• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar benim midem bugn normal ama şimdide acaba bir sorunmu var diye pimpiriklendim üff yaa midem bulanda bir dert bulanmasa bir ayrı dert

Bebişimin ilk görüntüsü kalp atışı sadece görüntü olarak vardı:KK200: herkese nasip olur inşallah bir maşallah alır Minik yavrum:anneadayı:

Eklentiler

• IMG_20170912_131318.jpg
    IMG_20170912_131318.jpg
    29,6 KB · Görüntüleme: 78
Evet 20 haftalıkken tetanoz asisi yapılıyormuş. Akıntı için aldığım bir önlem yok evde olduğum için sık sık iç çamaşırı değiştiriyorum. Günlük ped zararli ve terleme yaptığı için dışarı cikmadigum zamanlarda tercih etmiyorum
bende dr gidip geldikten sonra sağlık ocağına kayıt yaptıracağım inş. Bende hiç alıntı yok hamilelik öncesi azda olsa olurdu şimdi hiç yok nerdeyse normal bir dürümlü acaba o_O

Canlar çok heyecanlı bebişi bile gördüm karından ve kalp atışı sadece görüntü olarak vardı 1,5milim boyu inşallah sağlıkla doğar yawrum inşallah darısı bekleyenlerin başına :KK200:

Bu arada kan için üç tüp ve idrar tahlili de aldı ultrasonu da güzeldi valla hemen gördü yeni yapılan bir hastane içime şimdi üniversite hastanesi ve Dr un da çok tatlı genç bir bayan bakımlı filan çok anlayışlıydi gerginligimi aldi

Bebişimin ilk görüntüsü kalp atışı sadece görüntü olarak vardı:KK200: herkese nasip olur inşallah bir maşallah alır Minik yavrum:anneadayı:
Canim:halay::halay::halay: çok sevindim sat larımız aynı bende heyecan yaptım şimdi sağlıcakla gelsinler inş.
bugün doktora gittim. kese ve yolk göründü haftaya gel dedi. gelişimi 6 hafta ile uyumluymuş
ohh maşallah canım çok güzel haberler aldık bugün

bende dr gidip geldikten sonra sağlık ocağına kayıt yaptıracağım inş. Bende hiç alıntı yok hamilelik öncesi azda olsa olurdu şimdi hiç yok nerdeyse normal bir dürümlü acaba o_O

Canim:halay::halay::halay: çok sevindim sat larımız aynı bende heyecan yaptım şimdi sağlıcakla gelsinler inş.
ohh maşallah canım çok güzel haberler aldık bugün
Darısı başına assoscum :KK15:

Kızlar benim midem bugn normal ama şimdide acaba bir sorunmu var diye pimpiriklendim üff yaa midem bulanda bir dert bulanmasa bir ayrı dert
Canım benim ilk hamilelikte de öyleydi. Bulanmadı diye 2 3 gün doktora gitmiştim. Doktor gülmüştü bana Sonra aralıksız 6. Aya kadar kustum malesef :)

Bn az önce geldim gastaneden baba dedi sağlık ocağında yaptır burda pahalı diye tahlillerin saati vardr diye mecbur eve geri döndüm ikametgahım olduğu sağlık ocağına mı gitmem lazım acaba

Sabah aç karnına gel demişti bana birde erken saatte gitmen gerekiyor hem 10dan sonra metabolizma değiştiği için hemde dış laboratuvara gönderdikleri için almıyorlarmış.

merhaba kızlar biz bugün 5+1 olduk.. bugün biraz midem bulanmaya başladı bir de yürürken adım attıkça sağ kasığıma ağrı giriyor bilgisi olan var mı?

kızlar hep turşu yiyorum. tuzlu şeyler ile içimi bastırıyorum.öyle makas bıçak deneyinde bıçağın üstüne oturdum merak ettim.alyansı sakıttım daire çizdi.ama tatlı yiyemiyorum.midem bulanıp yanıyor.

kızlar hep turşu yiyorum. tuzlu şeyler ile içimi bastırıyorum.öyle makas bıçak deneyinde bıçağın üstüne oturdum merak ettim.alyansı sakıttım daire çizdi.ama tatlı yiyemiyorum.midem bulanıp yanıyor.

Ben büyük kızımda turşu kavanozuyla dolaşıyordum :D

Bende limon yiyordum şimdide hep ekşi istiyorum turşu falan bak yine ağzım sulandı:KK48:

Bende hiç anlaşılır derecede bir istek olmadı şu ana kadar. Genelde iştahsızlık olur başlarda ve kilo veririm, yine öyle.. Zaten kalp atışlarını duymadan da inanasım yok hamileliğe, belki de psikolojik olarak kabul etmiyor beynim henüz..

Ben büyük kızımda turşu kavanozuyla dolaşıyordum :KK70:
ay bende mi öyle olacağım ne evde bitti.birde onu bulamazsam salatalığı tuzlayıp yiyorum.aç karnına yiyince kesmiyor beni.

Bende limon yiyordum şimdide hep ekşi istiyorum turşu falan bak yine ağzım sulandı:KK48:
kanıtlar hep erkeğe göre ama ağız tadım kız.

Bende bugün doymak bilmiyorum.
bence öyle sanki içim açken bulanınca bişey yiyemeyecekmişim gibi hissediyorum.sonra yedikçe kendime geliyorum. "aaa karnım açmış" diyorum.tosta da pek sardım.sanki cayır cayır yağlı bişey yemişimde içimi bastıracak yiyecek arıyorum.

Bende bugün doymak bilmiyorum.
İşte bende öyleyim ve ben gerçekten belirgin şekilde kilo aldım midem kötüde olsa yiyorum acıkıyorum çünkü yedikten sonra midem yine kötü oluyor ama yemeden duramıyorum ilk hamileliğimdede böyleydim toplamda 12 kişo aldım ama bunun çoğu ilk aylarda almıştım

Back