2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Her sbah 1 yumurta yemeye calisiyordum iki gundur midem almiyo yiyemiyorun alternatif ne yiyebilirim kahvalti da kizlar bir de surekli tok hissediyorum hamilelikten once de boyle tok hissederdim hep 48 kiloyum ya bebek beslenmezse
Depolarından tüketiyor canim korkma ama senin güçsüz kalmam an icin yemen gerekiyor süt iç peynir ye

6+1 de ne bebeği ne yolk sac goremedik karından ultrasonla 10 gun sonra mutlaka gormemiz gerekiyor dedi doktor. Neden bukadar geç oldu acaba boş gebelik mi enazndan yolk sac in.gorunmesi gerekmiyor muydu.. Gel de 10 gun bekle bu stresle... Kese 16mm çıktı bu arada.

Her sbah 1 yumurta yemeye calisiyordum iki gundur midem almiyo yiyemiyorun alternatif ne yiyebilirim kahvalti da kizlar bir de surekli tok hissediyorum hamilelikten once de boyle tok hissederdim hep 48 kiloyum ya bebek beslenmezse

yumurta yiyemiyorsan ceviz, peynir, süt,yoğurt tüketmeye çalış canım

vajinal ultrason ile kontrol etmişti. doğum yapmamış birine göre rahim ağzın açık bu da erken doğum düşük tehlikesi yaratır hamileliğinde dedi. Tabi böyle birşey söyleyince doktor Ankaraya gittiğimde bir doktora daha gittim o da aynı şeyleri söyleyip üzerine şunu ekledi genelde bu gibi durumlarda ilk bebeğin kaybı beklenir ikinci bebekte serklaj yapar doktorlar ama ben tecrübeme dayanarak sana ilk hamileliğinde serklaj yapılmasını öneriyorum dedi. iki doktor görüşü de bu yönde olunca serklaj yaptırmayı düşünüyorum bende.

Bende de bulantı çok var herkes kız olacak ondandır diyor bana çok saçma geliyor sırf merakımdan soruyorum sizinkilerin cinsiyeti nedir
Evet kiz bebekler erkeklere gore daha cok bulanti yapıyormuş kiz bebeklerde salgilanan kadinlik hormonlari yani cinsiyet hormonlariymis bunu yapan bilimsel bir aciklamasi var yani ama oğlu olup çok bulantı yasayani da gordum

Bende de bulantı çok var herkes kız olacak ondandır diyor bana çok saçma geliyor sırf merakımdan soruyorum sizinkilerin cinsiyeti nedir
Asla dogru degil ilk hamileligimde oglumu beklerken 9 ay bulanti kusma yasadim hic bsy yiyemedim kilo verdim... ikincide kizimi beklerken hic bulantim olmadi.. suan 6 haftaligim ara ara bulanti yasiyorum...

Öncelikle kendini strese sokma. Ultrasondan ultrasona fark ediyor görüp görememek.
O yüzden gönlünü ferah tut bence o yerinde ve sağlığıda yerinde inşallah

Bir kaybı daha kaldıramam bende yaptıracağım, 11.hafta progestorana başlayalım, 13.hafta seklajını yapalım dedi, şuan 8. Haftadayım. Bayramdan sonraya geliyor. Sağlıkla zamanında alırız inşallah yavruları kucağımıza. Allah herkesin gönlüne göre versin.

Benim iki kızımda çok midem bulanmıştı bu sefer çok uyku çöküyor Ve baş dönmesi var. Önemli olan sağlıklı Ve hayırlı evlat olması. Rabbim bizi ne laik görürse o olsun sonuçta hepsi evlat . Banada herkes oğlun olacak diyor ama bende ikisinin de ismi hazır yeter ki sağlıkla doğsun

Öncelikle kendini strese sokma. Ultrasondan ultrasona fark ediyor görüp görememek.
O yüzden gönlünü ferah tut bence o yerinde ve sağlığıda yerinde inşallah
Insallah canm ama kesenin.büyüklüğüne gore içini bomboş görünce baya kötü oldum forumda arastirip duruyorum genelde bos gebelik.cikiyor cogunun Allah en hayirlisini nasip etsn...

Canım bu hafta çağırdı aslında hcg değerim yüksek benim duyulabilir belki diye ama ben çalıştığım için bir daha bir daha gitmeyeyim diye haftaya perşembeye randevu aldım. 5 hafta 2 günlükken hcg değerim 14500 küsurlardaydı. Ayı dolmadan keseyi de gördüm bebeğimi göremedim ama haftaya inş. hem görüp hem kalbini duyarım. Sen ne zaman gideceksin?

Hanımlar , ben hamilelkten önce lazer epilasyona giriyordum . 4. Seanstaydık hamileliği öğrenince bıraktım. Doktoruma sordum , zararı olmaz ama genelde gzellik merkezleri ve hastaneler yapmaz dedi.
Aranızda hamilelik sürecinde lazer epilasyon yaptıranlar varmı. Çok zor oluyor hamileyken, ve şuan hormonların etkisiyle sanırım çok hızlı uzuyor kıllar

Bende geçen hafta 6+1 de gittim benimde karından görünmedi, sonra vajinal baktı dr bebeğide gördük kalbini de duyduk. Daha çok küçük oldukları için karından görünmüyolar sanırım bi de mesela benim rahmim biraz daha gerideymiş onunda etkisi vardır belki. İyi düşün yani canım 10 gün sonra görürsün inş:)

İki defa hamilelik geçirdim canm ilki 14 haftalık düşük oldu ama cinsiyeti belliydi erkekti. İkincide erkek ve ikisinde de aşırı bulantım vardı. Neredeyse hep rapor alıyorum işe gidemiyordum.
Eltimin iki kızı vardı üçüncü erkek oldu ama erkek te daha fazla bulantısı olduğunu soyuluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…