• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
cok tebrik ederim ikiz galiba Allah yardimcin olsun. insallah saglikli sihatli alirsin kucagina Allah mutlulugunu daim etsin bi yandan cok iyi beraber oynucaklar zorlu olacak ama rahatlida olur cunku cocuk tek kalinca anne birakmiyo tebrik ederim yine
Sağol Can'ım. :KK200:

Ooooo maşallah canım sağlıkla gelsin miniklerin inşallah:dua:bende klomen kullandım kan çok artınca ikiz dedim ama değilmiş kısmet kıskandım seni:KK19:
Ben kan değerlerim normaldi aslında. Demek ki dedikleri gibi kan ölçüt olmuyor. Sana da nasip olsun inş Can'ım. Tek yumurta ikizi olur belki :anneadayı:

Herkese merhaba,
Sanirim bende mayis annesi olacagim. Sat 15 temmuz fakat gec dollenme olmus galiba anca bugun ogrendim. Kan degerim hala 183 dogum tarihi kac gorunur bilmiyorum
Ilk cocugumda hic boyle olmamisti. Ogrendigimde yuksekti degerler.

Buradaki arkadasliklar cok iyi oluyor. Oglumun grubundan arkadaslarla hala gorusuyoruz. Hepinize saglikli bebekler , hamilelikler diliyorum.

Can'ım hafta olarak tam bilmiyorum. Ama benim tüp bebek. İlk testim 46 çıktı. 5 gün sonra 395 iki gün sonrada 842. Hiç öyle 3,4 katı katlanmadı yani.
Kan değerleri tam ölçüt olmuyormuş zaten.
anladim cnm ben daha doktora gitmedim 25 inde randevum merak ettim o yuzden tekrar hayirli olsunn saglicakla kucagina al insallah :KK19:

iyi geceler kızlar bugün ilk muayeneye gittik. Beta 144 çıktı. 2 gün gecikmiştim zaten. Doktor çok normal dedi. Ve kese için çok erken dedi. Siz kaçıncı hafta kaçıncı günde keseyi gördünüz. Sat 21 mayıs görünüyor :anneadayı:
Sat 21 Mayıs derken yanlış yazdiniz sanırım. Sattan itibaren bebegin haftasi sayılıyor ya..

Herkese merhaba,
Sanirim bende mayis annesi olacagim. Sat 15 temmuz fakat gec dollenme olmus galiba anca bugun ogrendim. Kan degerim hala 183 dogum tarihi kac gorunur bilmiyorum
Ilk cocugumda hic boyle olmamisti. Ogrendigimde yuksekti degerler.

Buradaki arkadasliklar cok iyi oluyor. Oglumun grubundan arkadaslarla hala gorusuyoruz. Hepinize saglikli bebekler , hamilelikler diliyorum.
Canim tebrikler. HCG değerine çok takılma her annede farklı ilerliyor. Yurtdışında takip etmiyorlar bu değerleri. Iyi hamilelikler

Burda olsaniz ben size yapardım.bu arada ksbsk çıkar yakında, bulamazsanız tatlı patates diye bir patates cinsi var. Pişince aynı tat aynı renk. Hem pisirmesi kolay hem soymasi. Burada kolay bulunuyor, TR de Migros sanal market ye varmış.

ayy bakmam lazim cok tesekkur ederim. bende simdi kontrole gidiyorum bakalim bu sefer ne olacak

Kızlar ben dün gece yatmakta çok zorlandım karnım ağırdı sanırım bebek solda ne yöne yatsam olmadi çok geç uyumuşum hergun tavuk gibi uyurdum :deli:

Back