• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar yarın bat günüm dünden beri kahverengi akıntı başladı ama silince geliyo,sanırım adet olcam. bu şekilde kahverengi akıntısı olup hamile olduğunu öğrenen var mı? Bu ay ilk defa denemiştik ama ümitlenmiştim nedense..
bende olmadı ama yerleşme kanaması sanırım bir kereye mahsus oluyor kahverengi şekilde 2 gün falan devam ederse adet öncesi akıntı oluyor , umutlarını kırmak istemem ama 2 yıldır her adet öncesi kahverengi akıntıyı yerleşme kanamasına yormak ne demek bilirim o yüzden yazdım

Arkadaşlar selamlar kısmetse 2. bebeğimi bekliyorum, henüz doktora gitmedim evde testle öğrendim ama ilkindeki kadar heyecanlıyım. Oğlum kardeşi geldiğinde 3.5 yaşında olacak, çok fazla kıskançlık olmamasını istediğim için uzun süre beklemek istiyordum ama sürpriz oldu bu bize. Bir yandan da oğlum yalnız kalmayacak diye seviniyorum. Dilerim hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı. Benim bir sorumda 6. haftası içindeyim tahminen hamileliğimin ve şişliklerim çok tartıda da fazla çıkıyorum, ekmeği ve şekeri kesmeyi düşünüyorum, zaten meyve pilav gibi şeylerden karbonhidrat alıyorum, sizce doğru olur mu bu şekilde beslenen var mı? İlk hamileliğimde herşeyi yedim, sütüm olsun diye de çok yedirdiler ve kilolarımı veremedim, bunda böyle olmasını istemiyorum, 1 hafta önce tartıldım 75 kiloydum.
En guzeli mutlaka sekeri kes cok az canin cekerse ye tabi ki ama onu da meyveden alirsan super. Sekerin hele islenmis sekerin bize yarari sifir zarari tonla. Ekmek tam tahilli tuketiyorum bulantima da iyi geliyor ama onu da az tuketiyorum karbonhindrati dedigin gibi meyve sebze baklagil vs de sagliyor hem de glutensiz ;) bi de bol su ic ben icemiyorum bulantidan bu ara insallah gecer bulantim icebilirim ben de :(

kızlar doktordan geliyorum. moralim çok bozuk 6+4 günlük hamileyim bugun kalp atısını dinlemeye gittik. bırak kalp atısını bebek görünmedi. alttan bakmasınada ben izin vermedim. bir hafta sonra görülmezse boş gebeliktir dedi. :(((. bu kadarlıkken bebegı karından görülmeyen var mı?

kızlar doktordan geliyorum. moralim çok bozuk 6+4 günlük hamileyim bugun kalp atısını dinlemeye gittik. bırak kalp atısını bebek görünmedi. alttan bakmasınada ben izin vermedim. bir hafta sonra görülmezse boş gebeliktir dedi. :KK43:((. bu kadarlıkken bebegı karından görülmeyen var mı?
canim keske alttan baktirsaydin 1 hafta daha icin icini yiyecek insallah bebisin ordadir moralini bozma bide gebelik belirtilerin nasil

arkadaşlar özel sigorta yaptırdım demir hayattan.3 hastane diyor ankaradayım bu arada.1. liv hospital 2. medical park 3. koru hastanesi. siz ankarada kime gidiyorsunuz 4.650 tl.ye mal oluyor herşey dahil sigortayla.doktor arıyorum veya bu hastanelerden koruyu eledim siz olsanız hangisine gidersiniz ? liv hospitalda başak hanım var, medical parkta mustafa baran var gitsem dediğim veya sizin iyi memnun olduğunuz doktor ve hastane neresi acaba ?
8 muayene falan yazıordu internette bende düşünüyordumda muayenede sınır olunca mantıklı gelmedi senin poliçe nasıl

kızlar doktordan geliyorum. moralim çok bozuk 6+4 günlük hamileyim bugun kalp atısını dinlemeye gittik. bırak kalp atısını bebek görünmedi. alttan bakmasınada ben izin vermedim. bir hafta sonra görülmezse boş gebeliktir dedi. :KK43:((. bu kadarlıkken bebegı karından görülmeyen var mı?

