2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Uygulama önerileri sormuşsunuz. Happy mom bende de var fakat benim başka önerilerim olacak ; 1. Dr. Banu çiftçi 2.pregnancy. 3. Hamilelik Rehberi 1. Program Banu hanımın programı çok memnunum ondan çok şey öğreniyorum kesinlikle telefonunuzda bulunsun. İçinde videolar makaleler günlük ilerleme haftalık gelişim herşey var . 2. Program Türkçe bi program sadece günlük ilerleme yok içinde beslenme , hastalık, baba adayları içinde bilgiler var. 3. Program da yine bi doktorum hazırladığı uygulama ismini tam hatırlayamadım bilen varsa not düşebilir. Bu programda yine çok kapsamlı bi uygulama. İçinde makaleler , gelişim öneriler bulunmakta. Bu üç programdan da memnun kalacağınıza inanıyorum inşallah benim gibi siz de fayda görürsünüz

Son düzenleme:
Kızlar aynı hastanedeyiz ne güzel Hatta denizcan la aynı doktor figen hanım. Çok memnunum ben de
Dün gittim tuba yaren bektaş'a :) O da çok tatlı bir bayan kafam çok karıştı ama yaaaa .. Figen cts pzr çalışmıyor ve randevular full . Asistanı izinde randevu almak imkansız gibi

BANU ÇİFTÇİ BENDEDE VAR SÜPER GERÇEKTEN

Hemen indirdim ve kullanmaya başladım canım teşekkür ederim

Siz en iyisi bizimle kalin. Eylulculer daha cok yenidir, cogu gelmemistir.

Evet oyledir aslinda :) Daha Haziran meydanda yok zaten.Bakalim olcumlerle hareket ederim :)
Hala cok saskinim.Bildigin adet oldum.Doktorla o kadar inatlastim ki guldu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…