-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #33.281
bende izlemiyorum ama buna tuhaf bi zaafim var istanbullu gelin:)evet özellikle ikinma aninda deyim demiiiiNiye dogum animda sölee.bence daha romantik hahah aklina gelirse yadaa bebek oluncaa ben bakmiom tutk dizi dayanamiom hahah
canım hangi makinayi aldin nasil oluyo bilmiyorum ama memnun musun aldigindan ben daha almadim da araştırıyorumkizlar iyi geceler herkese bugun sütümü sağarken şunu farkettim 10dakika sonra sütüm ekşimiş gibi kokuyordu döktüm hemen kullanmadim ama neden boyle oldu kiy4zy4qmurum sen bu durumdan bahsetmistin acaba dedikleri dogru mu süt memede ekşime yapabilir mi ki ?
Aii istanbullu gelin bakionmuu nasil sevindim hamile oldugunubende izlemiyorum ama buna tuhaf bi zaafim var istanbullu gelin:)evet özellikle ikinma aninda deyim demiiii
cok buyuk ihtimalle yalancı sancidir canim oyle yokluyo cunkuAii istanbullu gelin bakionmuu nasil sevindim hamile oldugunu
Ikinmada aaklina gelirse evet cnmm orda duada edecezz kabul olunuor ins
Ya bel agrim gecmedi ve sol yumurtamm tuhaf agrio usutursunuz ya hareker edince agriio
Evet cnm bu yalanciysaa gercegi 100 katt deme aii bu bileee rahat edemior insan belim suan kopuorrrrrcok buyuk ihtimalle yalancı sancidir canim oyle yokluyo cunku
iki gun oncede ben oyleydim bel agrisi gene iyiydi bide boyle ikinma hissi geliyodu o an dedim ki ben bittim gerçekten zor olacagi belli ama bu kadar kisi doguruyosa biz kimiz ki yaniEvet cnm bu yalanciysaa gercegi 100 katt deme aii bu bileee rahat edemior insan belim suan kopuorrrrr
makina almadim canim elimle kendim sağiyorum arada gögüslerim cok dolunca almayi düşünmüyordum ama benim icinde almak şart oldu bugun nette araştirdim biraz avent almayi düşünüyorumcanım hangi makinayi aldin nasil oluyo bilmiyorum ama memnun musun aldigindan ben daha almadim da araştırıyorum
lansinosh diye baktim brnde tekli elektrikli de karar vermedim dahamakina almadim canim elimle kendim sağiyorum arada gögüslerim cok dolunca almayi düşünmüyordum ama benim icinde almak şart oldu bugun nette araştirdim biraz avent almayi düşünüyorum
simdi onada baktim onun fiyati daha uygunmuş onada bakarim ben alirken özellikleri okadar onemli degil benim icin süt sağsin yeter :)lansinosh diye baktim brnde tekli elektrikli de karar vermedim daha
Yaa bir Allaha sonra kendimize guvenmeniz lazimiki gun oncede ben oyleydim bel agrisi gene iyiydi bide boyle ikinma hissi geliyodu o an dedim ki ben bittim gerçekten zor olacagi belli ama bu kadar kisi doguruyosa biz kimiz ki yani
Ben ilkinde 17 aldım, doğumdan üç gün sonra 6sı gitmişti. Toplamda 2 ayda hepsi gitmişti. Bunda da 17 18 aldım yine. 5.gün sağlık ocağına gittiğimde 5i gitmişti. Ayın ikisinde aşı var o zaman belli olur toplamı.kizlar dogumdan sonra kac gunde kac kilo gidiyor ben 16kilo aldim korkuyorum biraz zir verirsem.diye ilk bebegim olacak
Canım bazı yiyecekler sütün kokusunu değiştiriyor. İlkinde soğan ve sarımsak yediğimde koku yapıyodu bir süre yemedim. Ama ekşimiş gibi kokmasından çok tadı önemli bence, ben geçen gün elime damlatıp baktım, içim rahat etmeyince. Bazen emzirirken sağa sola damlayıp kuruyunca ekşi kokuyo. Ama süt memede ekşimezmiş dr.ların açıklamalarını araştırdım. eskilere göre ekşiyo :)kizlar iyi geceler herkese bugun sütümü sağarken şunu farkettim 10dakika sonra sütüm ekşimiş gibi kokuyordu döktüm hemen kullanmadim ama neden boyle oldu kiy4zy4qmurum sen bu durumdan bahsetmistin acaba dedikleri dogru mu süt memede ekşime yapabilir mi ki ?
