• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Herkese selam kizlar bende aranizda yeniyim. Sizlere iki sorum olucak bilenler lutfen cevaplasjn. Ben adet gunumde hcg yaptirdim 260 cikti. 4 gun sonra yani bugun yaptirdim 1950 cikti. Fakat bu sonucuma ragmen kesem gorunmedi normalmu sizce. Ikinci sorum progesteronum 30 cikti? Dusuk mu normal mi. Tecrubeli olanlar lutfen yanitlasin
Tatlım vajinal görünür ancak bu değerdeyse kan

Benimde bugün başladı sanırım aynen sanki hiç bişey yemişim gibi bir anda aç hissediyorum kendimi eyvahhhh :KK34:
Bir Tane de benim o. Maalesef ilkinde 27 kilo aldım bunda da durduramiyorum kendimi çok açım hep off şimdi 57 yim inşallah çok almam ya zorla verdim zaten

Benim daha adet günüme var bakalim artik bu ay bekliyorum tabi benim 3. Cocuk olacak eger olduysa diger iki minigimde haziran dogumlu ayrica mayıs dogum icin harika bir ay tam sicaklara toparlanmis oluyorsunuz
Saglikla dogurun kizlar

Selam hanimlarkontrolu olup kesesini gorenler minnakini gorenler hepinizin gozuaydin saglikla kucagimiza alalim i salh benimde kontrolum bugundu keseyi bebegi de gorduk cok sukur 5+2 misiz 10 gun sonra kalp atislarini duymak icin cagirdi hayirlisi olsun hepimiz icin buarada topikte ikizi olucak olan arkadasimida tebrik ediyorum rabbim hepimizin kucaginda gostermeyi nasip etsin

kizlar canim oyle kabak tatlisi istiyorki anlatamam acaba pazarlarda satilirmi daha zamani degil galiba

Kızlar, bugün ilk kontrolüm vardı.
Ve sürpriz! İki kese göründü :nazar::nazar:
Çok şaşkınım. Ve mutluyum. Acayip duygular içinde kaldım. :oops:

cok tebrik ederim ikiz galiba Allah yardimcin olsun. insallah saglikli sihatli alirsin kucagina Allah mutlulugunu daim etsin bi yandan cok iyi beraber oynucaklar zorlu olacak ama rahatlida olur cunku cocuk tek kalinca anne birakmiyo tebrik ederim yine

Kızlar, bugün ilk kontrolüm vardı.
Ve sürpriz! İki kese göründü :nazar::nazar:
Çok şaşkınım. Ve mutluyum. Acayip duygular içinde kaldım. :oops:
canim hayirli olsn bisey sorcam 4 haftalikken beta hcg kacti senin benim ki 3450 idi bende ikiz mi aceba diye dusunuyrm da

Merhaba arkadaşlar.. ben 3 gündür çok istifra ediyorum :110: sürekli midem bulanıyor.. bugün dr. a Rv aldım.. psikolojik dedi gıcık :sinirli: normalde haftaya kalp var mı bakcaktık.. bugün ona da bakıverdi karından.. yanıp sönüyordu :KK200::anne: dr da görmeyi beklemiyordu.. erken diyordu.. o da şaşırdı... çooooook güzeldi.. ama sesi duyamadık 10 gün sonra duyarız inşallah dedi...darısı bekleyen isteyen herkese... folik asitimi değiştirdi.. bide kan sulandırıcı iğne başladı bana bugün yaa:KK12:tedbirmiş... önceden düşüklerim var falan die.. istemeye istemeye hemşire ve eşim iğneyi kaktılar bana:KK12: ilaç o da sonuçta:anne: bebişime zararı olmasın:dua:

kızlar bugün aile sağlık merkezıne gebelik kaydı ıcın gittim. kan testi aldılar birde dekavit diye multivitam,n verdiler. sizede verdiler mi? kan testlerinden hemogram, tsh, b12, sodyum,demir, bunlara bakmıs baska bişey bakmamıs. ve hemoglobin azıcık düşük cıkmıs. size hangi testlşeri yaptılar. niyeyse eksik bişeyler var gibi hissediyrum.

kizlar canim oyle kabak tatlisi istiyorki anlatamam acaba pazarlarda satilirmi daha zamani degil galiba
Burda olsaniz ben size yapardım.bu arada ksbsk çıkar yakında, bulamazsanız tatlı patates diye bir patates cinsi var. Pişince aynı tat aynı renk. Hem pisirmesi kolay hem soymasi. Burada kolay bulunuyor, TR de Migros sanal market ye varmış.

Back