• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Merhaba arkadaşlar.. ben 3 gündür çok istifra ediyorum :110: sürekli midem bulanıyor.. bugün dr. a Rv aldım.. psikolojik dedi gıcık :sinirli: normalde haftaya kalp var mı bakcaktık.. bugün ona da bakıverdi karından.. yanıp sönüyordu :KK200::anne: dr da görmeyi beklemiyordu.. erken diyordu.. o da şaşırdı... çooooook güzeldi.. ama sesi duyamadık 10 gün sonra duyarız inşallah dedi...darısı bekleyen isteyen herkese... folik asitimi değiştirdi.. bide kan sulandırıcı iğne başladı bana bugün yaa:KK12:tedbirmiş... önceden düşüklerim var falan die.. istemeye istemeye hemşire ve eşim iğneyi kaktılar bana:KK12: ilaç o da sonuçta:anne: bebişime zararı olmasın:dua:
Olmaz. Pıhtılaşma varsa bebeğinizi hayatta tutar. Ihmal etmeyin

uyy bayilmadun gitti bulanti diye. ben ilk hamilelikde hic bulanti derdi cekmedim. sanki hamile degildim cok tatli kizim oldu. hic bir sorun olmadi. insallah sendede olmicak benimde bunda bulanti basladi ama gidecek gibi yeterki gitsin. bulanioda birsey yemiyeyim bitkin duscene bulanmasin yemeni ye bebeginde guclu olsun.
Canim bi gelip bi gidiyormus bu bunalti benim oyle oldu dun yoktu bugun var amaan ufacik seyleri kendime dert edip olmucak senaryolar yazmam :KK57: iyi yiyip folik asidimi almaya devam etmeli haklisin....

Canim bi gelip bi gidiyormus bu bunalti benim oyle oldu dun yoktu bugun var amaan ufacik seyleri kendime dert edip olmucak senaryolar yazmam :KK57: iyi yiyip folik asidimi almaya devam etmeli haklisin....
Benim niye hiç gitmiyor yaaa hiçbirşeye hevesim kalmadi bulantısı olmadığına şikayetçi olan arkadaşlara en azından çeyreğini gondersem olmaz mı azıcık gözüm açılır kendime gelirim

Ben gebeliklerimde aşırı bulantı çekmiyorum allaha şükür. Ama yeterince bulanıyor.çok sıkıntı çeken arkadaşlara allah yardim etsin gerçekten zor.

Herkese selam kizlar bende aranizda yeniyim. Sizlere iki sorum olucak bilenler lutfen cevaplasjn. Ben adet gunumde hcg yaptirdim 260 cikti. 4 gun sonra yani bugun yaptirdim 1950 cikti. Fakat bu sonucuma ragmen kesem gorunmedi normalmu sizce. Ikinci sorum progesteronum 30 cikti? Dusuk mu normal mi. Tecrubeli olanlar lutfen yanitlasin
Bhcg 5000 olmadan karından görünmez. 3000'lerde de vajinal görülebilir. Ama çok çok erken bu bahsettigin değerler için.

iyi geceler kızlar bugün ilk muayeneye gittik. Beta 144 çıktı. 2 gün gecikmiştim zaten. Doktor çok normal dedi. Ve kese için çok erken dedi. Siz kaçıncı hafta kaçıncı günde keseyi gördünüz. Sat 21 mayıs görünüyor :anneadayı:

canim hayirli olsn bisey sorcam 4 haftalikken beta hcg kacti senin benim ki 3450 idi bende ikiz mi aceba diye dusunuyrm da
Can'ım hafta olarak tam bilmiyorum. Ama benim tüp bebek. İlk testim 46 çıktı. 5 gün sonra 395 iki gün sonrada 842. Hiç öyle 3,4 katı katlanmadı yani.
Kan değerleri tam ölçüt olmuyormuş zaten.

Back