2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Hayırlı olsun canım :) sağlıkla analı babalı büyütmek nasip olsun:)
Bende öyleydim canım son günlerde. İnsan beklentiye girdikçe stres yapıyor , gerginlk hat safhaya çıkıyor...
Geçecek inşallah , meri kurtulmuş darısıda size olsun kuzularım
Evet ya herkese çatasım var bugün. Hatta oturup hüngür hüngür ağlayıp depresyona giresim var. Hiç enerjim yok. Midem bulanıyor ağrım var uyku hali mevcut. Garip bigün bugün anlamadım gitti.. annemle eşim gözümün içine bakıyorlar bişi mi oldu diye yanlarında otursam onlara bile sinir olcam az kaldı

Sabır canım sabır... Bebeğinle beraber geçecek inşallah hepsi...

merhaba kizlar dogum yapan arkadaslar hayirli olsun insllh darisi doguramayan arkadaslara insallah .biz bugun 15 gunluk olduk cok sukur. zaman cok cabuk geciyor.

meriiiii canimm cook sevindim hayırlı olsun detaylari bekliyoruz dikisin oldu mu sonra aciyo mu falan:)
Canım tek elimde bebişle yazması zor oluyor. Dün ilk gecemiz uykusuz geçirdik :) o yüzden telefonu çok alamıyorum :)
Dikişten korktum ilk 8saat çişimi yapmadım acıyacak die ama çok şükür acımadı. Korkulacak bir şey yok :)

Kızlar ana dizi kullanan var mı??oturma odasında bebisi nerde yatiriyosnz
Ben diğer bebelerde kullandım canım ama şuan koyamıyorum çok
Abilerinden korkuma , bilmeyerek bişey falan düşürürler fırlatırlar diye.
Ama kolaylık oluyor , ben memnundum . Sende başka bebek yoksa kullanabilirsin korkmadan :)

Kızlar sütümün tadına baktım. Anne sütü şekerli olmuyomuydu yaaa , garip bir tadı var yağlı gibi ama şekerli değildi.
Niye acaba?
Yeni yeni sıvılaşıyor ondan mıdır?ki endişelendim tuzlu gibi olunca. Varmı aranızda kendi sütünün tadına bakan ?

ay ne guzel atlattin sen canim ya tadini cikar uykunuz olur inşallah

Kızlar merhaba geçen hafta bugün bnde doğum yaptımbebisi gelen tüm annelere geçmiş olsun rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin insallahh benim sorunum kabızlık arkadaşlar benim gibi olan varmı kayisi hoşaf yesillik bol su hepsini denedim hatta zeytinyağı bile ictim napcsm bilmiyorum önerileriniz varmı

Şekerli olmaz. Ben Oncekilerden hatırlıyorum bunu nasıl iciyorlar tatsız tuzsuz bişey demiştim. . Normaldir merak etme.. annelik zor meslek.. hep biseymi var ne olduki diye düşünmekten Yaslaniyoruz galiba...

Kızlar 3 çocuklu hayat çok zor. Bunlar büyüyene kadar ben bastonla gezerim .insallah kızım abileri gibi olmaz

Evet çok zor ama güzel. . Eskiden nasıl dogurup 5-6 tane buyutuyorlarmis anlamıyorum. Hadi bakımını geçtim hamileliği de zor. İş güç arasında nasıl yapmışlar masallah . Rabbim yardımcımız olsun inşallah. ..

Gözün aydın. Güle güle büyüt bebeğini. .
Doğum sonrası zor oluyo kabızlık evet.. ama normal diye biliyorum. Normal doğum yapmışsan özellikle doğum esnasında basur bile çıkabiliyor. Bol sıvı tüket ve bebekler için kullanılan duphalac şurubu var ondan kullanabilirsin çok rahatlatır. . Allah kolaylik versin..

Yok canım ilk çocuk işte ,bende alayim diyorum da emin olamadim pusete koyuyor bazısı ama çocuk iki büklüm oluyo onda ben sevmedim ,ana dizini kaç aya kadar kullanabildin sen

Yok canım ilk çocuk işte ,bende alayim diyorum da emin olamadim pusete koyuyor bazısı ama çocuk iki büklüm oluyo onda ben sevmedim ,ana dizini kaç aya kadar kullanabildin sen
canim benimde ilk olacak kismetse de bilmedigimden sorucam biz travel sistem bebek arabasi aldik evde ilk aylarda arabayla ana kucaginda durdurmayi dusunuyodum oyle cok durmuyolar mi illa ekstra baska ni seyde mi almak lazım

Şekerli olmaz. Ben Oncekilerden hatırlıyorum bunu nasıl iciyorlar tatsız tuzsuz bişey demiştim. . Normaldir merak etme.. annelik zor meslek.. hep biseymi var ne olduki diye düşünmekten Yaslaniyoruz galiba...
Öylemi:) sağolsun felaket tellalı bi kv var.
Ona sordum oda acımış, tuzlanmış olabilir dedi . Takmayım diyorum yine takıyorum.:)
Hadi bacım senide yollayalım bu günlerde doğuma hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…