• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Benimde ilk hamileliğim 4+6 dayım. aynen ya benimde çevremde o kadar çok kayıp var ki tedirgin olmadan edemiyor insan:KK17:Daha kalp atışı :rolleyes::rolleyes:duymadık perşembe gideceğiz bakalım minik mucizeyle tanışmaya :halay:Dün bchg ölçüsünde 1630 çıktı :KK71:Biraz içim rahatladı ama yinede evham var:işsiz: Bulantım henüz yok ama uyku hali çok fena birde iş yerinde baş ağrısı yapıyor. Göğüslerde hassasiyet ve kasık batmaları. Sürekli bişiler okuyup araştırıyorum bende sonra kendimi dinliyorum:olamaz: Sağlıkla gelsinler inşallah :anneadayı::emir_bebek:
İlk hamilelik olduğu için bu evham sanırım birde benim hamilelik düşünmeden önce gittiğim dr kontrolümde rahim ağzı açıklığı olduğunu söyledi doktorum düşük yada erken Doğum riski varmış 12.haftadan sonra serklaj adı verilen bir işlemle rahimin bebeği taşıması sağlanıyormuş vs. Riskli haftaları atlatınca birde bu açıklığın korkusu saracak beni inş hepimizde kazasız atlatırız da bu süreci bebeklerimizi alırız kucağımıza inş

Tabii öncelikle kalp atışlarını sonra hareketlerini hissedip biraz olsun rahatlayalım :anneadayı:

Canım ben Güray Ünlüye gidecektim.Sonra muayene ücreti doğum ücreti hastane ücreti bizi çok aşacaktı.Medicale gittim Melek büyükkınacıya çok tatlı bir doktor ve her şeyi konuştuk.Doğum ücretine de bu yıl için epiduralsiz 2000 dediler.Bakalım inşallah bir aksilik çıkmaz da orda devam ederiz.
Aynı hastanedeyiz o zaman :) hayırlı olsun inşallah sorunsuz devam eder

Beni yanlis anlamanizi istemem.kimsenin kimsenin hamileligini kiskandiginida düşünmüyorum cok sukur ki sizin gebelikle sonuclanmis bir sureciniz var hepimoz gibi rabbim saglikla tamamina erdirsin inşallah.ayni dairede calistigim iki samimi arkadasim yillardir cocuk sahibi olmak icin ugraslar veriyor ve hala netice alamadilar.onlarin yaninda hamilelik problemlerimo dile getirmenin zor oldugunu dile getirmeye calistim sadece.çünkü sunu da cok iyi biliyorum rabbim zorlu sureclerden sonra anne baba olmayi insana nasip ettigi zaman herkesten daha güçlü olacaklardir.bulantilara agrilara daha iyi gogus gereceklerdir.dusuncemin yanlis anlasilmasi beni üzdü yazdiklarim sizi uzduyse özür dilerim
Cok guzel açıkladınız kendinizi cok iyi niyetli bir insan oldugunuz buradan belli:) inşallah bu gebeliginiz de ilki gibi iyi sonuçlanır. Zor kavuşulan bir gebelik olunca evhamlar cok oluyor bana hala hamile degilmisim gibi geliyor ama temkinli olmak kaptirmaktan iyidir:)

Canım çok sevindim.maşallah.sen doktor muayenesi oldun mu canım bugün.kese karından mı yoksa vajinal ultrasonla mı gözüktü.benim söyle idi.ben 15 temmuzds regl olacaktım olmadım.18 temmuzda kan verdim288.7 cikti.sonra baska bir ilceye gezmeye gittik.20 temmuzda da ordaki ssk hastanesinde acilde baktirdim.757.6 cikti.daha sonra evimuze döndük.kendi devlet has.acilde verdim.orada da <1000.0 sonuç cikti.ondan sonra da hic kan vermedim.cumayı bekliyorum iste.Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin hepimize inşallah
Hayırlı haberler alırsın ıns canım.benim adet 30 ile 35 günde olduğu için galıba döllenme gec oluyor.benimde 5 günde 638 olmuş.bizim kese normal ultrasonda görüldü.

