2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
günaydın güzel anneler..İnşallah herkes iyidir. Sabahları muthiş tokluk hissi ile uyanıyorum.Kahvaltı yapamıyorum. Çok sevdiğim çaydan zevk alamıyorum.Başka bir sıkıntım yok şükür fakat sabahları tokluk hissini ilkinde yaşamamıştım biraz ilginç geldi bu sefer

Günaydın kızlar. Bugun bulantilarim tavan yapmış durumda yerimden kalkmaya halim yok... İnşallah bi an önce geçer. Hiç midesi bulunmayan o şanslı insanlardan olmak isterdim ama bu halimize de şükür

Benden de günaydın herkese.kızlar simdi sats gore 5 hafta 1 günlügüm.cuma günü 5 hafta 3 günlük olacağız.kese gözükür herhalde degil mi?dua edin bana da.
günaydınlar...Görünür inşallah canım takma kafana o büyüyo içerde annesi hayırlı vakti ne zamansa sana kendini gösterecek inşallah

Günaydın kızlar. Bugun bulantilarim tavan yapmış durumda yerimden kalkmaya halim yok... İnşallah bi an önce geçer. Hiç midesi bulunmayan o şanslı insanlardan olmak isterdim ama bu halimize de şükür
canım bünyeden bünyeye değişiyor tabi inşallah en yakın zamanda geçer bu süreç

günaydınlar...Görünür inşallah canım takma kafana o büyüyo içerde annesi hayırlı vakti ne zamansa sana kendini gösterecek inşallah
İnşallah canim ya cok merak ediyorum elimde degil.daha kürtaj gecirdim subatta.inşallah bu kez sorunsuz sağlıklı sekilde alırım kollarıma

Günaydın. Benim de bulantılar yavaş yavaş azalmaya başladı, belki sizin de öyle olur, oğlumda mide bulantısı ya da başka bir sıkıntı yaşamamıştım, çok rahattım ama sağlık olsun bunda biraz farklı olacak demek ki

Ben kilolu hamile kaldım.söylemek isremiyorunm ama 75.5 filandim en son.midem cok sis yani alt jisim degilde karnımın üst kısmı sis.rahatsiz oluyorum.gorenler gamilemusin demeye başladı.öyle bir beslenmeluyim ji bebek kilo alsın ben almayayım.ekmek yemesem diyorum

Her hamilelik farklı ama benim hep ağır bulantım olur. Öbürlerinde 12-13.haftaya kadar surdu umarım bundan o kadar surmez

Bulanti illaki oluyor bennim ilk hamileligimde felaketti bakalim bunda nasil olacak o zaman calisiyodum daha zordu tabi suan evdeyim.

Merhaba, 25+3 te erken doğumla bir kaybım var, sebebi bulunamadı bir sonraki hamilelikte serklaj önerdiler banada. Ama görünürde bişe yok bende, doktorun nasıl tespit etti acaba, yaptıracakmısın, bende düşünüyorum

Bulanti illaki oluyor bennim ilk hamileligimde felaketti bakalim bunda nasil olacak o zaman calisiyodum daha zordu tabi suan evdeyim.
Iki oğlanda hic midem bulanmadı diyebilirim bundada yok gibi sadece arada geliyor o kadar o yuzden yinemi oğlum olacak acaba sorusunu getirtiyor aklıma...

günaydin hanimlar benden once soran oldumu bilmiyorum ama mide bulantisinda n duramiyorum butun gun devam ediyor. doktorum Lady Feliz diye bir bitkisel ilac onerdi kullaniyorum ama ise yaramadi. butun olan aranizda var mi varsa ne gibi careler buldu. paylasirsaniz cok sevinirim.

Iki oğlanda hic midem bulanmadı diyebilirim bundada yok gibi sadece arada geliyor o kadar o yuzden yinemi oğlum olacak acaba sorusunu getirtiyor aklıma...
Onla alakali oldugunu dusunmuyorum cnm benimkide oglan ama cok midem bulaniyodu sogan dograyamiyodum.disarda elimde posetle geziyodum o derexe.rabbim gonlune gore versin.hayirli saglikli evlatlar olsunlar.

Benimde mide bulantım oluyo bide mide ağrısı var.bana meyve unonun grissinisi bide tuzlu fıstık iyi geliyor cnm kaç gündür bunları yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…