• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    98
Benim kendi sağlığımda problem yok çok şükür hani şeker tansiyon enfeksiyon falan. Bebeklerin de besleyen damarlarına baktı onda da sorun yok plasentaları ayrı zaten ikisinin de normal suları da normal haricinde neden olabilir dedim genetik hastalık olabilir dedi maksimum 36+1 de doğuma alalım dedi. Haftam şu an 35+5 oldu ama bebekler bu haftayla uyumlu çıkmadıkları için onlar için baya bi erken doğum olacak gibi
ölçümleri uyumlu olmayabilir gelişimleri uyumludur ama hangi sehirdesin

Hala fitil kullanıyor musun. Bana sanki o dogal akıntıyi engelliyor gibi geliyor. O yüzden de çok kuru oluyor. Benimde kuru baya. Gerçi benim hamilelik öncesinde de bu problemi yaşıyordum 🥲
fitili on gun önce bıraktım. kuruluk yoktu ama sadece içini şişmiş gibi hissettim dardi

İstanbuldayım Zeynep kamil perinatolojide mucize hanımı önereceğim
Çok teşekkür ederim keşke yakın olsaydı maalesef 10 dk lık araba yolculukları bile kasılmalarımı tetikliyor
Eminim doktorunuz çok iyidir ama büyük şehirdesiniz bence kesinlikle başka bir perinatologa daha gidin farklı görüş almak her zaman daha iyidir.
Evet haklısınız başka bir perinatologla daha görüşmem sağlıklı olacak

Çok teşekkür ederim keşke yakın olsaydı maalesef 10 dk lık araba yolculukları bile kasılmalarımı tetikliyor

Evet haklısınız başka bir perinatologla daha görüşmem sağlıklı olacak
o zaman bulunduğunuz yerde başka bir dr ile daha görüşün derim. inşallah olcum hatasıdır.
Olsın sende gönüllerde şubat annesisin 😌
evet biz ilginç olduk

Ben 20 ocak
kızım 21 ocak
oğlum 29 ocak
kocam 20 şubat

hepsini bir kutlariz artık her sene

Back