2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Oncelikle hayirlibilsn cnm bnde oylebyapacagim beklemek zor ama ikisini bir gorcm insallah
kesinlikle en mantıklısı bu ikisini bir arada görmek en iyisi
yoksa ikide bir gidip heyecan yapmamk stres yapmak gereksiz
ilk olunca böyle düşünemiyor heyecan yapıyor insan
birde su kan testini tekrarlatmak mesela
artmadı diyelim ne olucak mesela yapılacak hiçbişey yok ki
ANNE karnındaki bebege hiç kimse müdahale edemez
yapılacak bişey yok zaten
düzenli kontrollerimizi yaptırıp sabırlı olamk lazım
bende 7. haftada gidip görmek ve duymak istiyorum allahın izniyle
ikincide öyle yapacagıma dair söz vermiştim kendime çünkü:))

Heheh insallah sozunu tutabilrsin cogu 6+2 de duyuyor kalp atislarni ama bnm dr bna ole tarih verdi dedi iksni br olsn iyi dedim sabirsiz br durum ama en azindn surekli sitres olmam bukezde fazlasiyla merk vr tbi :) insallah bir sknti olmz yani anne karnndayken kanama olrsa Allah korusun igne vurup durdurabliolr onun disinda Rabbim nasip etmisse zten bisey olmz eskiden ultrasonmu vrdi :))))

Bu cumartesi kontrole gitmem gerek ama hala DR-Hastane karar vermiş değilim, araştırdıkça da kafası karışıyor insanın. Pendik yüzyıl hast. şuan bana en yakın gelen hastane..

Kızlar benim bat 20 Ekim. Bugün kan versem sonuçtan emin olabilir miyim. Doğru çıkmama ihtimali olur mu acaba. Normalde adet gecikmesini bekleme taraftarıydım ama, iş yerindeki bir durum yüzünden öğrenmem lazım.

tabiki canım bir sıkıntı olursa vücut hemen belirti veriyor zaten gebelik sistematik bişey
anne herzaman hisseder
önlemini alır
bende dayanırmıyım bakalım:))
sözümü tutacagm:))

benım henüz gecikmem 2 günlük ama ben regl olmam gereken gün çok kustum midemi üşüttüm sandım o günde regl olmayınca şüphelendim test yaptım. kokulara hassasıyet var bugun de işyerimde aksi gibi işkembe vardı heryer kokuyor bana. bu kadar erken de kusma ve bulantı olur mu bilmem ama ilk hamileliğimde çok kusmuştum

tabiki canım bir sıkıntı olursa vücut hemen belirti veriyor zaten gebelik sistematik bişey
anne herzaman hisseder
önlemini alır
bende dayanırmıyım bakalım:))
sözümü tutacagm:))
Bende ama dayanacagim bn artk bir anneym sabir gerektirir anne olmak :)))

Bu cumartesi kontrole gitmem gerek ama hala DR-Hastane karar vermiş değilim, araştırdıkça da kafası karışıyor insanın. Pendik yüzyıl hast. şuan bana en yakın gelen hastane..

oradada iyi dr lar varmış ama tam olarak bilmiyorum.Henüz hiç birine gitmedin mi peki

Benimde 2 gün gecikmem vardı. 3. gün testte silik cıktı ogün kan verdin beta 67 çıktı canım bence bir test yap derim.

Benim tek belirtim aç olmam ve fazla gaz vardı. Regl belirtisi diye düşündüm ama öyle değilmiş :)

Umarım vardır :)

Bende hiç kusma ya da öğürme olmadı, ama midem de sürekli bir bulantı hali, sanki dönen bir dönme dolap var gibi :)
Aynen benim de öğürmem falan olmadı ama sanki midemi üşütmüşüm gibi bi bulantı sürekli bikaç defa kustum ama yemekten sonra oluyo bana sabahları değil

anladım canım bende calısıyorum
ben 11 inde aksam 20:30 da verdim iki saat sonra ögrendim
bat:15 ekimdi cıkar bence

oradada iyi dr lar varmış ama tam olarak bilmiyorum.Henüz hiç birine gitmedin mi peki

Gittim 1 defa özele gittim emin olabilmek için, 1 defa da devlet hast.gittim kan idrar tahlillerimi yapabilmek için ama artık sürekli gidip,devam edebileceğim bir hast.dr arıyorum. Bu cumartesi gidip kalp atışını duymam gerekiyor artık..

Aynen benim de öğürmem falan olmadı ama sanki midemi üşütmüşüm gibi bi bulantı sürekli bikaç defa kustum ama yemekten sonra oluyo bana sabahları değil

Benimde sabah işe gelirken serviste bulanıyor bayağı öğlene doğru azalıyor yavaş yavaş.

inşallah diyelim kan testine giderim bir iki gün içinde

Bende varım canım sat 3eylül yaş 21 10/06/2018

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…