2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Geçmiş olsun canım senin sorunun ne?
ilk bebeğim 3. ayda kalbi durdu zorunlu kürtaj.o nedenle bunda gebelik testinde görünce progestana kendiliğimden başladım.ekospirin kullanıyorum pıhtılaşma için.keseden sonra hergün iğne kullanıcam :KK43:

ilk bebeğim 3. ayda kalbi durdu zorunlu kürtaj.o nedenle bunda gebelik testinde görünce progestana kendiliğimden başladım.ekospirin kullanıyorum pıhtılaşma için.keseden sonra hergün iğne kullanıcam :KK43:
Benim arkadaşım da aynı sorundan ilk bebeğini kaybetmişti. İkincide her gün kullandı iğneyi şimdi çok tatlı bir kızı var. Darısı senin başına canım

merhaba :) ani hareket etme kasıldığı zaman aman. bol bulantılı ve yarı uykulu geçiyor benim:)
ya iki gündür kendimi biraz fazla yoruyorum acaba ondan mı ki diyorum gündüz yok pek ama geceleri özellikle de yattığım zaman çok ağrım oluyor dikkat de etmiyorum kendime birde benim belimde ve sırtımda fıtıklarım var onlarda ilerde çok zorlar beni bakalım hayırlısı.benim sabahları bulantım oluyor erken kalktığım için hafta sonu olmuyor Allah tan :)

Günaydın hamişler :anneadayı: nasılsınız bugün. Biz 6+1 olduk. Yarın kontrolümüz var. Çok heyecanlıyım. Yarın 11 e kadar hiç uyanmasam da zaman hemen geçse diyorum :)
Sabahları çok şükür kalkınca bulantım olmuyor. Ama öğlen başlıyor. Akşam artıyor. Bugünde midemde acayip gaz sancısı var. Gaz yapıcı bişeyde yemedim aslında. Sizler ne alemdesiniz sabah bulantılarınız falan var mı :)
Beni bıraksan ben bütün gün uyurum ama çalışıyorum

X