• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    98
Aynen bugün daha yok gece 00.00 a kadar bir süpriz olmaz ise subata bir daha yaklaşacak dogurmayanlar grubun hakkını vermek adına 😂
benim ocak annesi olacağım belliydi daha erken olur diye düşünüyordum. 5 subat zaten BDT bi ara umutlanmistim şubat olur muyum diye ama

Kızlar bugün moralim aşırı bozuldu benim ikizlerden biri son birkaç haftadır gelişim olarak sürekli geriliyordu bugün perinatolojiye gittim ve bu durum normal değil bir sebebi vardır ama yapacak hiçbir şey yok bu saatten sonra dedi. Hatta pazartesi doğuma alalım dedi ama kendi doktorum da anne karnında biraz daha kalmalılar diyor bilmiyorum nasıl olacak ama muhtemelen 37 beklemeden doğum gerçekleştirilecek. Sabahtan beri canım çok sıkkın dualarınızı bekliyorum inşallah bebeklerimin ikisi de çok sağlıklıdır

Kızlar bugün moralim aşırı bozuldu benim ikizlerden biri son birkaç haftadır gelişim olarak sürekli geriliyordu bugün perinatolojiye gittim ve bu durum normal değil bir sebebi vardır ama yapacak hiçbir şey yok bu saatten sonra dedi. Hatta pazartesi doğuma alalım dedi ama kendi doktorum da anne karnında biraz daha kalmalılar diyor bilmiyorum nasıl olacak ama muhtemelen 37 beklemeden doğum gerçekleştirilecek. Sabahtan beri canım çok sıkkın dualarınızı bekliyorum inşallah bebeklerimin ikisi de çok sağlıklıdır
hemeen moralinizi düşürmeyin bazen usg de ölçümler hatalı olabiliyor. sağlıkla gelsinler inşallah.

İnşallah düzelir gelişimi yoluna girer canım. 🤲🏻 çok üzme kendini artık ileri haftalardasınız çok şükür. Benim oğluşum ile birlikte yoğun bakımda ikizler yatıyor. 31 haftalık doğmuşlar. Maşallah canavar gibiler. Oğluşumdan daha iyi emme refleksleri var. Hiç korkma. Bebişler çok güçlüler. 🩵

hemeen moralinizi düşürmeyin bazen usg de ölçümler hatalı olabiliyor. sağlıkla gelsinler inşallah.
Umarım yanlış ölçmüşlerdir kendi doktorum son birkaç haftadır kızımı 3 hafta kadar geri ölçüyordu ama bugünkü perinatolog 5 hafta geride dedi inşallah yanlış ölçmüştür
İnşallah düzelir gelişimi yoluna girer canım. 🤲🏻 çok üzme kendini artık ileri haftalardasınız çok şükür. Benim oğluşum ile birlikte yoğun bakımda ikizler yatıyor. 31 haftalık doğmuşlar. Maşallah canavar gibiler. Oğluşumdan daha iyi emme refleksleri var. Hiç korkma. Bebişler çok güçlüler. 🩵
Küçük doğmalarını küvözde kalmalarını bile geçtim bugün doktor hiç pozitif bir dille konuşmadı genetik bir hastalık olabilir dedi araştırılması lazım ama artık çok geç doğuma alalım falan dedi biliyorum ihtimalleri söylemek zorundalar ama bazen insan sadece bir ihtimalken duymak istemiyor

Bi an o neydi diye düşündüm 5dk falan akxbqjsbqjnskshdiwndusbxkjid benim beynim akmış 😂 teşekkür ederim denerim 😁😁😁😁😁😁
🤣🤣🤣🤣 gebeliğin başından beri yapmadık 3 gün önce deneyelim dedik olmadı yaa çok acıdı bıraktık içi şişmiş vajinanin normal mi acaba

ikisi de sag salim annesine kavuşsunlar gerileme neden olabileceği hakkında bir yorum yaptı mı peki plasentasi ayrılıyor olabilir mi onu besleyen damarlarda daralma olabilir mi bu durumda doğması daha hayırlı olabilir mi 36 dan sonrası erken doğuma girmiyor zaten

