2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kizlar gunluk evde neler ediorsunuz yatiormusunuz geziormusunuz alisveris falan
Çatı ağrım azaldığından beri ben hep ayaktayım canım ya bi misafir geliyor ya biz bi yere gidiyoruz :) emzirme gaz uykusuzluk derdi olmadan son günlerin tadını çıkar diyor herkes bende öyle yapıyorum :)

ben gece hep yatarak enziriyorum çok rahat oluyor valla [/QUOTE]
Benim de yatarak emzirmeye başlamam lazım geceleri çok zor oluyor gerçekten oturarak emziriyorum

Aynen hiç bişeye yetisemiyorumhele sabah ogleye kadar anca kahvaltı firsati buluyoruz digerlerinde bu kadar yoğun değildim 3. Çocuk farkliymis bide uykusuzluk çok zor . Yinede çok şükür minigimin bi gülüşüne yeter

Evet 41+2 de dogurmustum suniyle. Buda öyle olacak heralde(
Benim ilk olunca kıyaslama da yok, aa diğeri böyleydi gibi bişi de diyemiyorum :/ sadece bekliyorum.. sağlık dilemekten başka bişi yapamıyoruz zaten. Az kaldı artık sonsuza kadar orda duramayacak minnoşlar nasıl olsa

Kuzum doğdu doğacak derken yeni sıkıntılar başladı bile desene :)
Ya ben korseyi ne yaptın onu merak ediyorum

7-8 kaka mi?emin msn canım eğer boyleyse benim oğlum doğduğundan beri aç
Bana da 7-8 fazla geldi oğlum en fazla bir günde 2 kez yapti genelde bir kez yapiyor yapmadığı da oluyor. Ilk kontrolde kilo almıştı bakalım haftaya 1.ayimiz doluyor kilomuz kac oldu merak ediyorum.

Ayy şimdiden sıkıntı basıyor benii.. hangisine bakıcam diyee..
Allah kolaylik versin sanada. Bebegine sakinlik versin inş. .

Bana da 7-8 fazla geldi oğlum en fazla bir günde 2 kez yapti genelde bir kez yapiyor yapmadığı da oluyor. Ilk kontrolde kilo almıştı bakalım haftaya 1.ayimiz doluyor kilomuz kac oldu merak ediyorum.
Benimki ilk hafta kilo vermişti sarilik olmuştu zaten zor yiyodu,bixim de bu hafta kontrolumuz var kilosunu çok merak ediyorum inşaallah yeteri kadar almistr kuzum

Sorma sorma kahvaltılar banada çok zor geliuor :) kendim olsam sallıcam ama diğerleride bekliyor yatır kaldır bırak emzir kahvaltı hazırla sabah olurken korkuyorum valla
Uykusuzluğu söylemeyim bile.
Ama canları sağolsun, geçecek inşallah..

Kuzum doğdu doğacak derken yeni sıkıntılar başladı bile desene :)
Ya ben korseyi ne yaptın onu merak ediyorum
Şuan içine girebilecek gibi değilim canım yaaa :) kilo kalmadı sayılır ama lak diye bi göbek var.
Bende rahim kasılmalarından gözümü açamıyorum deneyemedim. O ağrılar geçince içine girmeye çalışcam ünşallah :):)
Sende hayırla kurtul inşallah artık canım yaaa zamanı geldi prensesinin...

Kızlar kanamanız ne durumda ?? Halâ pıhtı geliyor mu?
Bende geliyor lavaboya oturdukça içimde parça falanmı kaldı acaba diye korkuyorum. Diğerlerinde böyle olmamıştımm.
Yoksa daha erken mi bugün üçüncü gün.

Canim benden çok nadir lavaboda goruyorum pihtiyi. Bende n doğum yaptigimdan belli hiç kırmızı kan çıkmadı neden acaba hep sulu hafif pembe ve kahve sulu oluyor diğer dogumlarimda kirmiziydi şimdi niye böyle acaba. Benim gibi olan varmı ?

Kansızlığın varmıydı canım?
Ama bazı annelerde oluyor diye biliyorum , lohusalığı bitince özellikle aadetten kesilenlerde diye.

Sizin de son adet 21 haziran mı?
Benim de 40+2 şuanda ve Halen gelmedi
Ne düşünüyorsunuz veya ne yapıyorsunuz gelmesi için?

Tamam canım sağol bende o şekilde yapıyodum hep ama akrabaların sözleriyle dğiştirmiştim düzeni. En iyisi bildiğim gibi devam etmekmiş:) bizimde 2sinde kontrol, inşallah iyidir gidişatlarımız :)
Benim ilkinde normal kanama oluyodu, bunda parça parça geldi resmen. Bir hafta kadar sürmüştür. Sonrada kanama kesildi, iki güne bir geldi boşalır gibi. Bu aralar pembemsi gibi gelip gidiyo arada. Tam dört haftalık olduk ve saçma sapan geldi kanama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…