2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Iki oğlanda hic midem bulanmadı diyebilirim bundada yok gibi sadece arada geliyor o kadar o yuzden yinemi oğlum olacak acaba sorusunu getirtiyor aklıma...
Benimde ilk ikisinde hiç mide bulantım yoktu, şimdi ise ara ara oluyor. Hani İKinci bir kese var ya ondan mı oluyor acaba diyorum, genelde iki olunca hormonlar daha yüksek olur

Günaydın kızlar ben migdem bulantısı fena halde çıkartamıyorum ama migdem çok bulanıyor kizimda war 2yasinda zorla kahvaltı hazırladım bseyler yedik çok halsizim yorgunum uykum war anaammm baya bisiler oluyoorrr

Benimde ilk ikisinde hiç mide bulantım yoktu, şimdi ise ara ara oluyor. Hani İKinci bir kese var ya ondan mı oluyor acaba diyorum, genelde iki olunca hormonlar daha yüksek olur
Bilmiyorum canim olabilir dün akşam banada ilk defa fena geldi kusmadım ana kendimi yatağa attım uyumuşum...ama okadar bunaltacak kadar cok değil hicbir belirtim sanki hamile değilim kendimi dinlemesem...

Gunaydin hanimlar nasilsiniz? Progestana devam ediyorum lekelenmem yok sukur ama dr devam et dedi... yan etkisimi nedir bilmem bas donmesi ve uyku oluyor... ara ara bulantim oluyor... asermelerde protein agirlikli acı ve cacık karpuz köfte gibi simdilik tatlı gormek rahatsız ediyor ayın 7sinde kalp atışı icin gidicez...

Onla alakali oldugunu dusunmuyorum cnm benimkide oglan ama cok midem bulaniyodu sogan dograyamiyodum.disarda elimde posetle geziyodum o derexe.rabbim gonlune gore versin.hayirli saglikli evlatlar olsunlar.
Amin canim amin evet yengemin iki kiz iki oğlu var hepsinde kustu bünyeyle alakalı galiba ben rabbimden hayırlısıyla kiz evlat istiyorum sağlıklı sıhhatli..rabbimin haznesi geniş dilerse verir.oglum olursada olsun her evlat aşk her evlat sevgi rabbim onlara hayirli anne baba olmayı nasip etsin..m

Bende tatlı yediğimde en son dondurma niye yedim ki dedim hic yiyesim gelmiyor...

Her sbah 1 yumurta yemeye calisiyordum iki gundur midem almiyo yiyemiyorun alternatif ne yiyebilirim kahvalti da kizlar bir de surekli tok hissediyorum hamilelikten once de boyle tok hissederdim hep 48 kiloyum ya bebek beslenmezse

Hamilelikte az da olsa ekmek yemek zirundayiz tamamen kesmek bebek icin sakincali iki ince dilim tam buğday ekmegi yiyebilirsiniz porsiyonlarinizi biraz kucultebilirsiniz ama yapacaginiz en iyi şey diyetisyene gitmek onlar size gebelik diyeti hazirlarlar.ben kilolu degilim ancak ilk gebeliğimde gebelik sekeri ciktigi icin diyetisyen kontrolunde beslendum ce hic kilo almadim simdi de ayni diyeti uyguluyorum.diyetisyen sizin kilo durumunuza gore gunluk belirki bir kalori duzeyinde liste hazirlar.zaten saglikli olmak icin tatli pasta pilav makarna vs gibi şeylerden uzak durun

Canlar, 20 Temmuzda beta hcg 517 çıkmıştı, dün yani 25 temmuzda 5773 çıkmış. Henüz doktora gitmedim, yalnızca iki kere sağlık ocağında kan verdim. Sizce artış normal mi??

Bende senin durumdayım ne ilaç ne iğne fayda etmiyor mecbur Çekecez sanırm... Canım ekşi bişey istiyor yiyince tamam geçti diyorum ama 5 dk sonra yine başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…