-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #33.261
Ai ben veremessemm.kiyafetlerim.olmiyacak.hic glbek yoktu 53 tummm suna 70 kusurr korkudsn bakmiommmm hahhakizlar dogumdan sonra kac gunde kac kilo gidiyor ben 16kilo aldim korkuyorum biraz zir verirsem.diye ilk bebegim olacak
20 kilo aldım dogimdan eve geldiğimde sadece 3 kilo gitmiştikizlar dogumdan sonra kac gunde kac kilo gidiyor ben 16kilo aldim korkuyorum biraz zir verirsem.diye ilk bebegim olacak
bünyeye bağlı biraz bu durum, ben 14 kilo almıştım Doğum yapalı 25 gün oldu 12 kilosu gittikizlar dogumdan sonra kac gunde kac kilo gidiyor ben 16kilo aldim korkuyorum biraz zir verirsem.diye ilk bebegim olacak
Neguzel telaslar yaa bende prensesimi kavusayimm teyzelerde sabaha kadar uyumasin raziyim ona bakayimmm ilk oluncaaa tabiiii
Sizin bugün kaçta?
Ben de 40+2 yim bekliyoruz biraz daha ama bebek büyüyor bir taraftan da
Hahahha aii teyzelerii benimkide 38+2 de 2610gr sizce kac gr alir daha 3 ce gecmesinde bukadar bile beklemiordunn piskolojim iste hahahaDur kız öyle deme dua saatine denk gelir sabahlara kadar uyumaz sonra.. gece uykusuzluğu ayrı zor... Sağlıklı sıhhatli gelsinler ins..
Hahahha aii teyzelerii benimkide 38+2 de 2610gr sizce kac gr alir daha 3 ce gecmesinde bukadar bile beklemiordunn piskolojim iste hahaha
Senin agrin yokmu hic cnm
Benim belim agrioo ama sol yumurtamda ama.usutme agrisi sanirimm
Belki ondan olabilir o zaman. Bemimkide 12 den 10 a düşmüştü doğuumdan hemen önce. Şimdi daha fazla kan kaybettikHamilelik boyunca vardı .degerim hep 10 du .
Bence , ebeler üzerimize çıkıp plasenta parçalandığı içün böyle olduk bu sefer.Tamam canım sağol bende o şekilde yapıyodum hep ama akrabaların sözleriyle dğiştirmiştim düzeni. En iyisi bildiğim gibi devam etmekmiş:) bizimde 2sinde kontrol, inşallah iyidir gidişatlarımız :)
Benim ilkinde normal kanama oluyodu, bunda parça parça geldi resmen. Bir hafta kadar sürmüştür. Sonrada kanama kesildi, iki güne bir geldi boşalır gibi. Bu aralar pembemsi gibi gelip gidiyo arada. Tam dört haftalık olduk ve saçma sapan geldi kanama :)
Hahahha benimsuan var ama.yumurtalik agrim ve karin ama.usutunce böle oluorum.ben evde usutuomm tovbeeeeBana kalsa her gece doguruyorum. Bazen belimden bazen kasıktan sancı geliyormuş gibi geliyor. Ama dinlenince geçiyor.. artık psikolojik sancılar çekiyorum. Karın ağrım vardı sürekli geçmeyen oda geçti iki gündür.. sona doğru agirlasmak lazım ben hafifliyorum gibi geliyor bazen.. dengelerin bozuldu galiba
Ben varım.kimse yok mu kizlar doğuramayanlarda:)
Bende varim.ama.bilmiom.bu ne belim agrioo agdet agri vardi gecti ama.ayaga kalkinca sertlesme degilde usutme.gibi tuhaf birsex yatinca gecioo bu nedirrr acabakimse yok mu kizlar doğuramayanlarda:)
39+6 Oluyorum on dk sonra:)Ben varım.
40+2 deyim
Siz ?
canim senin daha var amadogurmana gec kalmış diilsin sen:)bi takip et bakalim var mi acilman falanBende varim.ama.bilmiom.bu ne belim agrioo agdet agri vardi gecti ama.ayaga kalkinca sertlesme degilde usutme.gibi tuhaf birsex yatinca gecioo bu nedirrr acaba
Hic bakilmadiki cnm birda taki sancin.olcak gidecem iki kere mi ne baliorlar acilmaya nst ye baglanion dogumcanim senin daha var amadogurmana gec kalmış diilsin sen:)bi takip et bakalim var mi acilman falan
her memleket baska demek ki ilk dogum mu ben gibi senindeHic bakilmadiki cnm birda taki sancin.olcak gidecem iki kere mi ne baliorlar acilmaya nst ye baglanion dogum
Hollanda böle almanyada bakiliorda bura öke arkadaslari sordum doguranlari aynisi dioor bakilmio
Niye dogum animda sölee.bence daha romantik hahah aklina gelirse yadaa bebek oluncaa ben bakmiom tutk dizi dayanamiom hahahduygusalligim ustumde esime bi mektup mu yazsam acaba dogumdan sonra vermek icin nasil olur ki:)turk dizisinin ustumdeki etkisi bu gece bu oldu:))