2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Hayırlı sabahlar güzel anneler:anneadayı:
Ben bu sabah bişeyler atıştırıp progestanı içtim ve kan sulandırıcı iğnemi vurundun.
Progestanı hep sabah altıda içiyorum. Bir hemşire arkadaşım "Progestan aşırı başdönmesi yapar bu yüzden sabah içeceksen erken kalk bişeyler ye ve iç demişti, çünkü ilacı aldıktan 2 saat sonra etkisi başlıyor 1 saat etkisi sürüyor sonra düzeliyor . Onunda yatakta veya uykuda geçirirsen daha rahat olur " demişti
Progestan kullanan güzel annelere duyurulur :anneadayı:

Ben bugün beta hcg ye tekrar baktırmam gerekiyor
Doktor iki günde bi takip edelim dedi.
Baktırmışken diğer değerlerimede baktırırım

Canım ben progestanı fitil gibi kullanıyordum bulantı olmuyor öyle doktoruna sor bi istersen :)
B

Bendede çok belirti yok göğüslerim biraz hassasti bu sabah onuda hisedemedim hatta sabah aglayarak geldim işe çok korkuyorum bişey olacak diye bu 3.gebelik çünkü gelmeyen 22 temmuz yapmışlar :KK66:
göğüs hassasiyeti bende de var.. bu defa güzel olcak her şey diye umut edelim boşver geçmişi, benim de geçmiş pek sağlam değil.. bana da gelmeyen 20 temmuz yapmışlar :KK70:
Uyku hali var ama benim ewde bi tane daha Bücür war 2yasinda uyumak pek mümkün değil
ohh ne güzel bebişler birlikte büyüyecek ev daha da şenlenecek desene :) :)

Merhaba arkadaşlar. Bugün ilk kontrolüme gittim. 5+1 deyim alttan muayene ile keseyi gördü doktor ancak içerde kanama vardı iğne ve fitil verdi :KK43: Biraz moralim bozuldu benim durumumda olan var mı?

Benim ilk oğlum ile küçük oğlum arasında 2.5 yaş fark var. Ben çok memnunum ilk bir sene biraz zor geçti ikiside küçük olunca.ama şuan çok iyi arkadaş gibiler paylaşımları çok fazla yaşları yakın olduğu için.yas farkı ne kadar az ise paylaşımlari o kadar cogaliyor . Tabi anne için biraz zor oluyor başlarda.

merhaba arkadaşlar :)
Herkese öncelikle hayırlı ve sağlıklı evlat sahibi olmalarını dilerim :)
son adet tarihim 03/06/2017'ydi. Bugün doktorda keseyi gördük. herşey yolunda dedi. Ayın sonunda inşallah nasip olursa kalp atışlarını duyacağız :)
hamilelik takvimi nie yapamadım ben acaba hahaha :)))
Buarada 27 yaşındayım , bir firmada mühendislik yapıyorum. ilk hamileliğim oluyor :)

Arkadaşlar acil cevap verir mısınız doktor progestan fitil verdim dedi ama eczaneden aldığımız ilacın kullanma talimatında ağız yoluyla alınır yaziyor fitil kullanan arkadaşlar sizin de mi öyle ?

ah canım ben de çok kötüyüm üç gündür berbatım hergün de sanki daha kötüye gidiyorum sadece elma yiyebiliyordum bugün onu da yiyemedim. Allah yardımcımız olsun
Karnım acıktı ama kalkıp yapacak halim yok. Ve canımın tek istediği şey menemen. Bi güç gelse keşke. Domatestli şeyler istiyor canım :)

X