haberlerini paylaşırsın, dualarım seninle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canım inşallah heyecan tavan yapmış durumdaHerşey çok güzel olcak canım enerjin yüksek git güzel haberlerini paylaşırsın, dualarım seninle
Tahmin edebiliyorum benim de 25 inde kontrolüm olacak şimdiden tırnak kemiriyorumÇok teşekkür ederim canım inşallah heyecan tavan yapmış durumda
9 ay 10 gün sonra deriiiiin deriin bir nefes alalım inşallahTahmin edebiliyorum benim de 25 inde kontrolüm olacak şimdiden tırnak kemiriyorum
Amin canim İnsaallahALLAHIM ŞİFA VERSİN GÜZEL HABERLER GETİR BİZE İNŞALLAHHH
Ayyy ne güzel dedin inşallah9 ay 10 gün sonra deriiiiin deriin bir nefes alalım inşallah
bilemiyorum canim..ben yukledigim andan itibaren gelmeye basladi..benim tel marka lgBENDE YÜKLEDİM 2 GÜN DURDU HİÇ BİŞE GELMEDİ
ACABA TELEFON MARKASI SEBEBİYLE UYGULAMA DEĞİŞİKLİK GÖSTERİOR OLABİLİRMİ
Insallah canim yaaa Müsait olup yapabilecek arkadaş kazene msj atsin varmi gönüllü biri parmak kaldirsinBU TOPİK NASIL DEVRALINACAK BİLMİORUM AMA Bİ ARKADAŞ EL ATSA ÇOK GÜZEL OLUR YAA O LİSTELERE GİRMEK HAYALİM BENİMM
Dün gittim tuba yaren bektaş'a :) O da çok tatlı bir bayan kafam çok karıştı ama yaaaa .. Figen cts pzr çalışmıyor ve randevular full . Asistanı izinde randevu almak imkansız gibiKızlar aynı hastanedeyiz ne güzel Hatta denizcan la aynı doktor figen hanım. Çok memnunum ben de
Güzel haberlerle kulağında pıt pıt sesleriyle gel inşallahEvet. Girdim epeyde kontorl ettim hatta ama nasip ddmekki
İnşallah sağlıkla gelecek tatlım bebeğin neden hergun kontrol etmiyorlar orasını anlamadım tatlımAgri da kanama da azaldi canim şükür
BANU ÇİFTÇİ BENDEDE VAR SÜPER GERÇEKTENEki Görüntüle 2046686 Uygulama önerileri sormuşsunuz. Happy mom bende de var fakat benim başka önerilerim olacak ; 1. Dr. Banu çiftçi 2.pregnancy. 3. Hamilelik Rehberi 1. Program Banu hanımın programı çok memnunum ondan çok şey öğreniyorum kesinlikle telefonunuzda bulunsun. İçinde videolar makaleler günlük ilerleme haftalık gelişim herşey var . 2. Program Türkçe bi program sadece günlük ilerleme yok içinde beslenme , hastalık, baba adayları içinde bilgiler var. 3. Program da yine bi doktorum hazırladığı uygulama ismini tam hatırlayamadım bilen varsa not düşebilir. Bu programda yine çok kapsamlı bi uygulama. İçinde makaleler , gelişim öneriler bulunmakta. Bu üç programdan da memnun kalacağınıza inanıyorum inşallah benim gibi siz de fayda görürsünüz
Teşekkür ederim canım inşallahGüzel haberlerle kulağında pıt pıt sesleriyle gel inşallah
Kesinlikle o kadar şey öğrendim ki ondan tüm sosyal medya hesaplarından kendisini de takip ediyorum , faydalı yüzde yüz.BANU ÇİFTÇİ BENDEDE VAR SÜPER GERÇEKTEN
BENDE TAM BİLMİORUM AMA MESAJ ATILIOR DEMİŞTİLERSadece liste yapilacaksa ben devralabilirim. Ama nasil devralindigini bilmiyorum
Hemen indirdim ve kullanmaya başladım canım teşekkür ederimEki Görüntüle 2046686 Uygulama önerileri sormuşsunuz. Happy mom bende de var fakat benim başka önerilerim olacak ; 1. Dr. Banu çiftçi 2.pregnancy. 3. Hamilelik Rehberi 1. Program Banu hanımın programı çok memnunum ondan çok şey öğreniyorum kesinlikle telefonunuzda bulunsun. İçinde videolar makaleler günlük ilerleme haftalık gelişim herşey var . 2. Program Türkçe bi program sadece günlük ilerleme yok içinde beslenme , hastalık, baba adayları içinde bilgiler var. 3. Program da yine bi doktorum hazırladığı uygulama ismini tam hatırlayamadım bilen varsa not düşebilir. Bu programda yine çok kapsamlı bi uygulama. İçinde makaleler , gelişim öneriler bulunmakta. Bu üç programdan da memnun kalacağınıza inanıyorum inşallah benim gibi siz de fayda görürsünüz
Siz en iyisi bizimle kalin. Eylulculer daha cok yenidir, cogu gelmemistir.