- 31 Temmuz 2016
- 1.192
- 897
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #1.201
Sizde de adet sancıları var mi. Bel ve kasiklarim her an adet olucak gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adatıp, beyhekim ikisinde de yaptırıyor,kızım beyhekimde olmuştu canımAnladım canım onu bilmiyorum ben doğumunu nerde yaptırıyor peky
Evet bi de akintim var her ayni kabusum adetim gelecek kan gorecek gibi hissediyorumSizde de adet sancıları var mi. Bel ve kasiklarim her an adet olucak gibi
Benim kpsslik bir işim yoktu arkadaşlardan biliyorum :)) bu sınavı geçeriz insallah..kpss yi kazandınmı bari ben onu da beceremedim
morfolojiyi falan kafaya takıp kötüyü çağırma Allahım inş nasip etmiştir bebeklerimizi kucağımıza alırız.
Geç döllenmiş canım seninki bence :)
Tedirginim ben de ve onceki dusuklerden dolayi hamileligime sevinemiyorum bile. 3 ay gecse rahatlarim bir nebzeEvet bi de akintim var her ayni kabusum adetim gelecek kan gorecek gibi hissediyorum
yaşamış biri gibi konuştun.rabbim nasip eder inş.Benim kpsslik bir işim yoktu arkadaşlardan biliyorum :)) bu sınavı geçeriz insallah..
Hayırlı sabahlar güzel anneler
Ben bu sabah bişeyler atıştırıp progestanı içtim ve kan sulandırıcı iğnemi vurundun.
Progestanı hep sabah altıda içiyorum. Bir hemşire arkadaşım "Progestan aşırı başdönmesi yapar bu yüzden sabah içeceksen erken kalk bişeyler ye ve iç demişti, çünkü ilacı aldıktan 2 saat sonra etkisi başlıyor 1 saat etkisi sürüyor sonra düzeliyor . Onunda yatakta veya uykuda geçirirsen daha rahat olur " demişti
Progestan kullanan güzel annelere duyurulur
Ben bugün beta hcg ye tekrar baktırmam gerekiyor
Doktor iki günde bi takip edelim dedi.
Baktırmışken diğer değerlerimede baktırırım
Canım hayırlı olsun çok sevindim :)Kızlarrr ben dayanamadım bir kadın doğum hastanesine acil giriş yaptım.Ve 4+5 te keseyi gördüm.Hem de kocaman :))) İki hafta sonra kalp atışı için gel dedi.
sen memnunsan iyi canımAdatıp, beyhekim ikisinde de yaptırıyor,kızım beyhekimde olmuştu canım
göğüs hassasiyeti bende de var.. bu defa güzel olcak her şey diye umut edelim boşver geçmişi, benim de geçmiş pek sağlam değil.. bana da gelmeyen 20 temmuz yapmışlarBendede çok belirti yok göğüslerim biraz hassasti bu sabah onuda hisedemedim hatta sabah aglayarak geldim işe çok korkuyorum bişey olacak diye bu 3.gebelik çünkü gelmeyen 22 temmuz yapmışlar
ohh ne güzel bebişler birlikte büyüyecek ev daha da şenlenecek desene :) :)Uyku hali var ama benim ewde bi tane daha Bücür war 2yasinda uyumak pek mümkün değil
Bende de var ama sürekli olmuyor ağrı giriyor ve bi süre sonra geçiyor. Bugün kontrolde kanama gördu doktor iğne ve fitil verdi . Ağrın çoksa ihmal etme doktora gorun mutlaka.Sizde de adet sancıları var mi. Bel ve kasiklarim her an adet olucak gibi
Karnım acıktı ama kalkıp yapacak halim yok. Ve canımın tek istediği şey menemen. Bi güç gelse keşke. Domatestli şeyler istiyor canım :)ah canım ben de çok kötüyüm üç gündür berbatım hergün de sanki daha kötüye gidiyorum sadece elma yiyebiliyordum bugün onu da yiyemedim. Allah yardımcımız olsun