2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar buradan bir arkadas happy mom diye bi program var onu indirdim demisti bende indirdim
Bebegimden bugun bana mesaj geldi 'annecim cok susadim hava cok sicak' diye tam eve gelmistim hemen su ictim cok tatli sizde indirin

Eppek iyi geliyor bulantima ama uykudan uyanmak gun boyu bulanti cekmek... insallah gecer ya cok zor boyle..
Bulanti icin sunu denedim ise yaradi diyen varsa Allah rizasi icin yazsin

Bende çok şey denedim çubuk kraker doldu her yer ekmekte denedim olmadı.

Tek bastıran beyaz leblebi oldu deneyin isterseniz.

Cokkkk istemistim tekrar mayis annesi olmayi ama regl olmustum. Hos suan hamileysem sezeryan kaynakli mayisi sonundan yakalayabiliyorum.
Ben yumurtlama gunumu kesin biliyorum. Suan regle9 gun var. Oglen oylesine test yaptim. Pihtilasmam oldugu icin igneye baslayayim diye. Cikmaz dedim ama silik pembe cizgi cikti. Gozle cok rahaty goruluyor, fotografta netlestiremedim. Bir de sizlere yazayim istedim. Var midir ikinci cizgi?

merhabalar benimde sizin gibi oldu. insallaah bu sefer duyarız kalp atışlarını.

Ayy inşallah inşallahh

canim seninle ayni durumu ben yasadim 6 hafta 1 gunlukken yolk bile gorunmedi bos gebelik dedi radyolide karindan gozukuyor benim radyolojide cok zor gozuktu ama bi hafta sonra kalk atislari duydum hemen uzulme hemdr buyumus findigim insallah seninde oyle olacak

benim sat 18 ağustostu 21. gün yaptırdım 521 çıktı

Sizinkilere bakınca benim değer düşük çıkıyor. Çarşambayı bekleyeceğim. Bakalım ne çıkacak. Hepimiz için hayırlısı olsun.

Adetin 25. günü değerim 133,67 çıkmış canım. Değere takılma bence herkes de farklı çıkıyor. Öyle olmasa referans aralıkları bu kadar farklı olur muydu?

Benim de 6+1 ken kese hiç görünmedi. Ama Beta hcg de düzenli artmamıştı benim. Doktor bebek gelişmiyor düşer dedi. Sonra kendiliğinden düştü. Ama dediğim gibş değerim 2000 falandı. Düzenli artmıyordu. Değerlerin düzenli artıyorsa sıkıntı olmaz bence.

benimde değerlerim adet günümden 2 sonra 44 tü sonra 122 oldu sonra 460 şimdi de 1500 ü geçmiş 4 gün sonra düzenli artıyo inş herkesin güzel olur :) Bende mayıs annesi olucammm inşallah

Adetin 25. günü değerim 133,67 çıkmış canım. Değere takılma bence herkes de farklı çıkıyor. Öyle olmasa referans aralıkları bu kadar farklı olur muydu?
Eki Görüntüle 2045982

Teşekkür ediyorum moral için. Referans değerler çok farklı dediğiniz gibi. Umarım herşey normal seyrindedir. :) Sağlıklı bebelerimiz olsun inşalllah :)

Teşekkür ediyorum moral için. Referans değerler çok farklı dediğiniz gibi. Umarım herşey normal seyrindedir. :) Sağlıklı bebelerimiz olsun inşalllah :)

Hayırlısı neyse o olsun canım inşallah bir sıkıntı çıkmaz çook rahat bir hamilelik geçirip bebeklerimizi sağlıcakla kucaklarız

degerlerin nasil artti canim? Benimde tam iki kati seklinde artmiyor korkuyorum

Cnm benim ilk gebeliğimde öyle oldu 8 mayıstı son adetim 3 temmuzda gitmiştik adete göre duyamamıstık kalp atısını 11 temmuzda gittik duyduk bol dua et bol Kuran oku o bir hafta nasıl gecti bilirim inşallah sende duyarsın kavusursun sağlıkla bebeğine

Eppek iyi geliyor bulantima ama uykudan uyanmak gun boyu bulanti cekmek... insallah gecer ya cok zor boyle..
Bulanti icin sunu denedim ise yaradi diyen varsa Allah rizasi icin yazsin
Çubuk kraker, tuzlu sarı leblebi yemiştim ben bir önceki hamileliğimde, ama en çok faydası olan zencefilli limonlu çayıyı, hazır poşet çay olarak da var evde de yapabilirsin, kesiyordu bulantımı üstelik hamilelerin kullanmasında sakıncası yok zencefil ve limonu çok araştırmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…