• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar selam,
Umarım herkesin hamileliği yolundadır. Sizlere bir soru sormak istiyorum. Bugün beta Hcg testi yaptırdım. Değerim 371 çıktı. sat 13 ağustos. Sizlerin değerini öğrenebilir miyim. Bana düşük geldi sanki . Doktorum 2 gün sonrası için tekrar test istedi.

Bana normal geldi canım 4 haftalık falan olması lazım.

baska gebelik belirtilerim var mi peki? yada varmiydu simdimi durdu? nette 8ci haftadan itibaren erken gebelik belirtilerinijn azaldigi yaziyor.bence korkmana gerek yok canim.benimde gogus agrim.cok azaldi yok gibi
transfer sonrasi goguslerim cok agridi kasik agrim vardo gecti
Simdi bir gun goguslerim cok sisti indi. Bu aralar hic belirtim yok. Ne bulanti ne bas donmesi hic bisey

Bende de yoktu 3 gündür başladı mide bulantıları canım 8. Haftada. Bende çok takmistim hiç bişey yok diye ama rahat ol
ben daha 6+4teyim bakalim olacak mi

kızlar doktordan geliyorum. moralim çok bozuk 6+4 günlük hamileyim bugun kalp atısını dinlemeye gittik. bırak kalp atısını bebek görünmedi. alttan bakmasınada ben izin vermedim. bir hafta sonra görülmezse boş gebeliktir dedi. :KK43:((. bu kadarlıkken bebegı karından görülmeyen var mı?
canim bana dr.um 8ince hafta icin gun verdi bence acele etme. Verende Allah alanda uzme kendini

Kizlar benim progsteron degerim 34-24-18 diye azalmisti en son boyle olan var mi
Artmasi gerekmez mi?

transfer sonrasi goguslerim cok agridi kasik agrim vardo gecti
Simdi bir gun goguslerim cok sisti indi. Bu aralar hic belirtim yok. Ne bulanti ne bas donmesi hic bisey

ben daha 6+4teyim bakalim olacak mi

canim bana dr.um 8ince hafta icin gun verdi bence acele etme. Verende Allah alanda uzme kendini
çok haklısın da söz geçiremiyorum beynime, kalbime.

Kızlar yarın bat günüm dünden beri kahverengi akıntı başladı ama silince geliyo,sanırım adet olcam. bu şekilde kahverengi akıntısı olup hamile olduğunu öğrenen var mı? Bu ay ilk defa denemiştik ama ümitlenmiştim nedense..
Canım ben aynen o şekilde farketmiştim. Adetten 3 gün önce kahverengi leke gelmişti yerleşme kanaması dedikleri şey oluyor sanırım. Bi daha da gelmedi o günden beri şükür. Senin de öyledir inşallah.

8 muayene falan yazıordu internette bende düşünüyordumda muayenede sınır olunca mantıklı gelmedi senin poliçe nasıl
8 muayene işte:) her ay bir muayene gidecek ve ilk 10 gün çağırırsa ücretsiz zaten. hastanelerde 10 muayene diyor aradaki fark 2*233 tl . hastaneler 7000 tl.den aşağı değil.haa bir de devlet % 15 gelir vergisini geri ödüyor. özel veya kamu çalışanı fark etmez. özel sigortadan 700 tl geri ödeme alırmışım 4.000 tl. ye geliyor.

Back