2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
ben arastirdim biraz ama ne kadar dogru bilmiyorum internette buzlukta 3 ay saklanilabilir diyordu ama doktora sormak en iyisi
Aynen bende öyle okudum canım ama bu forumda okuduğum bir yazıda buzluğun orta kısmında 4 hafta.. Yazıyodu. Sağlık ocağına gittiğimde de bi sorayım duruma göre atarım dolaba.

Kızlar suni sancı ile normal doğum yaptım. Sabah 7buçkta yatışım yapıldı. Geldiğimde 1cm açıklık vardı. 12:55de doğumhaneye girdik 13:07de doğdu kızım. Epidural vs hiç bişi almadım. Yatarken sancılar çok zor geliodu. Ayaktaydım sürekli. Son 1saat zor oldu gerçekten sancılar ama öncesi rahattı. Daha detaylı yazarım kızlar. Şu an iyiyiz. Göğüs ucum olmadığı için ilk alırken zorlanıyor. Tutunca emiyor ama tutana kadar zor oluyor. annem veriyor ağzına memeyi ben tek veremiyorum henüz.

Gözünaydın canımm, hayırlı olsun, analı babalı sağlıcakla büyüsün inşallah :)

Gözünaydin.. Rabbim güle güle büyütmeyi nasip etsin.. darısı bize artık.. doguralim bir an önce..

Cok sevindim cnmm yaaa neguzel bakkk darisi bizlere ins

Hahhah burda 41 de suni vererek dogurtuyorlar eskiden 42 mis simdi 41 niyesi ins gerek kalmaz kendi sancimizla acilmamizla olur hersey ins Rabbim buyuk az kaldi deme sen mart annesi olamion nisan nisandekilere mart oluor tek tek

Ben kendimi 41 e alistirdim. . Sanci gelsede yalancidir bu diyebilecek kivamdayim yanii. Sağlıklı olsun da bir hafta daha tasiyacagim artık. . Sen benden önce dogurursun. Hayirlisiyla... kapıları ben çekip cikicam burdan..

Ben kendimi 41 e alistirdim. . Sanci gelsede yalancidir bu diyebilecek kivamdayim yanii. Sağlıklı olsun da bir hafta daha tasiyacagim artık. . Sen benden önce dogurursun. Hayirlisiyla... kapıları ben çekip cikicam burdan..
Hahhah bende öle hiz ediomm bakalimm annem.var sukur yanimda
Dun fenaydi ayaktayimm basinc var karnim sert diom bölemi acabaaa bu gidisle evde esim ebe olcak hahhaha
Ins herkes dogursundaa artik gaz su bu uykusuz geceler yazariz hahha

Canım 21. Gün bugün açık renk kanamalar ara ara devam ediyor bende. Ilk hafta çok yoğundu kanamalar parca da gelmişti. Bence normal senin durumun.

Evet canım normal bekliyorum :) sezeryan olsa çoktan yarı kırkı bile çıkardı herhalde :))) bende de bugün bi ruhsal çöküntü var. Konuşmak bile istemiyor canım
Bende öyleydim canım son günlerde. İnsan beklentiye girdikçe stres yapıyor , gerginlk hat safhaya çıkıyor...
Geçecek inşallah , meri kurtulmuş darısıda size olsun kuzularım

Sizin de son adet 21 haziran mı?
Benim de 40+2 şuanda ve Halen gelmedi
Ne düşünüyorsunuz veya ne yapıyorsunuz gelmesi için?
Evet canım benim de sat 21 haziran. Bişi düşünemiyorum artık Çarşamba mecbur gelecek tek bildiğim bu :) seninkide kız mı ?? Baya nazlı çıktı bu mart bebeleri ki artık Nisan bebesi dicem :)) şimdiye kadar yürüdüm pilates yaptım zumba yaptım evde oturdum kalktım içim dışım hurma oldu. Artık bıraktım bişi yapmıyorum canım

Bence de denge filankalmadı bozuldu kesin :) göbeğim bile küçüldü sanki

Aynen bende öyle okudum canım ama bu forumda okuduğum bir yazıda buzluğun orta kısmında 4 hafta.. Yazıyodu. Sağlık ocağına gittiğimde de bi sorayım duruma göre atarım dolaba.
Canım Sağlık bakanlığının önerisine göre
Buzdolabı rafında 72 saat
Tek kapaklı buzdolabının buzluğunda yaklaşık -7 -2 arasında 3 hafta
2 kapaklı buzdolaplarının buzluğunda 3 aya kadar yaklaşık -18 derecede
Derin dondurucuda-18in altında 6aya kadar saklayabiliyorsunun anne sütünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…