- 7 Aralık 2013
- 3.265
- 3.577
- 248
- Konu Sahibi kardelen384
- #1.961
Aman dikkat kiloları başta alma sakın :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman dikkat kiloları başta alma sakın :))
Benimde bugün başladı sanırım aynen sanki hiç bişey yemişim gibi bir anda aç hissediyorum kendimi eyvahhhhay bende mi öyle olacağım ne evde bitti.birde onu bulamazsam salatalığı tuzlayıp yiyorum.aç karnına yiyince kesmiyor beni.
kanıtlar hep erkeğe göre ama ağız tadım kız.
bence öyle sanki içim açken bulanınca bişey yiyemeyecekmişim gibi hissediyorum.sonra yedikçe kendime geliyorum. "aaa karnım açmış" diyorum.tosta da pek sardım.sanki cayır cayır yağlı bişey yemişimde içimi bastıracak yiyecek arıyorum.
benimde bugün oldu böyle ilk defa ekşili şeyler çekiyor birde canım ben normalde de ekşili acılı severim zaten buda bahane oldu sanki bana. Annemi arayıp bizim orda bir erik vardır eksi acımsı biraz hamken çok güzel olur tuzla sordum ama olmuş hepsi tatlanmis üzüldümİşte bende öyleyim ve ben gerçekten belirgin şekilde kilo aldım midem kötüde olsa yiyorum acıkıyorum çünkü yedikten sonra midem yine kötü oluyor ama yemeden duramıyorum ilk hamileliğimdede böyleydim toplamda 12 kişo aldım ama bunun çoğu ilk aylarda almıştım
AY kıyamam yaa başka şeylerle nefsini körelt canımbenimde bugün oldu böyle ilk defa ekşili şeyler çekiyor birde canım ben normalde de ekşili acılı severim zaten buda bahane oldu sanki bana. Annemi arayıp bizim orda bir erik vardır eksi acımsı biraz hamken çok güzel olur tuzla sordum ama olmuş hepsi tatlanmis üzüldüm
Acıktım ve bulanıyor şuan.ben troid ve şeker hapıda kullanıyorum.bebek daha bi coşturuyor.Benimde bugün başladı sanırım aynen sanki hiç bişey yemişim gibi bir anda aç hissediyorum kendimi eyvahhhh
ayy maşallah haftaya kalplerini de görürsün aynı boydalar mı?Kızlar, bugün ilk kontrolüm vardı.
Ve sürpriz! İki kese göründü
Çok şaşkınım. Ve mutluyum. Acayip duygular içinde kaldım.
Kızlar, bugün ilk kontrolüm vardı.
Hayırlı olsun canım kaç haftalıkmış bebişCanlar çok heyecanlı bebişi bile gördüm karından ve kalp atışı sadece görüntü olarak vardı 1,5milim boyu inşallah sağlıkla doğar yawrum inşallah darısı bekleyenlerin başına
Kalp için 10 gün sonra çağırdı Can'ım. Aynı boyda değiller biri daha küçük.ayy maşallah haftaya kalplerini de görürsün aynı boydalar mı?
Evet canım. Çok sağol.Tebrik ederim canımm ne güzel bir sürpriz olmuş öyle :))
Teşekkür ederim tatlım 5+2 günlük çıktı ultrasondaHayırlı olsun canım kaç haftalıkmış bebiş
Yaaa çok güzel bi haber canım tebrik ederimKızlar, bugün ilk kontrolüm vardı.
Maşallah darısı başımızaTeşekkür ederim tatlım 5+2 günlük çıktı ultrasonda
İnanmıyorum ya ikizmii çok tebrik ederim canımKızlar, bugün ilk kontrolüm vardı.
Sağol Can'ım benimYaaa çok güzel bi haber canım tebrik ederim