-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #33.221
Oy oy tutuluyor her tarafım en az yarım saat sürüyor. Yatarak da emzirmeyi beceremedim. Allah sabır versin hepimize. Canım bu arada sen d vitaminine başladın mı bi yan etkisi oldu mu bebişe?Bebek bırakana kadar tek göğüste kalıncakmış canım, aynı anda iki göğüs verilmicekmiş. Eğer göğüste süt biterde yetmezse o zaman diğerine geçilecekmiş
Kızlarrr emzirmeyle ilgili sorularım geliyor lütfen cevaplayalım:)
Bebeğim 20 günlük her emzirmede tek meme veriyorum genelde 15-20 dakika tutuyorum. Sizler nasıl yapıyorsunuz kaç dakika emziriyorsunuz ?
Evet canım valla çaresiz kalıyorum o ıkındkca.canim bende her seferinde tek gogsumu veriyorum.bazen 5 dakika duruyor bazen yarım saati biliyo tabi o zaman yavaş yavaş iciyo dinlene dinlene .yoksa 25 dakika durmadan ceken bebek var mıdır ki.bence en fazla 10 dakikada alacağını alıyorlardir.kilo alımını bilsek ona gore doyuyo doymuyo dicez de şimdi hiç bi fikrim yok
Günaydın güzel anneler.allahim bu cuma gününde hepimizin gönlüne göre versin inşallah.dogum yapamayan anneler tez vakitte yavrularına sağlıkla kavussunlar.biz büyüyoruz çok şükür.bir sağlık problemimiz yok ama 11.gün hâlâ göbek düşmedi.doktora girsem mi bilemedim.cocugun bi sıkıntısı yok göbekte kuruyor günden güne.sizinki ne durumda bir sorayim dedim
Evet canım valla çaresiz kalıyorum o ıkındkca.canim bende her seferinde tek gogsumu veriyorum.bazen 5 dakika duruyor bazen yarım saati biliyo tabi o zaman yavaş yavaş iciyo dinlene dinlene .yoksa 25 dakika durmadan ceken bebek var mıdır ki.bence en fazla 10 dakikada alacağını alıyorlardir.kilo alımını bilsek ona gore doyuyo doymuyo dicez de şimdi hiç bi fikrim yok
Hadi hayırlısı canım Allah yardımcın oldun sağlıkla kavuş bebişine haberlerini bekliyoruz :)İnşallah cnm. Şu an suni sancı veriliyor. Bekliyoruz bakalım :)
Henüz doğuramayanlar kervanındayım suni sancı alıyorum. İnşallah bugün biter hasret :)
Yatışım yapıldı cnm 40+6bugün
Bende Çarşamba 41 +0 oluyorum canım hakkımızda hayırlısı inşallah :) sağlıkla gelsinler de.. senin diğerleri de mi geç gelmişti böylePerşembe ye tekrar randevu.. o vakte kadar bende 40+6 oluyorum zaten.. gelmezse kendi isteğiyle suni verecek. .
Bende öyle biliyorum canım kendi bırakana kadar tek meme veriyorum yağlı olan sütü alamıyorlar yoksa, bizde kilo alımı gayet iyiBebek bırakana kadar tek göğüste kalıncakmış canım, aynı anda iki göğüs verilmicekmiş. Eğer göğüste süt biterde yetmezse o zaman diğerine geçilecekmiş
ben gece hep yatarak enziriyorum çok rahat oluyor vallaOy oy tutuluyor her tarafım en az yarım saat sürüyor. Yatarak da emzirmeyi beceremedim. Allah sabır versin hepimize. Canım bu arada sen d vitaminine başladın mı bi yan etkisi oldu mu bebişe?
Başlamam gerekiyodu ama başlamadım canım. Bu ara başlıcam. Oğlumda ilk verdiğimde huzursuzlanmıştı, sonraki günler alıştığından mıdır nedir uyumuştu.Oy oy tutuluyor her tarafım en az yarım saat sürüyor. Yatarak da emzirmeyi beceremedim. Allah sabır versin hepimize. Canım bu arada sen d vitaminine başladın mı bi yan etkisi oldu mu bebişe?
