• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Selamlar herkese:KK200:

Pc de bi sorun var ... telden tabloyu güncelleyemiyorum ... o yüzden pc ye geçene kadar yeni bildirimleri bekleteceğim :KK23:

Gelelim banaaaa ...

Bugün kontrolden rüyada gibi ayrıldım .

Kese kocaman olmuş :) yetmezmiş gibi içindeki mercimeğimi de gördüm :KK200:

Sat a göre 6+4.... ultrasonda 6+1 çıktı
.. kalp atımı duyamayız ama göstereyim dedi dr ... Allahım resmen atışını izledik ekrandan :KK200::KK200: şükürler olsun

Biliyorsunuz geçen hafta miyomun görülmüştü ve kese ile bitişikti ... kanama vardı ... düşük tehlikesi demişti .. miyom ostrojen artmasıyla gebelikte büyür demişti... haftaya 2 katı olabilir korkma demişti.

Miyom hiç büyümemiş:KK200:
Kese ve miyom birbirinden inanılmaz uzaklaşmış:KK200:
Kanama yok:KK200:

Her şey yolunda yani ... 15 gün sonra çağırdı... 8 haftalık olacak yani nasipse ...

Grip için ilaç almadım.
Yat ıhlamur zencefil devam dedi.

Başka.... 1.65 cm :KK200:

Hmmmm başka .... sordu bulantı kusma baş dönmesini ... yok dedim . Iyi süper dedi :KK49:

Öyle işte .

Içim kıpır kıpır :KK200:

Eşim mutlu ... oğlum mutlu ... 32 dişimiz dışardayız bugün .
ne güzel canım ALLAH bozmasın bu mutluluğunuzu.bende aynı sen gibi sat a göre 6+4 ama 6+1 görülüyor ben kalp atşını duydum 6+1 de ama 111 atıyosu normali 120mymiş en az biraz ona canm sıkıldı

kesinlikle acele etme dinlen bekle
benim böyle cabuk yaptıgımı sanma
ben hamilelik belirtim bile yoktu pek ümidimde yoktu
gecen hafta benim doktormn mesai dısı muayenesi vardı kacırmayaym diye aldım tesadüf ve foli sitle
bende kan pıhtılasması var onu sorayım iğne gebelik öncesi vur dedi doktor vurmadm onu diyeyim ve hap yazdıray diye gittim:))
doktorm o gün baska bir hekimle degişmiş yoktu
bari gittim muayene olaym dedim kapıdan dönüyordm
doktor dedi ki hap kullan gebeysende iğne basla dedi
ben bu ay umutlu degilim hocam dedim
bir kan testi yapalım dedi doktor
hiçççç niyetim yokktu gittim bari vereyim dedim içimden verdm
sabah baktım ki netten hamileleik var:)))
ben sokkkkk hemen o aksam iğneye basladım
benimki süpriz oldu valla
bende de kan pıhtılaşması var canım coraspini zaten sürekli kullanıyodum 5+0 da kese görününce doktor hibor 3500 başlamamı istedi coraspine de devam ediyorum canım.. sende ne tür bi pıhtılaşma vardı? benimki mtfhr677 homozigot mutant.. Antitrombin 3 aktivitesi, protein C, protein S düşüklüğü de var ilaveten

20171016_100035-1.jpg
Emin olamadim canim resim cok net degil
Yakonlastirsan belki görürsün cnmm

bende de kan pıhtılaşması var canım coraspini zaten sürekli kullanıyodum 5+0 da kese görününce doktor hibor 3500 başlamamı istedi coraspine de devam ediyorum canım.. sende ne tür bi pıhtılaşma vardı? benimki mtfhr677 homozigot mutant.. Antitrombin 3 aktivitesi, protein C, protein S düşüklüğü de var ilaveten
su an rapor yanımda değil eve gidince bakıp yazayım canım
benim aklımda kalmaz böyle seyler

su an rapor yanımda değil eve gidince bakıp yazayım canım
benim aklımda kalmaz böyle seyler
tmm canım önemli değil iğne kullanıyorum diyince öylesine sordum :) bu benim 5. gebeliğim bayaa kayıplarımdan sonra anlaşıldı pıhtılaşma o yüzden biraz konuya takık durumdayım :)

Kızlar bende gelebilirmiyim rabbim nasip ederse bende haziran annesi olucam en çok istediim ay di ne çok sıcak ılık güzel bir ay rabbim sağlıklı bebisler versin bnde yeni öğrenmiş gibiyim Eki Görüntüle 2055868
Test bozukcikmis sanki cnm ama silik 2. Cizgi vr bnce tekrrlamalisin veya kan vermelisin

Selam kızlar hepinizin gebeliği hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin :KK33::KK33: 5+5 ile aranızdayım 5+0 da keseyi gördüm henüz en büyük fobim olan kalp atışına haftaya gidicem heycanlıyım :KK37::KK37:
Hayirli olsun bnde suan 4+4 deym kalp icin 7. Haftada cagirdi patlicm bnde ogune kdr zmn gecmio :)

tmm canım önemli değil iğne kullanıyorum diyince öylesine sordum :) bu benim 5. gebeliğim bayaa kayıplarımdan sonra anlaşıldı pıhtılaşma o yüzden biraz konuya takık durumdayım :)
anladım canım benimde bir kaybım oldu 7. haftada kalp atımı durdu
hemen test yaptırdım kan pıhtılaşma cıktı
şimdi ögrenir ögrenmez basladım
allah esirgesin yavrularımızı

Back