Ben varım canım. önceki hafta cuma günü adete göre 6+3 dü görünmedi. Cumartesi gittim yani 7+4 dü kalp atışını duyduk çok şükür ve ultrasonda 6+5 çıktı. Geçen hafta öldüm öldüm dirildim resmen. Endişe etme dicem ama nafile biliyorum ama en azından karamsar olma 1 hafta geriden geliyor dedi bana dr. ve bu ilk haftalarda normalmiş.

canim keske alttan baktirsaydin 1 hafta daha icin icini yiyecek insallah bebisin ordadir moralini bozma bide gebelik belirtilerin nasil
göğüslerim şiş, bulantım yok, cok uykum var birde başka belirti yok. iştahım açıkda degıl kapalıda degıl herzamanki gibi. ayy umarım ordadır yaa

Ben varım canım. önceki hafta cuma günü adete göre 6+3 dü görünmedi. Cumartesi gittim yani 7+4 dü kalp atışını duyduk çok şükür ve ultrasonda 6+5 çıktı. Geçen hafta öldüm öldüm dirildim resmen. Endişe etme dicem ama nafile biliyorum ama en azından karamsar olma 1 hafta geriden geliyor dedi bana dr. ve bu ilk haftalarda normalmiş.
ay içimi rahatlattın çok sağol. ama benimki geç döllenme değil eminim. çünkü son adetten sonra 21. gün kan tahlilinde hcg 58 cıktı. gec dollenme olsa o kadar erken cıkmazdı sanırım. ay inşallah ordadır. dua edin nolur

ay içimi rahatlattın çok sağol. ama benimki geç döllenme değil eminim. çünkü son adetten sonra 21. gün kan tahlilinde hcg 58 cıktı. gec dollenme olsa o kadar erken cıkmazdı sanırım. ay inşallah ordadır. dua edin nolur

Hiç öyle bir şey yok canım hepsi hikaye çünkü benim çatlatma iğnesiyle oldu bide düşün saatine kadar biliyorum ne zaman olduğunu ve bende geç döllenme değil diye tutturmuştum. O bir haftayı zindan ettim kendime..
İçeride olup biten hakkında bırak bizi dr.ların bile bir şey bildiği yok. Rabbim ol dedikten sonra her şey onun istediği vakit ve saatte oluyor.

Hiç öyle bir şey yok canım hepsi hikaye çünkü benim çatlatma iğnesiyle oldu bide düşün saatine kadar biliyorum ne zaman olduğunu ve bende geç döllenme değil diye tutturmuştum. O bir haftayı zindan ettim kendime..
İçeride olup biten hakkında bırak bizi dr.ların bile bir şey bildiği yok. Rabbim ol dedikten sonra her şey onun istediği vakit ve saatte oluyor.
allaha emanet diyorum ancak öyle rahatlayabiliyorum . çok teşekkür ederim umarım sende olduğu gibi sonradan da olsa gösterir kendini.

allaha emanet diyorum ancak öyle rahatlayabiliyorum . çok teşekkür ederim umarım sende olduğu gibi sonradan da olsa gösterir kendini.

İnşallah canım sen de benim yaptığımı yapıp kendini harap etme içini ferah tut. Bizimkiler biraz muzur olacak herhalde :))

Kızlar selam,
Umarım herkesin hamileliği yolundadır. Sizlere bir soru sormak istiyorum. Bugün beta Hcg testi yaptırdım. Değerim 371 çıktı. sat 13 ağustos. Sizlerin değerini öğrenebilir miyim. Bana düşük geldi sanki . Doktorum 2 gün sonrası için tekrar test istedi.

Kızlar selam,
Umarım herkesin hamileliği yolundadır. Sizlere bir soru sormak istiyorum. Bugün beta Hcg testi yaptırdım. Değerim 371 çıktı. sat 13 ağustos. Sizlerin değerini öğrenebilir miyim. Bana düşük geldi sanki . Doktorum 2 gün sonrası için tekrar test istedi.
benim gunum gectikten 5 gun sonra kaptirdigimda 3450 idi cnm

Back