- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 173
- Konu Sahibi kardelen384
- #1.981
Sağol Can'ım yaaa. İnş sağlıkla devam eder.İnanmıyorum ya ikizmii çok tebrik ederim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol Can'ım yaaa. İnş sağlıkla devam eder.İnanmıyorum ya ikizmii çok tebrik ederim canım
canım hayırlı olsunnn Rabbim sağlıkla doğmalarını nasip etsin inşallahKızlar, bugün ilk kontrolüm vardı.
Ve sürpriz! İki kese göründü
Çok şaşkınım. Ve mutluyum. Acayip duygular içinde kaldım.
Sağol Can'ım yaaa. İnş sağlıkla devam eder.
Ooooo maşallah canım sağlıkla gelsin miniklerin inşallahbende klomen kullandım kan çok artınca ikiz dedim ama değilmiş kısmet kıskandım seniSağol Can'ım benim
Tatlım vajinal görünür ancak bu değerdeyse kanHerkese selam kizlar bende aranizda yeniyim. Sizlere iki sorum olucak bilenler lutfen cevaplasjn. Ben adet gunumde hcg yaptirdim 260 cikti. 4 gun sonra yani bugun yaptirdim 1950 cikti. Fakat bu sonucuma ragmen kesem gorunmedi normalmu sizce. Ikinci sorum progesteronum 30 cikti? Dusuk mu normal mi. Tecrubeli olanlar lutfen yanitlasin
Bir Tane de benim o. Maalesef ilkinde 27 kilo aldım bunda da durduramiyorum kendimi çok açım hep off şimdi 57 yim inşallah çok almam ya zorla verdim zatenBenimde bugün başladı sanırım aynen sanki hiç bişey yemişim gibi bir anda aç hissediyorum kendimi eyvahhhh
Hayırlı olsun canım ikizleri sağlıkla , zamanında doğurur alırsın kucağına inşallahKalp için 10 gün sonra çağırdı Can'ım. Aynı boyda değiller biri daha küçük.
Evet canım. Çok sağol.
Kızlar, bugün ilk kontrolüm vardı.
Cook güzel bende çok isterim ikiz olsun artık kısmet hayırlı olsun sağlıcakla gelsinler inş.Kızlar, bugün ilk kontrolüm vardı.
canim hayirli olsn bisey sorcam 4 haftalikken beta hcg kacti senin benim ki 3450 idi bende ikiz mi aceba diye dusunuyrm daKızlar, bugün ilk kontrolüm vardı.
Vajinal bakildi zaten bi 4 gun once 260di smdi 1950. 2 kattan baya fazla bu normal miTatlım vajinal görünür ancak bu değerdeyse kan
ayyy cok hoss maşallah canımm. dogal yolla mı olduu. hakkaten ne güzel sürpriz lmus :)Kızlar, bugün ilk kontrolüm vardı.
Ayyy ikiz canim Allah bagislasin ikisini de birden amaaaaa artık iki kez dikkat edeceksinKızlar, bugün ilk kontrolüm vardı.
Burda olsaniz ben size yapardım.bu arada ksbsk çıkar yakında, bulamazsanız tatlı patates diye bir patates cinsi var. Pişince aynı tat aynı renk. Hem pisirmesi kolay hem soymasi. Burada kolay bulunuyor, TR de Migros sanal market ye varmış.kizlar canim oyle kabak tatlisi istiyorki anlatamam acaba pazarlarda satilirmi daha zamani degil galiba