• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    98
ayyy hadi hayırlısı canım benim de 29 u çarşamba heyecanım dorukta 🥰🥰

ayyy cok mutlu oldummmm çok şükür canım ağlaması sesini duyman çok iyi entubeden ses çıkmaz ayrılınca duymuşsun. 🥰🥰🥰Anne hisseder tabi emzirmeni de isterler yakında ten teması çok önemli ayy içim huzurla doldu.

daha 20 gün var benim kızımda hiç sancim olmadı doğum olacağı gün sancim oldu gittim doğurdum 🤣🤣 şimdi de hiç sancim yok nst de 20 civarı çıkıyor toko 5 gün sonra doguracagim bir de

onlar yalancı sancı canım ama çok zorluyorlar hazırlıyor vücut denekki be de çatı ağrısı çekiyorum çok zor 32 lerden beri

sonradan baktım karlice doğurmuş 😇😇
O dündü 🤣 sen bayadır girmemişsin planlı doğumlu onunkiok şükür bebeklerde kendi de iyiymiş 🍀

Ben şirkete sorduğumda var olan raporda son çalışma tarihi yazdığı için yeni bir rapor gerekmediğini söyledi. Zaten yasal olarak 37 sonrası sizi çalıştıramıyoruz istesek de dedi. Doktoruma da sorduğumda ayrı bir rapor gerekmediğini bu rapor ile halledildiğini söyledi. Daha sonra doğum olunca 10 gün içerisinde doğum raporumu iletmem gerekiyormuş şirket bir tek bunun üstüne basa basa iletin dedi. Ama dediğim gibi her şirketin süreci farklı olabilir. Şimdi bir mail atayım bunu ekstra sorayım ne olur ne olmaz
Şirketiniz buna okey dediyse sorun yok bunu yapabilir ama unutması yapmaması halinde hak talep edemezsiniz o yüzden siz emin olmak adına sorun ve mail elinizde kalsın bence

Şirketiniz buna okey dediyse sorun yok bunu yapabilir ama unutması yapmaması halinde hak talep edemezsiniz o yüzden siz emin olmak adına sorun ve mail elinizde kalsın bence
Aynen mail attım gece gece😅 ik'a o kadar soru sordum ki. Kız yakında beni engellicek mailden😅😅😅😅 Bizimkiler dökümanda yollamışlardı izinleri vs anlatan orada da yok ama risk sevmem duyunca atayım dedim.

Bir sıkıntı yok çünkü sizin rapor bitiş tarihiniz çalısmaz raporu alacaksınız bu rapor calısabilir raporu doktorunuz dan çalısamaz raporu talep edin normal şartlarda 37 hafta olduğu anda çalısamaza döner ama riske girmeye gerek yok siz çalışamazı alın muhasebeye verin işlesin ler o zaman raporunuz çalısamaz analık raporu olarak işlenecek ve bitiş tarihi yine yazmayacak çünkü raporun bitiş tarihi sizin doğum yaptığınız tarih olacak dopum belgesi ve hastaneden cıkısta verecekleri raporuda muhasebeye ilettiginizde kalan rapor süreniz doğum sonrasına aktarılmıs olacak böylece hem doğuma kadar olan süreniz hemde doğumdan sonraki süreniz belirlenmiş olacak ve SGK hesaplayıp hesabıbıza rapor paranızı aktarmıs olacak

Her kurum farklı işleyebilir. Bem kamudayım. Çalışamaz raporunu da ayrı istemişlerdi. Çalışamaz raporu aldıktan sonra kalan hakları sonraya devretmek için hesaplama yapılıyor denildi. Hatta ben bir hafta geç almıştım diye o haftayı baz almışlardı. Bence siz doktorunuzdan Çalışamaz talep edin. Sisteme raporda yazılan tarihe göre işlem yapsınlar.
Ayy eyvah işte sıkıntı var ben çalışamazı 13 ünde talep ettim işlediler ve bana sgk dökümü de verdileri ama edevlette görünmüyor ben yarın bi hem kurumu hem sgkyı arayayım

Riske girmek istemedim ya ne bilim sjbxjsndjdbd doğumdan sonra napiysa yapsin 😅😅
Valla bilmiyorum ilkimdede hiç süt gelmedi. Bundada daha yok. Zaten bu aralar haftada bir ancak yaklaşıyor bana. Sanırım korkuyor belli etmiyor yada cazip gelmiyorum göbekli 😂😂😂 bende yanaşamıyorum bu halimle ne acayip ikidir rüyalanıyorum. 🙊

Valla bilmiyorum ilkimdede hiç süt gelmedi. Bundada daha yok. Zaten bu aralar haftada bir ancak yaklaşıyor bana. Sanırım korkuyor belli etmiyor yada cazip gelmiyorum göbekli 😂😂😂 bende yanaşamıyorum bu halimle ne acayip ikidir rüyalanıyorum. 🙊
Benimki okey ya ama ben aktif olamıyorum göbek malum 🥲 doğum için aktif olmak zorunda zaten sjdbhshdjsjdjsj

Ayy eyvah işte sıkıntı var ben çalışamazı 13 ünde talep ettim işlediler ve bana sgk dökümü de verdileri ama edevlette görünmüyor ben yarın bi hem kurumu hem sgkyı arayayım
Doğumdan sonra bitiş tarihi belli olacağı için işlenir sanırım. Ama siz kurumdan teyit alın.

Sıkıntı yapmayın size dökümü verdilerse sorun olmaz. Yarın şirketi arayıp emin olun yeterli olur hiç panik yapmayın.

Back