🤣🤣🤣🤣 gebeliğin başından beri yapmadık 3 gün önce deneyelim dedik olmadı yaa çok acıdı bıraktık içi şişmiş vajinanin normal mi acaba
Ya ben de sanki son aylarda kuruluk oldu gibi hissediyorum sanırım doğumdan sonra da oluyomuş süt hormonundan kaynaklı olabilir diye düşünmüştüm 🥲 vajinanın içi de mi ödem gibi şişiyor yuh artık yaaaa

Canım üzülmemek elde değil tabi ama bence bir sorun yoktur diye düşünüyorum ben. İkiz oldukları içindir belki. Sen içini ferah tut. Sana hangi doktorun dediği mantıklı geliyorsa o şekilde ilerle. Hafta olarak ileridesin dogsalar bile hemen toparlanirlar Allahin izniyle. Dualarimdasin inşallah güzel haberlerle gelirsin buraya 🙏

Ya ben de sanki son aylarda kuruluk oldu gibi hissediyorum sanırım doğumdan sonra da oluyomuş süt hormonundan kaynaklı olabilir diye düşünmüştüm 🥲 vajinanın içi de mi ödem gibi şişiyor yuh artık yaaaa
he yaww anlamadım kuruluk yoktu gayet islati ama olmadi doğumdan sonra duzelmezse sorucam. baya acıdı daralmış sanki hiç doğum yapmamış hatta birlikte bile olmamış gibi

he yaww anlamadım doğumdan sonra duzelmezse sorucam. baya acıdı daralmış sanki hiç doğum yapmamış hatta birlikte bile olmamış gibi
Hala fitil kullanıyor musun. Bana sanki o dogal akıntıyi engelliyor gibi geliyor. O yüzden de çok kuru oluyor. Benimde kuru baya. Gerçi benim hamilelik öncesinde de bu problemi yaşıyordum 🥲

İlk doğum da çok yorulduğum günün gecesi doğumum başlamıştı sancıdan uyuyamamıştım gün yaklaştıkça acaba kendimi çok yorsam yürüsem mi diye düşünüyorum hergün 1 saat yürüyorum gönlüm hala ssvd istiyor doktorum en geç 5 şubat dedi kafası büyük normal olmaz dedi 36+4 de 3500gram olmuş hiç şans vermedi 38 de kesın alırız dedi 😔 ben hâlâ vajinal olur dıye ümit ediyorum

ikisi de sag salim annesine kavuşsunlar gerileme neden olabileceği hakkında bir yorum yaptı mı peki plasentasi ayrılıyor olabilir mi onu besleyen damarlarda daralma olabilir mi bu durumda doğması daha hayırlı olabilir mi 36 dan sonrası erken doğuma girmiyor zaten
Benim kendi sağlığımda problem yok çok şükür hani şeker tansiyon enfeksiyon falan. Bebeklerin de besleyen damarlarına baktı onda da sorun yok plasentaları ayrı zaten ikisinin de normal suları da normal haricinde neden olabilir dedim genetik hastalık olabilir dedi maksimum 36+1 de doğuma alalım dedi. Haftam şu an 35+5 oldu ama bebekler bu haftayla uyumlu çıkmadıkları için onlar için baya bi erken doğum olacak gibi

Canım üzülmemek elde değil tabi ama bence bir sorun yoktur diye düşünüyorum ben. İkiz oldukları içindir belki. Sen içini ferah tut. Sana hangi doktorun dediği mantıklı geliyorsa o şekilde ilerle. Hafta olarak ileridesin dogsalar bile hemen toparlanirlar Allahin izniyle. Dualarimdasin inşallah güzel haberlerle gelirsin buraya 🙏
Amin canım Allah razı olsun hepimiz her zaman güzel haberlerle gelelim inşallah 🙏🍀

Şubatta kim doğuracak acaba ahahaha😅
Büyük ihtimalle ben 5 şubat 😂 ilk oğlum da 40+2 de doğmuştu benimkiler erkenci değil yan gelip yatıyorlar sancı falan da çıkmıyor yüzünü bile göstermedi o kadar rahatız planlı sezeryan olmasa şubat sonuna kadar kalır 😂

Back