2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Psikolojik_biri Psikolojik_biri arkadaşlar tup bebek tedavime hazırlandığım için hemoglobin paneli yaptırmıştım. Pai homozigot faktor 13 heterozigot çıktım. Doktor iki gunde bir coraspin her gun de 0,4 clexane vurunmami söyledi. Dun ilk kez gobekten yaptık. İgne korkum filan yoktur ama inanılmaz acıttı :/
Yakıyor iğne çok

Selam arkadaşlar, kasığımda batma ve sertleşme hissediyorum, aynı şey sizdede varmı. Yani orda olduğunu hissediyorum, sertlik var, bu iyi bişemi kötü bişemi acaba

Günaydın canlarr nasıl gidiyor bende durum bekleme modu 22temmuz kalp atışı bakacaz hayirlisuyla inşallah ve öğlenleri ve akşamları migdem bulantıları başladı
Okurken ben mi yazdım diye kendim den şüphe ettim 22 temmuz bende kalp atışı için gidicem çok heyecanlıyım doğum tarihlerimizde aynı ne güzel allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin herkesin güzel haberlerle dönelim insallah

evet canım benim de doğum tarihi 12 mart görünüyor sat 5 haziran..
sende var mı hiç belirti? bende bi tek uyku hali var, akşam tavuk gibi saat 10 oldu mu uyuyakalıyorum
Bendede çok belirti yok göğüslerim biraz hassasti bu sabah onuda hisedemedim hatta sabah aglayarak geldim işe çok korkuyorum bişey olacak diye bu 3.gebelik çünkü gelmeyen 22 temmuz yapmışlar :KK66:

Okurken ben mi yazdım diye kendim den şüphe ettim 22 temmuz bende kalp atışı için gidicem çok heyecanlıyım doğum tarihlerimizde aynı ne güzel allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin herkesin güzel haberlerle dönelim insallah
Ewet canım gördüm seninde yazını saat Kacta randewun 22sinde benim 1bucukta

Sanki bu minnoş beni erken kusmalara başlatacak. Şuan yatağa yapıştım. Ayağa kalkarsam kusucam :KK43: zor duruyorum. Bi yandan sağlıklı ilerleme göstergesiymiş diye seviniyorum. Ama bu his çok kötüymüş ya :KK43:

Sanki bu minnoş beni erken kusmalara başlatacak. Şuan yatağa yapıştım. Ayağa kalkarsam kusucam :KK43: zor duruyorum. Bi yandan sağlıklı ilerleme göstergesiymiş diye seviniyorum. Ama bu his çok kötüymüş ya :KK43:
Allahım yardımcı olsun inşallah benin öyle olmaz ne kadar zor birşey olduğunu biliyorum öğlen ve aksam biraz biraz başladı bakalım inşallah bu kadarla kalir

Arkadaşlar benim bu gebeliğimde şöyle bir korkum var, oğlumun doğumu (sezeryan) üzerinden yaklaşık 16 ay geçti, acaba 2. de ilerleyen aylarda dikiş yerleri acır mı, gebelikte alınan kiloyla bağlantılı olarak değişir herhalde di mi

benimde beta hcg dün itibariyle 15800 çıktı. son adet tarihine göre 5+2 haftalık doğumda 12 Mart gösteriyor çok heyecanlıyımm. kese normal ultrasonla göründü.
Canım doktora göremi 5 hafta 2 günlük regline göremi boyle değerin normal mi benim 6 hafta 4 günlük regle göre doktora göre 5 hafta 2 günlük 25995.91 çıktı ikiz olabilir deyince yüksek gelmişti ama senin sonuca gorede cok yüksek gelmedi benim kafa yine çorba oldu..dusunmeyecegin cok düşünüyorum hayırlısı olsun...

Arkadaşlar benim bu gebeliğimde şöyle bir korkum var, oğlumun doğumu (sezeryan) üzerinden yaklaşık 16 ay geçti, acaba 2. de ilerleyen aylarda dikiş yerleri acır mı, gebelikte alınan kiloyla bağlantılı olarak değişir herhalde di mi
Canım arkadaşım cok çok az arayla 3 doğum yaptı üçüde sezeryan cok sıkıntı yaşamadı seninde oyle olur umarim ...

ah canım ben de çok kötüyüm üç gündür berbatım hergün de sanki daha kötüye gidiyorum sadece elma yiyebiliyordum bugün onu da yiyemedim. Allah yardımcımız olsun

ben hap kullanıyorum iğneyi vermedi henüz bana :KK43: sorun olmaz inşallah
Olmaz insallah canimcim valla bos gebelikse diye cok korkuyorum veya kromozomsal bir sıkıntı varsa diye. Eşimin sperm morfolojisi dusuktu. Heves yapamiyorum bile cidden hamilelik kpssye hazirlanmak gibiymiş:/

kızlar size bir sorum olacak...sizce 2. bebek ne zaman yapılmalı ilk bebekten sonra aralarında 2 yaş filan mi olmalı yoksa baya bir ara mi verilmeli cevaplarinizi bekliyorum hanımlar

Bendede çok belirti yok göğüslerim biraz hassasti bu sabah onuda hisedemedim hatta sabah aglayarak geldim işe çok korkuyorum bişey olacak diye bu 3.gebelik çünkü gelmeyen 22 temmuz yapmışlar :KK66:
Cocugunuz yok galiba ilk iki gebelik dusuk mu? Clexane cidden cok fena ovitrelle vurundum iki kere hissetmedim bile :/ neyse saglikli olsunlar da..

Olmaz insallah canimcim valla bos gebelikse diye cok korkuyorum veya kromozomsal bir sıkıntı varsa diye. Eşimin sperm morfolojisi dusuktu. Heves yapamiyorum bile cidden hamilelik kpssye hazirlanmak gibiymiş:/
kpss yi kazandınmı bari ben onu da beceremedim :p
morfolojiyi falan kafaya takıp kötüyü çağırma Allahım inş nasip etmiştir bebeklerimizi kucağımıza alırız.

X