2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
kizlar dogumdan sonra kac gunde kac kilo gidiyor ben 16kilo aldim korkuyorum biraz zir verirsem.diye ilk bebegim olacak

kizlar dogumdan sonra kac gunde kac kilo gidiyor ben 16kilo aldim korkuyorum biraz zir verirsem.diye ilk bebegim olacak
20 kilo aldım dogimdan eve geldiğimde sadece 3 kilo gitmiştibi ay oldu dikkat ediyorum yediklerime şuan 10 gitti 10 kaldı ama bi haftadır yerimde sayıyorum bugun de bi tepsi sutlu Nuriye yaptım bi kaç gün diyete ara

Dur kız öyle deme dua saatine denk gelir sabahlara kadar uyumaz sonra.. gece uykusuzluğu ayrı zor... Sağlıklı sıhhatli gelsinler ins..
Hahahha aii teyzelerii benimkide 38+2 de 2610gr sizce kac gr alir daha 3 ce gecmesinde bukadar bile beklemiordunn piskolojim iste hahaha
Senin agrin yokmu hic cnm
Benim belim agrioo ama sol yumurtamda ama.usutme agrisi sanirimm

Hahahha aii teyzelerii benimkide 38+2 de 2610gr sizce kac gr alir daha 3 ce gecmesinde bukadar bile beklemiordunn piskolojim iste hahaha
Senin agrin yokmu hic cnm
Benim belim agrioo ama sol yumurtamda ama.usutme agrisi sanirimm

Bana kalsa her gece doguruyorum. Bazen belimden bazen kasıktan sancı geliyormuş gibi geliyor. Ama dinlenince geçiyor.. artık psikolojik sancılar çekiyorum. Karın ağrım vardı sürekli geçmeyen oda geçti iki gündür.. sona doğru agirlasmak lazım ben hafifliyorum gibi geliyor bazen.. dengelerin bozuldu galiba

Bence , ebeler üzerimize çıkıp plasenta parçalandığı içün böyle olduk bu sefer.
Diğerinde bende senin gibiydim. Belkü normaldir ama benim aklıma o geldi :)

Hahahha benimsuan var ama.yumurtalik agrim ve karin ama.usutunce böle oluorum.ben evde usutuomm tovbeeee
Hahhaha az kaldi az doguracan cikacak bir zaman ama iste ins kendi sancimiz kendi acilmamizlaaa insaAllah

canim senin daha var amadogurmana gec kalmış diilsin sen:)bi takip et bakalim var mi acilman falan
Hic bakilmadiki cnm birda taki sancin.olcak gidecem iki kere mi ne baliorlar acilmaya nst ye baglanion dogum
Hollanda böle almanyada bakiliorda bura öke arkadaslari sordum doguranlari aynisi dioor bakilmio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…