- 20 Temmuz 2009
- 1.502
- 1.046
- 133
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #3.661
bu arada benim ilki erkek hiç bulantım hiç bir şikayetim olmamıştı bunda bulantım falanda var acaba kızmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevindim :) İnsallah canimArkadaşlar hcg 108 di bugün kan vermısım.sonuclara baktım az önce İnternet'ten 638 e Çıkmış Çok mutluyum suan Kesede görünmüştü 4 mm olarakArtık sırada kalp atışı @albeni al @leylimley33 Aysegul1992
Benimde ilk ikisinde hiç mide bulantım yoktu, şimdi ise ara ara oluyor. Hani İKinci bir kese var ya ondan mı oluyor acaba diyorum, genelde iki olunca hormonlar daha yüksek olurIki oğlanda hic midem bulanmadı diyebilirim bundada yok gibi sadece arada geliyor o kadar o yuzden yinemi oğlum olacak acaba sorusunu getirtiyor aklıma...
Aynen canım hep bir yatma isteği akşam ilk defa 10da uyumuşumGünaydın bayanlar. ben de kendimi çok halsiz ve yorgun hissediyorum, hiç yataktan kalkmak istemiyorum. Bütün gün uyuyabilirim neredeyse o derece :)))
Kac haftalik canim kese kac mmBenimde sonunda kesem bıgün göründü çok şükür
Canim bir defa randevu alinca ikinci kontrol ucretsiz mi oluyo ? Bans oyle bi sey demedilerEşim de heyecandan unuttum dedi.Haftaya bir daha gelin kontrol hakkınız boşa gitmesin dedi doktorumuz.O zaman çekicez biz de:))
bu arada benim ilki erkek hiç bulantım hiç bir şikayetim olmamıştı bunda bulantım falanda var acaba kızmı
Bilmiyorum canim olabilir dün akşam banada ilk defa fena geldi kusmadım ana kendimi yatağa attım uyumuşum...ama okadar bunaltacak kadar cok değil hicbir belirtim sanki hamile değilim kendimi dinlemesem...Benimde ilk ikisinde hiç mide bulantım yoktu, şimdi ise ara ara oluyor. Hani İKinci bir kese var ya ondan mı oluyor acaba diyorum, genelde iki olunca hormonlar daha yüksek olur
Canım genelde on gun içinde cagirırsa doktor ucretsizCanim bir defa randevu alinca ikinci kontrol ucretsiz mi oluyo ? Bans oyle bi sey demediler
5+2 de gözüktü benim.kesin gözükür.Benden de günaydın herkese.kızlar simdi sats gore 5 hafta 1 günlügüm.cuma günü 5 hafta 3 günlük olacağız.kese gözükür herhalde degil mi?dua edin bana da.
Amin canim amin evet yengemin iki kiz iki oğlu var hepsinde kustu bünyeyle alakalı galiba ben rabbimden hayırlısıyla kiz evlat istiyorum sağlıklı sıhhatli..rabbimin haznesi geniş dilerse verir.oglum olursada olsun her evlat aşk her evlat sevgi rabbim onlara hayirli anne baba olmayı nasip etsin..mOnla alakali oldugunu dusunmuyorum cnm benimkide oglan ama cok midem bulaniyodu sogan dograyamiyodum.disarda elimde posetle geziyodum o derexe.rabbim gonlune gore versin.hayirli saglikli evlatlar olsunlar.
Bende tatlı yediğimde en son dondurma niye yedim ki dedim hic yiyesim gelmiyor...Gunaydin hanimlar nasilsiniz? Progestana devam ediyorum lekelenmem yok sukur ama dr devam et dedi... yan etkisimi nedir bilmem bas donmesi ve uyku oluyor... ara ara bulantim oluyor... asermelerde protein agirlikli acı ve cacık karpuz köfte gibi simdilik tatlı gormek rahatsız ediyor ayın 7sinde kalp atışı icin gidicez...
Tamm canm bn bir sorayim teseekur ederim :)Canım genelde on gun içinde cagirırsa doktor ucretsiz
Hamilelikte az da olsa ekmek yemek zirundayiz tamamen kesmek bebek icin sakincali iki ince dilim tam buğday ekmegi yiyebilirsiniz porsiyonlarinizi biraz kucultebilirsiniz ama yapacaginiz en iyi şey diyetisyene gitmek onlar size gebelik diyeti hazirlarlar.ben kilolu degilim ancak ilk gebeliğimde gebelik sekeri ciktigi icin diyetisyen kontrolunde beslendum ce hic kilo almadim simdi de ayni diyeti uyguluyorum.diyetisyen sizin kilo durumunuza gore gunluk belirki bir kalori duzeyinde liste hazirlar.zaten saglikli olmak icin tatli pasta pilav makarna vs gibi şeylerden uzak durunBen kilolu hamile kaldım.söylemek isremiyorunm ama 75.5 filandim en son.midem cok sis yani alt jisim degilde karnımın üst kısmı sis.rahatsiz oluyorum.gorenler gamilemusin demeye başladı.öyle bir beslenmeluyim ji bebek kilo alsın ben almayayım.ekmek yemesem diyorum
Bende senin durumdayım ne ilaç ne iğne fayda etmiyor mecbur Çekecez sanırm... Canım ekşi bişey istiyor yiyince tamam geçti diyorum ama 5 dk sonra yine başlıyorgünaydin hanimlar benden once soran oldumu bilmiyorum ama mide bulantisinda n duramiyorum butun gun devam ediyor. doktorum Lady Feliz diye bir bitkisel ilac onerdi kullaniyorum ama ise yaramadi. butun olan aranizda var mi varsa ne gibi careler buldu. paylasirsaniz cok sevinirim.