Kilo alımını neye göre takip ediyosun canım? Çiş ve kakaya göre bakarsam çiş iyi ama kaka yapamadığı zamanlarda oluyor. O yüzden illaki tarttırmak mı gerek? Bir de mesela beş dk emip bırakıyor göğsü, bakıyorum halen dolgun. Ama uyanmıyor, bir ikş saat sonra tekrar emmek istediğinde aynı göğsü mü vermeliyim?Bende öyle biliyorum canım kendi bırakana kadar tek meme veriyorum yağlı olan sütü alamıyorlar yoksa, bizde kilo alımı gayet iyi
ben gece hep yatarak enziriyorum çok rahat oluyor valla
Maşallah canım, Allahın izniyle sıklaşır inşallah sancıların, kendiliğinden gelir bebişin :)Kızlar şimdi çıktım kontrolden 3600 olmuş kızım masAllah . Doktor 3900 den sonra sezaryan dusunebiliyoruz dedi nstde sancı cikti ama 20 dakika aralıklarla dedi biz bunun 5 dakikaya düşmesini bekliyecegiz cumartesi pazar Ben Senden ümitliyim olmazsa pazartesi kesin gel dedi zaten belden ağrı hissediyorum ilk defa bakalımhayırlısı :)
göğsü boşaltmamışsa yine o göğüsten başlamak gerek galiba veya sağıp boşaltabilirsin. Bizim ki genelde boşaltıyor tek göğsü bazen bırakıyor sonra tekrar emmek isterse bende bakıyorum o göğüs boşsa diğerini veriyorum. Biz 1 haftalıkken tartılmıştık en son o zamanda yarım kilo almıştı çok iyi demişlerdi. Arada dijital tartıda tartılıyoruz beraber :) tabi kilosu tam net belli olmuyor ama kilo alıp almadığını anlıyorsun 4 Nisanda aşı be kontrolümüz var o zaman net anlarız :)Başlamam gerekiyodu ama başlamadım canım. Bu ara başlıcam. Oğlumda ilk verdiğimde huzursuzlanmıştı, sonraki günler alıştığından mıdır nedir uyumuştu.
Kilo alımını neye göre takip ediyosun canım? Çiş ve kakaya göre bakarsam çiş iyi ama kaka yapamadığı zamanlarda oluyor. O yüzden illaki tarttırmak mı gerek? Bir de mesela beş dk emip bırakıyor göğsü, bakıyorum halen dolgun. Ama uyanmıyor, bir ikş saat sonra tekrar emmek istediğinde aynı göğsü mü vermeliyim?
Hadi bakalım Can'ım bir avazda Kavus yavrucuğuna guzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninleİnşallah cnm. Şu an suni sancı veriliyor. Bekliyoruz bakalım :)
Henüz doğuramayanlar kervanındayım suni sancı alıyorum. İnşallah bugün biter hasret :)
Yatışım yapıldı cnm 40+6bugün
Bizimde 8. Gun oldu CNm düşmedi oğlumuzda 12. Gun düşmüştü sanirim. Normal bence. Biz 4. Gunden beri yıkıyoruz gun asiri. Ztn hastanede de yıkadılar biziM bebisiGünaydın güzel anneler.allahim bu cuma gününde hepimizin gönlüne göre versin inşallah.dogum yapamayan anneler tez vakitte yavrularına sağlıkla kavussunlar.biz büyüyoruz çok şükür.bir sağlık problemimiz yok ama 11.gün hâlâ göbek düşmedi.doktora girsem mi bilemedim.cocugun bi sıkıntısı yok göbekte kuruyor günden güne.sizinki ne durumda bir sorayim dedim
Doyduğunu gösteren faktör cisi CNm.Kaka doyma belirtisi olamaz oglumda haftada bir kaka yapardı aydı 2 kg alıyordu anne sütüyleDoyup doymadigi yaptığı kakadanda anlaşılıyor canım günde 7 8 kere kaka yapıyorsa doyuyor demektir
Ay inşAllah canim benim ya bende çok istiyorum :)Maşallah canım, Allahın izniyle sıklaşır inşallah sancıların, kendiliğinden gelir bebişin :)
7-8 kaka mi?emin msn canım eğer boyleyse benim oğlum doğduğundan beri açDoyup doymadigi yaptığı kakadanda anlaşılıyor canım günde 7 8 kere kaka yapıyorsa doyuyor demektir
Hadi hayırlısı canım Allah yardımcın oldun sağlıkla kavuş bebişine haberlerini bekliyoruz :)
Bende Çarşamba 41 +0 oluyorum canım hakkımızda hayırlısı inşallah :) sağlıkla gelsinler de.. senin diğerleri de mi geç gelmişti böyle
7-8 kaka mi?emin msn canım eğer boyleyse benim oğlum doğduğundan beri aç