• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
6+1 de ne bebeği ne yolk sac goremedik karından ultrasonla :KK43: 10 gun sonra mutlaka gormemiz gerekiyor dedi doktor. Neden bukadar geç oldu acaba boş gebelik mi :KK43: enazndan yolk sac in.gorunmesi gerekmiyor muydu.. Gel de 10 gun bekle bu stresle... Kese 16mm çıktı bu arada.
Merhaba , sorunsuz geçer inşallah kontrolünüz. B- hcg sonuçlarınız nasıl iyimiydi? En son ne zaman ölçüm yaptırdınız. Belki geç döllenme falandır ondan görünmüyodur. İçini ferah tut , hayırlısı olsun inşallah...

6+1 de ne bebeği ne yolk sac goremedik karından ultrasonla :KK43: 10 gun sonra mutlaka gormemiz gerekiyor dedi doktor. Neden bukadar geç oldu acaba boş gebelik mi :KK43: enazndan yolk sac in.gorunmesi gerekmiyor muydu.. Gel de 10 gun bekle bu stresle... Kese 16mm çıktı bu arada.
Vajinal ultrason teklif etmedi mi dr? En azından için rahat ederdi aslında. Belki geç döllenmedir canım. Ben ilk kez ctesi gittim, 6+6 idim. Kalp atışı duyarım diye ümit ediyordum ama bebeği bile göremedik. Yolk sac var ama bu yine de bişeyin garantisi değil her zaman. Dr geç döllenme olabilir dedi. Senin de öyledir inş. Bana da 10 gün dedi. Beklemek çok zor...

Ayrıca bana vajinal bakıldı. Sana da öyle bakılsa yolk sac görünürdü belki de.

Bende geçen hafta 6+1 de gittim benimde karından görünmedi, sonra vajinal baktı dr bebeğide gördük kalbini de duyduk. Daha çok küçük oldukları için karından görünmüyolar sanırım bi de mesela benim rahmim biraz daha gerideymiş onunda etkisi vardır belki. İyi düşün yani canım 10 gün sonra görürsün inş:)
İnsaallah canim ya. O şaşkınlıkla vajinal de bakalim demek hic aklima gelmedi :(

Merhaba , sorunsuz geçer inşallah kontrolünüz. B- hcg sonuçlarınız nasıl iyimiydi? En son ne zaman ölçüm yaptırdınız. Belki geç döllenme falandır ondan görünmüyodur. İçini ferah tut , hayırlısı olsun inşallah...

Canim en son 5+1ken 3075 ti vajinal olarak küçük bir kese gördü baska bir dr. Birdaha da bakilmadi degerime. İnsaallah hayirlisi :(

Vajinal ultrason teklif etmedi mi dr? En azından için rahat ederdi aslında. Belki geç döllenmedir canım. Ben ilk kez ctesi gittim, 6+6 idim. Kalp atışı duyarım diye ümit ediyordum ama bebeği bile göremedik. Yolk sac var ama bu yine de bişeyin garantisi değil her zaman. Dr geç döllenme olabilir dedi. Senin de öyledir inş. Bana da 10 gün dedi. Beklemek çok zor...
Teklif etmedi.canim ya. Benim de o saskinlikla aklima gelmedi birde oyle baksaniz demek. Enazndan kalp atisini duyamasak da goruruz diye tahmin ediyordum :( diger kontrole gittigimde de goremezse teklif edicem. Olmadi baska dra giderim napim :(

Gunaydin hanimlar nasilsiniz? Progestana devam ediyorum lekelenmem yok sukur ama dr devam et dedi... yan etkisimi nedir bilmem bas donmesi ve uyku oluyor... ara ara bulantim oluyor... asermelerde protein agirlikli acı ve cacık karpuz köfte gibi simdilik tatlı gormek rahatsız ediyor ayın 7sinde kalp atışı icin gidicez...
Tatlıyı bende hiç istemiyorum önceki hamileliklerimdede öyleydi hatta kontrolü öyle yapıyorum bakayım canım tatlı istiyorum yoksa hamilemiyim :anneadayı::KK70:
Gunaydin hanimlar nasilsiniz? Progestana devam ediyorum lekelenmem yok sukur ama dr devam et dedi... yan etkisimi nedir bilmem bas donmesi ve uyku oluyor... ara ara bulantim oluyor... asermelerde protein agirlikli acı ve cacık karpuz köfte gibi simdilik tatlı gormek rahatsız ediyor ayın 7sinde kalp atışı icin gidicez...

İki defa hamilelik geçirdim canm ilki 14 haftalık düşük oldu ama cinsiyeti belliydi erkekti. İkincide erkek ve ikisinde de aşırı bulantım vardı. Neredeyse hep rapor alıyorum işe gidemiyordum.
Eltimin iki kızı vardı üçüncü erkek oldu ama erkek te daha fazla bulantısı olduğunu soyuluyor.
yüreğimin taa içinde bir şeyler koptu biliyor musun, çok güçlü bir insansın eminim, Allah'ım sağlıkla kucaklamanı nasip etsin inşallah evladını (bizlere de inşallah), burayı açtığımda hep dua edeceğim

Benim iki kızımda çok midem bulanmıştı bu sefer çok uyku çöküyor Ve baş dönmesi var. Önemli olan sağlıklı Ve hayırlı evlat olması. Rabbim bizi ne laik görürse o olsun sonuçta hepsi evlat . Banada herkes oğlun olacak diyor ama bende ikisinin de ismi hazır yeter ki sağlıkla doğsun
Neymiş isimler

Hanımlar bugün dr gittim. Kese göründü. Yolk kesesi de görünüyor dedi. İkisi ayrı şeyler sanırım. Ama bebeği göremedik. 10 gün sonra kontrole gidicem. İnşallah görebiliriz. Herhangi bir sorunumda yok şuanlık hala gebelikle ilgili. İnşallah hep böyle gider.

Midesi bulananlara bi tavsiyem var bulantı giderici bileklikler var günlerdr yataktan çıkamıodum baya işe yaradı tam kesmesede büyük ölçüde azalttı kızlar zofren kullanıorum kaç gündür oda kusmayı engelledi ama bu kdr geçirmiyodu bulantıyı

Hanımlar , ben hamilelkten önce lazer epilasyona giriyordum . 4. Seanstaydık hamileliği öğrenince bıraktım. Doktoruma sordum , zararı olmaz ama genelde gzellik merkezleri ve hastaneler yapmaz dedi.
Aranızda hamilelik sürecinde lazer epilasyon yaptıranlar varmı. Çok zor oluyor hamileyken, ve şuan hormonların etkisiyle sanırım çok hızlı uzuyor kıllar :KK43:
Zararlı ışınlar yaymıyomu o bende yaptrmıştım önceden hamileyken olmaz dedi estetisyen

Kızlar ilaç kullanınız var mı benım doktor femamed dıye bı ılac verdı.folık astı+iyot+vitamin+çinko içeriyormuş

Yasin ya da emir kesin biri olacak inşallah :) ben erkek hissediyorum hep nedense bahsederken hep oğlum kelimesi çıkıyo ağzımdan :))) kız ismi bulamadım henüz :)
Benim oglumun ismide Emir Emirler yaramaz oluyor bilgin olsun canim banada cok dedilerde dinlemedim :( cani sagolsun tabi ama inaniyorum isim etkilerine

Biz hic isim dusunmedik henuz.oglumda kiz ismi dusunmustuk belinay yada tuana diye belki onlardan birini koyariz.bu arada benim sag kasik tarafimda batmalar oluyor normalmi acaba ?

Back