2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Birde sürekli uykum var gözlerim gidiyor ama uyuyamıyorum özellikle geceleri uyuyamıyorum ya içim uyuyor ama ben

Sizde de var mı bu gibi belirtiler ?

Dediğim gibi Emseye gidiyorum doktorumdan çok memnunum.tavsiye ederim sanada

Çok şükür benimde olmadı henüz bulantım.Umarım da olmaz.Aksine Kahverengi akıntım oluyo ara ara.
Hafif bi kahve akıntı başta bende de olmuştu canım sütlü kahve gibi açık bi kahveydi sonra kesildi ama şimdi de bazen bazen sarı bi akıntım oluyo sanki biraz zorlasa kahveye döner gibi doktora sordum açık renkli akıntıların sorun olmadığını söyledi.. kesenin yerleşim yeri iyi içerde herhangi bi kanama alanı yok dedi bunlar gebelikte bazen olabilir içerde önceki aylarda biriken kanlar dışarı hafif hafif çıkabilir dedi kanama alanı yoksa sorun yoktur dedi biraz içim rahatladı.. Seninki nasıl bi kahve koyu renk mi?

Merhaba yaş 33 Ankara sat 15 eylul tahminI dt 22 haziran 3.cocuk nasip olursa

Benımde akıntım var ama sarımsı normal bence çünki benım uzun zamandır var..

AÇık renkli akıntılar da bir sıkıntı olacagını sanmıyorum..

Pembemsi ve kırmızı bunlar önemli

Bilmiyorum ama ben gün içinde uyku bastırınca hemen uyuyom sigarada içiyorum içmemek için uyuyom bende

BEn sigarayı önceden içiyordum ama Allahın hikmeti işte son zamanlarda 1 fırt bile çekemiyordum içim kalkıyordu.

Öğrenince o ortamda bile bulunmuyorum.

İnşallah bırakırsın tiiksinirsin ya.

Sİgara içmek istediğinde sakız çiğne işe yarıyor onu düşünme..

doktorum kanama alanı yok dedi ama koyu kahve akıntım oldu

ALLAH sağlıkla yavruna kavuştursun bende progesteron kulanıyorm jel olark, tüp tedavisiyle 2.de tuttu. daha önce bir kürtajm var boş gebelk yaşadım yarın için hem endişeliyim hem korkuyorm hem heyecanlıyım duygularım karmakarışık... yavrumu ALLAH a emanet ettim taktir onun sağlıkla inşallah kavuşuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…