• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
IMG_6893.JPG Uygulama önerileri sormuşsunuz. Happy mom bende de var fakat benim başka önerilerim olacak ; 1. Dr. Banu çiftçi 2.pregnancy. 3. Hamilelik Rehberi 1. Program Banu hanımın programı çok memnunum ondan çok şey öğreniyorum kesinlikle telefonunuzda bulunsun. İçinde videolar makaleler günlük ilerleme haftalık gelişim herşey var . 2. Program Türkçe bi program sadece günlük ilerleme yok içinde beslenme , hastalık, baba adayları içinde bilgiler var. 3. Program da yine bi doktorum hazırladığı uygulama ismini tam hatırlayamadım bilen varsa not düşebilir. Bu programda yine çok kapsamlı bi uygulama. İçinde makaleler , gelişim öneriler bulunmakta. Bu üç programdan da memnun kalacağınıza inanıyorum inşallah benim gibi siz de fayda görürsünüz :KK200:

Son düzenleme:
Kızlar aynı hastanedeyiz ne güzel ☺️ Hatta denizcan la aynı doktor figen hanım. Çok memnunum ben de ☺️
Dün gittim tuba yaren bektaş'a :) O da çok tatlı bir bayan kafam çok karıştı ama yaaaa .. Figen cts pzr çalışmıyor ve randevular full . Asistanı izinde randevu almak imkansız gibi

Eki Görüntüle 2046686 Uygulama önerileri sormuşsunuz. Happy mom bende de var fakat benim başka önerilerim olacak ; 1. Dr. Banu çiftçi 2.pregnancy. 3. Hamilelik Rehberi 1. Program Banu hanımın programı çok memnunum ondan çok şey öğreniyorum kesinlikle telefonunuzda bulunsun. İçinde videolar makaleler günlük ilerleme haftalık gelişim herşey var . 2. Program Türkçe bi program sadece günlük ilerleme yok içinde beslenme , hastalık, baba adayları içinde bilgiler var. 3. Program da yine bi doktorum hazırladığı uygulama ismini tam hatırlayamadım bilen varsa not düşebilir. Bu programda yine çok kapsamlı bi uygulama. İçinde makaleler , gelişim öneriler bulunmakta. Bu üç programdan da memnun kalacağınıza inanıyorum inşallah benim gibi siz de fayda görürsünüz :KK200:
BANU ÇİFTÇİ BENDEDE VAR SÜPER GERÇEKTEN

Eki Görüntüle 2046686 Uygulama önerileri sormuşsunuz. Happy mom bende de var fakat benim başka önerilerim olacak ; 1. Dr. Banu çiftçi 2.pregnancy. 3. Hamilelik Rehberi 1. Program Banu hanımın programı çok memnunum ondan çok şey öğreniyorum kesinlikle telefonunuzda bulunsun. İçinde videolar makaleler günlük ilerleme haftalık gelişim herşey var . 2. Program Türkçe bi program sadece günlük ilerleme yok içinde beslenme , hastalık, baba adayları içinde bilgiler var. 3. Program da yine bi doktorum hazırladığı uygulama ismini tam hatırlayamadım bilen varsa not düşebilir. Bu programda yine çok kapsamlı bi uygulama. İçinde makaleler , gelişim öneriler bulunmakta. Bu üç programdan da memnun kalacağınıza inanıyorum inşallah benim gibi siz de fayda görürsünüz :KK200:
Hemen indirdim ve kullanmaya başladım canım teşekkür ederim:KK200::KK200::KK200::KK200:

Siz en iyisi bizimle kalin. Eylulculer daha cok yenidir, cogu gelmemistir. :dondurma:

Evet oyledir aslinda :) Daha Haziran meydanda yok zaten.Bakalim olcumlerle hareket ederim :)
Hala cok saskinim.Bildigin adet oldum.Doktorla o kadar inatlastim ki guldu bana:KK48:

Back