Özellikleri nasıl oluyo bilmiyorum bende ama çekim gücünün iyi olması gerek diye biliyorum. Göğsü boşaltabilmesi önemliymiş. Manuel lansinoh var bende, tamamen boşaltmıyo mesela. Sıktıgımda geliyo yinede.simdi onada baktim onun fiyati daha uygunmuş onada bakarim ben alirken özellikleri okadar onemli degil benim icin süt sağsin yeter :)
bak o olabilir iki gundur yediklerime dikkat etmedim canim ben tekrar dikkat etmeye devam etsem iyi olur ozaman icim rahat etti valla cok sagol canimBen ilkinde 17 aldım, doğumdan üç gün sonra 6sı gitmişti. Toplamda 2 ayda hepsi gitmişti. Bunda da 17 18 aldım yine. 5.gün sağlık ocağına gittiğimde 5i gitmişti. Ayın ikisinde aşı var o zaman belli olur toplamı.
Canım bazı yiyecekler sütün kokusunu değiştiriyor. İlkinde soğan ve sarımsak yediğimde koku yapıyodu bir süre yemedim. Ama ekşimiş gibi kokmasından çok tadı önemli bence, ben geçen gün elime damlatıp baktım, içim rahat etmeyince. Bazen emzirirken sağa sola damlayıp kuruyunca ekşi kokuyo. Ama süt memede ekşimezmiş dr.ların açıklamalarını araştırdım. eskilere göre ekşiyo :)
canim ben sağdıgım sütü vermiyorum bebege gögüslerde kalan sütü de bebek emer bitirir insallah. ama cekim gücüne bakarim alirken hangisi daha iyiyse onu alirim artikÖzellikleri nasıl oluyo bilmiyorum bende ama çekim gücünün iyi olması gerek diye biliyorum. Göğsü boşaltabilmesi önemliymiş. Manuel lansinoh var bende, tamamen boşaltmıyo mesela. Sıktıgımda geliyo yinede.
Tedirgin olursan bir iki damla sık tadına bak canım, bişey olmaz Allahın izniyle :)bak o olabilir iki gundur yediklerime dikkat etmedim canim ben tekrar dikkat etmeye devam etsem iyi olur ozaman icim rahat etti valla cok sagol canim
Sütü dolaba mı atıyosun canım yoksa sadece çok fazla aktıgından hafiflesinde emzireyim diye mi sağıyosun? Bebeğin genzine kaçıyo bazen çok fazla gelince, bende sağıp rahatlatıyım diyorum ama saklama poşeti almam lazım, ya da boşa gidecek..canim ben sağdıgım sütü vermiyorum bebege gögüslerde kalan sütü de bebek emer bitirir insallah. ama cekim gücüne bakarim alirken hangisi daha iyiyse onu alirim artik
benimde ilk gebeligim canim kac kiloyum bilmiyorum sali gunu tartilicam ama s uan hamile kaldigimdan daha zayif oldugum kesin 56 ile hamile kaldim.sali gunu tartida 50 yi gorecegime eminim gören erimişsin diyorkizlar dogumdan sonra kac gunde kac kilo gidiyor ben 16kilo aldim korkuyorum biraz zir verirsem.diye ilk bebegim olacak
sütün tadina baktim ama anlayamadim tam olarak tadinda bir ekşilik yok gibiydi .Tedirgin olursan bir iki damla sık tadına bak canım, bişey olmaz Allahın izniyle :)
Sütü dolaba mı atıyosun canım yoksa sadece çok fazla aktıgından hafiflesinde emzireyim diye mi sağıyosun? Bebeğin genzine kaçıyo bazen çok fazla gelince, bende sağıp rahatlatıyım diyorum ama saklama poşeti almam lazım, ya da boşa gidecek..
Masallah canım. Bendede aynı durum var. En azından dolaba atıyım diyorum ama buzlukta ne kadar saklanıyo bilmiyorum. Heryerde farklı yazıyo.sütün tadina baktim ama anlayamadim tam olarak tadinda bir ekşilik yok gibiydi .
ben saklamiyorum canim döküyorum direk cok fazla sütüm akiyor bebegimin kac defa genizine kacti bogulcak gibi oldu oyuzden sagiyorum ondan sonra veriyorum .
ben arastirdim biraz ama ne kadar dogru bilmiyorum internette buzlukta 3 ay saklanilabilir diyordu ama doktora sormak en iyisiMasallah canım. Bendede aynı durum var. En azından dolaba atıyım diyorum ama buzlukta ne kadar saklanıyo bilmiyorum. Heryerde farklı yazıyo.