A

Amin inş canım ya.kalp atışını duymayanlar tez zamanda duyarız ınş
Yarın testler için gideceğim sağlık ocağndan çağırdılar. Yine hcg isteyeceğim sanırım kalp atışlarını duyana kadar da içimde şüphe , beklemek falan zor gelecek. Ama hayırlısı bakalım. Sordunmu peki haftasına göre normalmi değerleri diye ?

Benimde göğüs hassasiyetim azaldı normalmidir ki bilemedim M maviturna @melekyuzlumm
normal bence. ben de hiç kalmadı
Arkadaşlar böyle yaparak kendinizi strese sokmuyomusunuz biraz akışına bıraksanız sabırla duayla herşey olacağına varır yok değerler yükseldimi nasıl olacak diye düşünerek çok evhamli gördüm hepinizi
doktorlar bakıyor sanırım değerlere.
benim dr. hiç bakmadı zaten özellikle geç gitmiştim direkt keseyi görmüştü. 1 hafta sonra da kalp atışını.

Yarın testler için gideceğim sağlık ocağndan çağırdılar. Yine hcg isteyeceğim sanırım kalp atışlarını duyana kadar da içimde şüphe , beklemek falan zor gelecek. Ama hayırlısı bakalım. Sordunmu peki haftasına göre normalmi değerleri diye ?
Canım haftana göre olması gereken dedı.dedım ya doktor hıc ıyı degıldı.adamın ağzından zor aldım lafı ya.sınır oldum zaten

normal bence. ben de hiç kalmadı

doktorlar bakıyor sanırım değerlere.
benim dr. hiç bakmadı zaten özellikle geç gitmiştim direkt keseyi görmüştü. 1 hafta sonra da kalp atışını.
En iyisi sanırım çok telaşa kapılmamak gerek Rabbim ne dilerse o olur relaks anne adaylari:anneadayı::nazar::halay:

Burdaki arkadaşların yazdığı hastane ücretini duyunca , kayseride çok uygunmuş diye düşündüm. Özel hastane , özel oda 600 tl :KK33: Allah kolaylık versin hepimize... Maddi manevi
Canım Kayseri'de gerçekten uygun geçen yıl benim bi arkadaşım Doğum yapmıştı oda süsü herşeyi 650 demişlerdi :)

Beni yanlis anlamanizi istemem.kimsenin kimsenin hamileligini kiskandiginida düşünmüyorum cok sukur ki sizin gebelikle sonuclanmis bir sureciniz var hepimoz gibi rabbim saglikla tamamina erdirsin inşallah.ayni dairede calistigim iki samimi arkadasim yillardir cocuk sahibi olmak icin ugraslar veriyor ve hala netice alamadilar.onlarin yaninda hamilelik problemlerimo dile getirmenin zor oldugunu dile getirmeye calistim sadece.çünkü sunu da cok iyi biliyorum rabbim zorlu sureclerden sonra anne baba olmayi insana nasip ettigi zaman herkesten daha güçlü olacaklardir.bulantilara agrilara daha iyi gogus gereceklerdir.dusuncemin yanlis anlasilmasi beni üzdü yazdiklarim sizi uzduyse özür dilerim
Konuyu bilmiyorum canım ama güzel açıklama yapmışsın ;)

Canım kendinizi çok dinlemeyin bebeklerimiz bizimle herşey gönlümüzce olacak inşallah içimizi ferah tutacağız kötüyü çağırmayacağız bol bol dua edelim elimizi karnımıza koyup günde 360 defa YA MUSAVVİR diyelim bebeğimizin uzuvları tam güzel olsun diye güzel olsun diye :)

Ben de bu gün öyle hissettim her akşam uyuyakalirdim bu akşam cin gibiyim bulantı göğüs hassasiyeti yok bende şüpheleniyorum

Ne dedi Dr ben de merak ediyorum
Canım doktor belirtilerin ara ara geçmesi normal endişelenmene gerek yok dedi. Biraz rahatladım her sey yolundadir Allahın izniyle öyle düşünrlim canım..

Back