- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
evet canim aynen .uykuya doyamiyorumnormal heralde belirtiler ama gece uyu gunduz uyu aslinda normal uyusakda karnimizda olusmaya calisan bebek var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canim aynen .uykuya doyamiyorumnormal heralde belirtiler ama gece uyu gunduz uyu aslinda normal uyusakda karnimizda olusmaya calisan bebek var
birsey soracam benim bugun gogus agrim biraz azaldi gibi sizce bir sorunami isaret? korkuyorum
Teşekkür ederim canımHoşgeldin canım :) hayırlı uğurlu sağlıklı bir gebelik ve bebek dilerim
aramiza hosgeldin canim evet benim ozellikle aksamlari oluyor.Kızlar szinde üst bacaklarınız ağrıyo mu valla uyuyamıyrum resmen ağrısından özellikle gce ağrıyor sanki
Saol cnm ztn şu bcak ağrısından anlmıştım bn hamile olduğumu senin bat daha gelmedi dimiaramiza hosgeldin canim evet benim ozellikle aksamlari oluyor.
Mrb kızlar beni de alır mısınız aranıza? Kısmetse ben de mayıs annesi olacağım.
Hoşgeldin cnm :)Mrb kızlar beni de alır mısınız aranıza? Kısmetse ben de mayıs annesi olacağım.
Canm gayet iyi gzüküyo ama aklında kalıcaksa yap tabiki kan testi bnde yarın tekrarlıcam bat tan bi gün snra 58 çıktı inşallah yükselmiştirBen hamileliğimi pazartesi ( bata 1 gün kala) idrar testi yaptığımda öğrendim akşamına kan testi verdim beta 124 tü. Dün testi tekrarladık 324 çıktı iki gün sonra kan testi yapıp yapmamakta kararsız kaldım bir yanım diyor ki tamam hersey normal yapma bayramdan sonra doğru doktora git, bir yanım da ya bir terslik olursa diyor.
İnşallah yükselmiştir canım sağlıcakla al kucağına. Doktora gidip gitmemekte de kararsızım böyle içim kıpır kıpır heyecanlıyım ama forumlarda okudum doktora şu aşamada gitmek anlamsız diyorlar keseyi falan göremeyeceğiz nasıl olsaCanm gayet iyi gzüküyo ama aklında kalıcaksa yap tabiki kan testi bnde yarın tekrarlıcam bat tan bi gün snra 58 çıktı inşallah yükselmiştir
Saol cnm inşallah ztn byram var önümüzde sanırım byrama denk gliyo kese görme bayramda bakarlar mı kiİnşallah yükselmiştir canım sağlıcakla al kucağına. Doktora gidip gitmemekte de kararsızım böyle içim kıpır kıpır heyecanlıyım ama forumlarda okudum doktora şu aşamada gitmek anlamsız diyorlar keseyi falan göremeyeceğiz nasıl olsa
Bakmazlar canım doktorlar izinde olur en iyi ihtimalle 5 eylüle kaldı eğer bu hafta içinde gitmezsek.Saol cnm inşallah ztn byram var önümüzde sanırım byrama denk gliyo kese görme bayramda bakarlar mı ki
Dimi bnm ki mecbur kaldı yarın daha kan testini tekrarlicam beklicez mecbur o zamn en azından büyümüş olur o zamana inşallahBakmazlar canım doktorlar izinde olur en iyi ihtimalle 5 eylüle kaldı eğer bu hafta içinde gitmezsek.
Aynen canım keseyi görürüz belki kalp atışını da duyarız ama bilmiyorum kalp atışı için erken mi değil mi diye.Dimi bnm ki mecbur kaldı yarın daha kan testini tekrarlicam beklicez mecbur o zamn en azından büyümüş olur o zamana inşallah
Selam kızlar bnde aramıza katılıyorum inşallah bgün kan verdm 58.83 cıktı bat 1 gün gcti cuma tekrar kan testi yapıcam inşallah değerlerim artar ve bnde çok yorgun ve uykuluyum
aramiza hos geldin Allah hepimizin kucagina saglikli sihatli hayirli ve uzun omurlu nasip etsin insallahMrb kızlar beni de alır mısınız aranıza? Kısmetse ben de mayıs annesi olacağım.