- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #33.301
Aynen bende öyle okudum canım ama bu forumda okuduğum bir yazıda buzluğun orta kısmında 4 hafta.. Yazıyodu. Sağlık ocağına gittiğimde de bi sorayım duruma göre atarım dolaba.ben arastirdim biraz ama ne kadar dogru bilmiyorum internette buzlukta 3 ay saklanilabilir diyordu ama doktora sormak en iyisi
Gözünaydın canımm, hayırlı olsun, analı babalı sağlıcakla büyüsün inşallah :)Kızlar suni sancı ile normal doğum yaptım. Sabah 7buçkta yatışım yapıldı. Geldiğimde 1cm açıklık vardı. 12:55de doğumhaneye girdik 13:07de doğdu kızım. Epidural vs hiç bişi almadım. Yatarken sancılar çok zor geliodu. Ayaktaydım sürekli. Son 1saat zor oldu gerçekten sancılar ama öncesi rahattı. Daha detaylı yazarım kızlar. Şu an iyiyiz. Göğüs ucum olmadığı için ilk alırken zorlanıyor. Tutunca emiyor ama tutana kadar zor oluyor. annem veriyor ağzına memeyi ben tek veremiyorum henüz.
Kızlar suni sancı ile normal doğum yaptım. Sabah 7buçkta yatışım yapıldı. Geldiğimde 1cm açıklık vardı. 12:55de doğumhaneye girdik 13:07de doğdu kızım. Epidural vs hiç bişi almadım. Yatarken sancılar çok zor geliodu. Ayaktaydım sürekli. Son 1saat zor oldu gerçekten sancılar ama öncesi rahattı. Daha detaylı yazarım kızlar. Şu an iyiyiz. Göğüs ucum olmadığı için ilk alırken zorlanıyor. Tutunca emiyor ama tutana kadar zor oluyor. annem veriyor ağzına memeyi ben tek veremiyorum henüz.
Cok sevindim cnmm yaaa neguzel bakkk darisi bizlere insKızlar suni sancı ile normal doğum yaptım. Sabah 7buçkta yatışım yapıldı. Geldiğimde 1cm açıklık vardı. 12:55de doğumhaneye girdik 13:07de doğdu kızım. Epidural vs hiç bişi almadım. Yatarken sancılar çok zor geliodu. Ayaktaydım sürekli. Son 1saat zor oldu gerçekten sancılar ama öncesi rahattı. Daha detaylı yazarım kızlar. Şu an iyiyiz. Göğüs ucum olmadığı için ilk alırken zorlanıyor. Tutunca emiyor ama tutana kadar zor oluyor. annem veriyor ağzına memeyi ben tek veremiyorum henüz.
Sen gitmedinmi kizzz senin kizz nazliii cok gelin cikarkendeee oglan evi yandi hahhha benimkide inatttt anasinii canini yakioorrrGözünaydin.. Rabbim güle güle büyütmeyi nasip etsin.. darısı bize artık.. doguralim bir an önce..
Sen gitmedinmi kizzz senin kizz nazliii cok gelin cikarkendeee oglan evi yandi hahhha benimkide inatttt anasinii canini yakioorrr
Hahhah burda 41 de suni vererek dogurtuyorlar eskiden 42 mis simdi 41 niyesi ins gerek kalmaz kendi sancimizla acilmamizla olur hersey ins Rabbim buyuk az kaldi deme sen mart annesi olamion nisan nisandekilere mart oluor tek tek41 doldurayim öyle dogurcam..
Hahhah burda 41 de suni vererek dogurtuyorlar eskiden 42 mis simdi 41 niyesi ins gerek kalmaz kendi sancimizla acilmamizla olur hersey ins Rabbim buyuk az kaldi deme sen mart annesi olamion nisan nisandekilere mart oluor tek tek
Hahhah bende öle hiz ediomm bakalimm annem.var sukur yanimdaBen kendimi 41 e alistirdim. . Sanci gelsede yalancidir bu diyebilecek kivamdayim yanii. Sağlıklı olsun da bir hafta daha tasiyacagim artık. . Sen benden önce dogurursun. Hayirlisiyla...kapıları ben çekip cikicam burdan..
Canım 21. Gün bugün açık renk kanamalar ara ara devam ediyor bende. Ilk hafta çok yoğundu kanamalar parca da gelmişti. Bence normal senin durumun.Kızlar kanamanız ne durumda ?? Halâ pıhtı geliyor mu?
Bende geliyor lavaboya oturdukça içimde parça falanmı kaldı acaba diye korkuyorum. Diğerlerinde böyle olmamıştımm.
Yoksa daha erken mi bugün üçüncü gün.
Canım bende lansinoh var ben memnun kaldımlansinosh diye baktim brnde tekli elektrikli de karar vermedim daha
Evet canım normal bekliyorum :) sezeryan olsa çoktan yarı kırkı bile çıkardı herhalde :))) bende de bugün bi ruhsal çöküntü var. Konuşmak bile istemiyor canımBen agirlastim yemek bile sor yapiom yaa
Seninde normal beklion deme dogum
Bende öyleydim canım son günlerde. İnsan beklentiye girdikçe stres yapıyor , gerginlk hat safhaya çıkıyor...Evet canım normal bekliyorum :) sezeryan olsa çoktan yarı kırkı bile çıkardı herhalde :))) bende de bugün bi ruhsal çöküntü var. Konuşmak bile istemiyor canım
Evet canım benim de sat 21 haziran. Bişi düşünemiyorum artık Çarşamba mecbur gelecek tek bildiğim bu :) seninkide kız mı ?? Baya nazlı çıktı bu mart bebeleri ki artık Nisan bebesi dicem :)) şimdiye kadar yürüdüm pilates yaptım zumba yaptım evde oturdum kalktım içim dışım hurma oldu. Artık bıraktım bişi yapmıyorum canımSizin de son adet 21 haziran mı?
Benim de 40+2 şuanda ve Halen gelmedi
Ne düşünüyorsunuz veya ne yapıyorsunuz gelmesi için?
Bence de denge filankalmadı bozuldu kesin :) göbeğim bile küçüldü sankiBana kalsa her gece doguruyorum. Bazen belimden bazen kasıktan sancı geliyormuş gibi geliyor. Ama dinlenince geçiyor.. artık psikolojik sancılar çekiyorum. Karın ağrım vardı sürekli geçmeyen oda geçti iki gündür.. sona doğru agirlasmak lazım ben hafifliyorum gibi geliyor bazen.. dengelerin bozuldu galiba
Canım Sağlık bakanlığının önerisine göreAynen bende öyle okudum canım ama bu forumda okuduğum bir yazıda buzluğun orta kısmında 4 hafta.. Yazıyodu. Sağlık ocağına gittiğimde de bi sorayım duruma göre atarım dolaba.