• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
ay bende mi öyle olacağım ne evde bitti.birde onu bulamazsam salatalığı tuzlayıp yiyorum.aç karnına yiyince kesmiyor beni.

kanıtlar hep erkeğe göre ama ağız tadım kız.

bence öyle sanki içim açken bulanınca bişey yiyemeyecekmişim gibi hissediyorum.sonra yedikçe kendime geliyorum. "aaa karnım açmış" diyorum.tosta da pek sardım.sanki cayır cayır yağlı bişey yemişimde içimi bastıracak yiyecek arıyorum.
Benimde bugün başladı sanırım aynen sanki hiç bişey yemişim gibi bir anda aç hissediyorum kendimi eyvahhhh :KK34:

İşte bende öyleyim ve ben gerçekten belirgin şekilde kilo aldım midem kötüde olsa yiyorum acıkıyorum çünkü yedikten sonra midem yine kötü oluyor ama yemeden duramıyorum ilk hamileliğimdede böyleydim toplamda 12 kişo aldım ama bunun çoğu ilk aylarda almıştım
benimde bugün oldu böyle ilk defa ekşili şeyler çekiyor birde canım ben normalde de ekşili acılı severim zaten buda bahane oldu sanki bana. Annemi arayıp bizim orda bir erik vardır eksi acımsı biraz hamken çok güzel olur tuzla sordum ama olmuş hepsi tatlanmis üzüldüm:KK42:

benimde bugün oldu böyle ilk defa ekşili şeyler çekiyor birde canım ben normalde de ekşili acılı severim zaten buda bahane oldu sanki bana. Annemi arayıp bizim orda bir erik vardır eksi acımsı biraz hamken çok güzel olur tuzla sordum ama olmuş hepsi tatlanmis üzüldüm:KK42:
AY kıyamam yaa başka şeylerle nefsini körelt canım

Beybileri gorenleri tebrik ederim.darısı herkesin basina...ben fenalardayim kizlar bi lokma yesem anında banyo yolcusuyum 4-5 gündür böyleyim içim kurudu bugün hiç kalkamadim yatağa düştüm yudum yudum su iciyorum sadece..kızlar mide bulantisi icin dr gidip zofer kullanmayı düşünüyorum yoksa bebeğim vitaminsiz kalacak.. ilaç için erken midir?:cry::cry:

merhabalar...2016 Mayıs annesiyim....tekrar bebek istedik bu ay verimli geçti...bat 19 eylül ama 10 eylülde adet olcakmış gibi kasık ağrısı ile hafif pembemsi akıntı oldu sonra 3-4 damla kahverengi oldu ve kesildi..hatta deniz güneş vs derken erken adet olcam sanırım diye 2 gün ped ile gezdim...yerleşme kanaması desem değill hava değişimi mi acaba? çünkü o gün yoldan gelmiştik...

doğal yolla olması çok zor kızım tüp bebek ile oldu...yumurtada spermde veya tüplerde görünür bir sıkıntım yok ama tedavinin arkası kendinden gebeliktir diye bir umut bizimki..en kötü önümüzdeki ay dondurulmuş embriyoları alcaz ama yine de acaba mı dedim..sizlere danışmak istedim :) bata 1 hafta kala burda eski heyecanları yaşamak güzel olacak

bir ekşici de benim yaa hep turşu limon şalgam onları istiyorum bi de tuzlu şeyler ayran falan. ilkinde de öyleydim aynı gidiyor şimdilik belirtiler. sadce ilkinde lekelenmem olmuştu bunda olmadı şükür. cuma kontrolümüz var bakalım kalp atışını görebilecek miyiz..

Herkese selam kizlar bende aranizda yeniyim. Sizlere iki sorum olucak bilenler lutfen cevaplasjn. Ben adet gunumde hcg yaptirdim 260 cikti. 4 gun sonra yani bugun yaptirdim 1950 cikti. Fakat bu sonucuma ragmen kesem gorunmedi normalmu sizce. Ikinci sorum progesteronum 30 cikti? Dusuk mu normal mi. Tecrubeli olanlar lutfen yanitlasin

kızlar tutmayan embriyodan hala siyah kalıntı geliyor galiba karasinek büyüklüğünde siyah deri yapısında bir döküntü gelmiş.Allaha şükür kahverengiler dindi azaldı iyicene.Daha da bebişimi rahtsız etmez inşallah bu akıntılar.

Back