- 12 Eylül 2017
- 177
- 260
- 18
- Konu Sahibi kardelen384
- #2.821
banada gelmedi bende sildim uygulamayı:)Happy mom uygulamasını kullanan arkadaşlar bana mesaj gelmedi hiç su iç vs diye herhangi bir ayarlama mı yapmam gerekiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
banada gelmedi bende sildim uygulamayı:)Happy mom uygulamasını kullanan arkadaşlar bana mesaj gelmedi hiç su iç vs diye herhangi bir ayarlama mı yapmam gerekiyor
bende bişeyi yanlismi yaptım diye düşünmüştümbanada gelmedi bende sildim uygulamayı:)
benim dahada yüksek cıktı 4,73 banada 50 mg başladı doktorum tehlikeli olabiliormuş diye duydum ama cok arastırmıorum cunku bu sefer kafaya takıorum bişe olursa diye ilacı düzenli kullanalım inş düzelirzKizlar bugun tsh kan tahlilimi aldim. Hamile kalmadan onceki ay 2.9 du simdi 3.1 olmus. Gunluk 0.25 mg tiroid ilaci kullaniyordum. Degerin 2 nin altinda olmasi gerekiyormus. Bilgisi olan var mi?
Ilk Ultrasonum ayin 29unda. Hala kese kalp atisi filan bakmadik
Bizde iyotlu tuz yoktu. Iyot bunun dogal ilaciymis. Artik yarin alacagizbenim dahada yüksek cıktı 4,73 banada 50 mg başladı doktorum tehlikeli olabiliormuş diye duydum ama cok arastırmıorum cunku bu sefer kafaya takıorum bişe olursa diye ilacı düzenli kullanalım inş düzelirz
benimde randevum 10ekim buyysun biraz bencede )Gunaydin Hanimlar baya kalabaliklasmisiz cok iyi kanamasi olanlar insallah bebekleri tutunur aramizdan ayrilmazlar. bol bol ikizlerimiz varmis hay masallah Allah kolaylini versin insallah benim 25 eyluldeydi muhannem iptal edip 3 ekime attim biraz buyusun gideyim dedim. gidenleride merak ediyorum.
Bana neden gelmiyor farklı mı acaba indirdigimiz uygulamalar happy mom diye indirdim mutlu anne diye çıkıyor pembe üzerinde kundakta bebek resmi var sizdeki nasilhappy mom uygulamasini bende indirdim az.once mesaj geldi ..nabeyyy anne?.. diye .ay cook tatli :)))
benimde 4,73 çıktı tsh ım.endokrin uzmanıma gittim hemen.hapı değiştirdi.75 mg levotron verdi.değerin 1 ile 2 arası olması gerekiyor.Canım bu önemli.hemen dr gitmeni tavsiye ederim.zaten hamile olduğun için seni sık takip edecektir.Kizlar bugun tsh kan tahlilimi aldim. Hamile kalmadan onceki ay 2.9 du simdi 3.1 olmus. Gunluk 0.25 mg tiroid ilaci kullaniyordum. Degerin 2 nin altinda olmasi gerekiyormus. Bilgisi olan var mi?
Ilk Ultrasonum ayin 29unda. Hala kese kalp atisi filan bakmadik
Gunaydin canimm dün igne sonrasi agrim ve kanama biraz artti ama sonra azaltti iyiyim suan kanama az az devam ediyor ama agrim yok yarin kontrole gidicem
Agri da kanama da azaldi canim şükürUmarim gecmistir, guzel haberlerini bekliyoruz
evet canim aynen o.pembe kundakli bebek resimli olan.gun boyu 3.4kez geliyor.cok tatli.son adet falan dogru girdin mi?Bana neden gelmiyor farklı mı acaba indirdigimiz uygulamalar happy mom diye indirdim mutlu anne diye çıkıyor pembe üzerinde kundakta bebek resmi var sizdeki nasil
ALLAHIM ŞİFA VERSİN GÜZEL HABERLER GETİR BİZE İNŞALLAHHHGunaydin canimm dün igne sonrasi agrim ve kanama biraz artti ama sonra azaltti iyiyim suan kanama az az devam ediyor ama agrim yok yarin kontrole gidicem
BENDE YÜKLEDİM 2 GÜN DURDU HİÇ BİŞE GELMEDİevet canim aynen o.pembe kundakli bebek resimli olan.gun boyu 3.4kez geliyor.cok tatli.son adet falan dogru girdin mi?
BU TOPİK NASIL DEVRALINACAK BİLMİORUM AMA Bİ ARKADAŞ EL ATSA ÇOK GÜZEL OLUR YAA O LİSTELERE GİRMEK HAYALİM BENİMMGünaydın kızlar nasılsınız aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş hoş gelmişler artık birisi devralsin topiği de liste yapalım tabi daha gelen olacaktır kaç kişiyiz epey fazlalastik bugün oğlumun veli toplantısı var oraya gideceğim 3 gündür çok yoğunum ...
Baby hoom udur nedir o uygulamadan bende indirdim arada mesajlar geliyo evet çok güzel şu içmeyi hatırlatmakta cook iyi
Herşey çok güzel olcak canım enerjin yüksek git güzel haberlerini paylaşırsın, dualarım seninleGünaydın kızlar nasılsınız. Benimde bugün kontrolum var. Kalp sesini dinlemeye gidecez inşallah. Güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin. 5 te randevu vakti nasıl gecirecem bilmiyorum.
Evet. Girdim epeyde kontorl ettim hatta ama nasip ddmekkievet canim aynen o.pembe kundakli bebek resimli olan.gun boyu 3.4kez geliyor.cok tatli.son adet falan dogru girdin mi?